Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když to nebudou dělat na Frosbite enginu, tak by to mohlo být v pohodě.
    • samozrejme ze to delaji na frostbitu, jednom z nejlepsich hernich enginu soucasnosti. Ne, na bugy se*e pes a smeju se uplakankum co resej bugy ktery sem vzivote nevidel a nebo je prejel jako naprosto nepodstatny.
      • Jojo, hlavne ten netcode. Naprosto nepodstatny bugy, ktery nikdo nikdy nevidel. Jen o nich kazdej mluvi. Nejsi ty tak trochu postizeny?
        • nezapomen jeste uvest jako argument ze si za to zaplatil a asi spadnu ze zidle.
        • netcode? Prosimte. No tak chcipnes ty misto neho a co s tim. Zbori se ti domecek z karet nebo co? Zmlkni a hraj dal omg. Dalsi uplakanek.
          • Nejaky hlupak mi to smazal, tak se zeptam znova. Opravdu jsi tak retardovany?
            • ptas se jestli jsem retardovany protoze hraju a nebrecim ze me zabil on misto me kvuli nejakymu netcodu na kterej tak maximalne s*ru vcetne vsech ostatnich radoby bugu? :D zamysli se nad sebou
              • Reakce na příspěvek:

Jo, protoze delas fanboy ovci a jeste k tomu zadarmo. Retarde. Nebyt takovych assholu tak ty zabugovany shity nikdo nehraje. ;)
  • "ale žádní spoilery nemáme čekat"
    Program Microsoft Word by rád autora za kamaráda.
  • Jack1947
    Zní to z nadpisu až moc dobře ale obávám se že v dnešní době to je/bude pravdivé jen z poloviny.
    • Jelikoz je to EA, tak spis tak z promile.
  • Mě zajímají jen dvě věci - bude to mít battlelog? Ano? NECHCI. Budou tam boti? Ne? NECHCI.
    Pokud to splní moje dvě podmínky, tak mě mají jistého i za plnou cenu
    • Jack1947
      Boti, no pokud budou na úrovni botů z BF2,1942 ( mm mod na 192botů nebo kolik byl parádní). Tak myslím to je ok.
    • Už je to nějaký pátek, co prosákla informace, že studio, které doteď dělalo Battlelog dělá na novém Battlefrontu. www.uprise.se - sekce Soon
    • BF3 hraju už pěknou dobu a zajímalo by mě, co pořád mají všichni proti Battlelogu. Já pustím BF3, na Battlelogu vyberu server a hraju.. nic víc nic míň, včem je teda problém? Opravdu mi jde o vysvětlení. Dík.
  • Líbí se mi jak všichni "cool" autoři musí přejímat názor a mluvit za všechny, že Gungani každýho jenom srali a epizoda 1 je trapná pohádka (trapas s Naboo) atd. I kdyby se jim to ve skutečnosti líbilo sebevíc, tak to prostě nemůžou vyřknout na veřejnosti, protože hejtovat jedničku s Gunganama je prostě v módě a tak nějak samozřejmostí a nikdo nechce bejt za to "infantilní děcko ", kterýmu by se to nedejbože líbilo.. (jo znávam že Jajar byl někdy opruz ale to je tak všechno) *3*
    • ales.smutny
      Bohužel autor to nedělá proto, že by chtěl být cool, ale proto, že vyrůstal na původní trilogii a ze Skryté hrozby se mu líbí asi tak půl hodiny :) Chtěl bych být za diváka, kterému se to líbilo, ale bůh nedal...:)

Nicméně autor nemluví za všechny, ale sám za sebe a myslím, že ani nikde nenaznačuje nic jiného :)
      • "byť se zdá že snad budeme ušetřeni Gunganů a celého trapasu s Naboo"

Mluvení sám za sebe vypadá podle mě jinak a bez množného čísla :) Takhle to zní jak kdyby si nikdo nic jinýho nepřál, než aby tam to "trapný" Naboo nebylo (hodně lidí se třeba zrovna na to může těšit).. Autor má být objektivní a ne podsouvat všem co si to přečtou nějakej negativní názor, že to je trapný apod.
        A tenhle názor se vyskytuje prostě všude (proto jsem to psal) a přijde mi to už docela k smíchu, jak to každej musí kritizovat nebo shazovat. Já taky můžu říct že, jsem vyrůstal na původní triologii a stejně se mi jednička líbila a doted ji mam z nové triologie možná nejradši, taky samozřejmě záleží jestli jste jí viděl poprví třeba ve 20ti nebo ještě jako dítě (muj případ).. Samozřejmě chápu, že se každýmu nemůže líbit všechno ale všude vidět jen tohle už mě celkem vytáčí..

(Sorry, že jsem se tak rozepsal kvůli kravině *15* )
  • Jasný must-buy, ale zajímalo by mne, proč EA/DICE tam cpou údajně dlouhou kampaň, když podle statistik z BF3/4 musí vědět, že hodně hráčů se jim na to vybodne a je rovnou do multiplayeru. V BF4 to zkoušeli přes odemykatelné zbraně do MP na konci kampaně, ale to jsou takové cetky, že těch pár hodin stejně nemělo smysl. Ano, SP tam kvůli konkurenci být musí, jen aby ale pak jeho tvorba neuškodila kvalitě síťové hry...

A kdy už se navýší ten limit hráčů na server? Člověk by čekal, že s novými konzolemi bude podstatně větší skok vpřed. Vysvětlíte prosím někdo?
    • Sítové hře mnohem víc než SP už nějaký ten pátek škodí netcode a celkový stav v jakém jí vypouští mezi lidi. Od DICE si hru v launchi koupí jen zatvrzelí optimista, masochista nebo idi.t. *6*
    • Je to Star Wars, miliony lidi kterym je multiplayer u rite si to koupi a budou ocekavat to co znaji z filmu, Ve vysledku tam stejne bude klasicka 6 hodinova prumerna kampan, tyhle velkohube prohlaseni jsou jenom marketing, nikdo nema v planu to dodrzet ^^. A presne kvuli takovym kecum vsichni cekali skok u konzoli a dodnes si nejsou schopni priznat ze to zas takova parada neni ^^.
    • Kampaň je tam beztak kvůli LucasArts *1*
  • Bude nepouzitelny reskin battlefieldu 3, a ktomu jeste uspechanej a nedodelanej (ja vsechny bf) kuli tomu aby stihli datum premiery epzody sedum.

Takze panove doporucuju se prestat tesit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit