Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 24 GB jsem mel pred dvema lety; btw jsou tam hd textury
  • Nová hra, takže pro dnešek akorát.
  • Jako větší problém vydím absenci zakládat servry po lanu včetně dedikovaných servrů a botů. Povolení fanouškovských addonů včetně map by bylo asi moc velké přání.
  • Kéž by to byla aspoň z poloviny pravda! Druhému to dle infomací nebude šahat ani po kotníky.
  • im s tými HW dobre jebe... krásne vidno, že s optimalizáciou na PC sa vôbec nezaoberali.... bye bye SWBF
  • No ono je otazka jestli tech 7 opravdu vyuziva, kdyztak kolik mas celkove RAM ? Je totiz dost mozne, ze to jen zaplaca volnou pamet daty, ktere nevyuziva a CPU ji neuvolnuje, protoze zadny jiny program ti v te dobe o dalsi GB pameti nezada.

btw jen tak pro zajimavost: http://www.techspot.com/article/1043-8gb-vs-16gb-ram/page3.html
  • Je to jen nicneříkající tabulka, škoda řešit co do ní plácli. Jak jsem psal níž, ta hra si v betě bere 7 což mi přijde i tak hodně. BF4 si vezme na max nastavení asi 3GB, takže buď to doprasili, nebo se to ještě v plné verzi sníží nebo nás čekají nějaké ultrasharp textury na ultra :D
  • To je docela jedno, nedovedu si moc predstavit cim muze hra zapatlat tolik ramky, zvlast kdyz je to vzasade BF 4 akorat s modely stormtrooperu. Na druhou stranu, tech 8 GB ma dnes asi kazde herni PC, ale uvidime jak velky rozdil bude mezi 8 a 16 GB.
  • je rok 2015, ne 2008. Uz jsme trochu jinde
  • Že to je v doporučených požadavcích, tak to nemusí znamenat, že tam nebude možnost zapnout DX12 či Mantle ale s Vulkanem nepočítej chlapče ten není ještě hotov.
  • Jako 16GB RAM se mi zdá kapku přestřelený na optimalizovanou hru...
  • a to jeste nekdo hraje singleplayer hry? ja od doby co mam net to je rok 95 sem nehral nic nez mp hry.. a neni to o tom? zahrat si s prateli.. singl hry mi prijdou nudne
  • Tam totiz budou makrotransakce, stejne jak v BF. Koupis DLC s jednou mapou a novym autickem za 30 euro.
  • Lidi co dali dislike nechapou ublizeny decka. Btw 970 byla i zkriplena lepsi nez cokoliv od amd v ty dobe. *3*
  • Lidi co dali dislike nerozumi ocem mluvis. *10*
  • Upřímně by mě zajímalo co tě k této myšlence přivedlo? *8*
  • LV s 960 GTX očekávaje prostě podobnou kvalitu jako na PS4 a v podobných FPS.
  • tak ja ti odpovidam že na tom prvem ti pobeží na medium a na tom druhem na high, to da rozum
  • bavime se o tom že nevíš na jake detaily a nastavení ti hra pobeží na tomhle, že?

Procesor : Intel i3 6300T nebo ekvivalentní
    Paměť: 8 GB RAM, HDD: Minimálně 40 GB
    Grafická karta: nVidia GeForce GTX 660 2GB respektive ATI Radeon HD 7850 2GB, DirectX: 11.0

Procesor: Intel i5 6600 nebo ekvivalentní, Paměť: 16 GB RAM, HDD: Minimálně 40 GB
    Grafická karta: nVidia GeForce GTX 970 4GB respektive AMD Radeon R9 290 4GB, DirectX: 11.1
  • Ty vůbec nevíš o čem je řeč, že? Nevadí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit