Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: Battlefront se obejde bez mikrotransakcí, ale počítač nešetří
6.10.2015 | Aleš Smutný
61 příspěvků
-
pobeži ti to v hd na 25 fps na medium, to tam nemusí psat protože predpokladaji prumernou inteligenci
-
Kdyby ta hra uměla DX12, tak by to tam napsali a určitě se tím chlubili, tak to myslel. DX12 je hudba příštího roku, současné hry co vyjdou v následujících měsících nebudou mít s DX12 nic společnýho si myslím.
Vždyť z veřejnosti doteď nikdo neví co vůbec dvanáctky přinesou, jaké featury, nové technologie, efekty, jak to pod nima bude s výkonem gpu/cpu, vůbec nic. -
Fakt jo? A já myslel, že to je od Santa Clause, vtipný jak tu vždycky nějaky dítě co v životě nekoupilo hru operuje s tak nesmyslným trolením. To nic nemění na tom, že ty tabulky jsou naprosto k ničemu a nepoznáš podle nich vůbec nic. Když ti tu napíšu 3 různé sestavy, tak mi podle této tabulky řekneš jak na jaké nastavení mi ta hra poběží ?:) U této hry je "štěstí" akorát to, že to je defakto BF4, tak si to člověk odvodí z toho, což ostatně kde kdo potvrzuje na zahraničních diskuzích, kdyby jsi tam někdy zavítal rozšířit svoje obzory *3*
-
Prej : "Grafická karta: nVidia GeForce GTX 970 4GB" ... 4GB. Takže stačí 3,5GB :D
-
A? To se nějak vylučuje? Už u jiných her jsi měl možnost zapnout vypnout DX 11 či různé efekty, které karta podporovala a přesto byla v doporučených karta, co uměla DX 10 viz Batman například.
-
a herně je to přeskinovaný Battlefront 2 mínus bitvy ve vesmíru *4*
-
jsou to udaje od vyrobce hry, a udava se to takhle bežne. co by jsi vedel kdyby sis občas nejakou hru i koupil
-
Co jsi čekal, tady máš tu svoji realitu. Ti říkám furt, že jsi naivka. Graficky je to defakto přeskinované upravené BF4.
-
A máme tu další nesmyslnou tabulku, ze které člověk nepozná vůbec nic :) Jaké rozlišení, jaké detaily, jaké fps, AA zapnut/vypnut ? Prostě nic nic a nic, jen opět náhodně vybraná sestava.
Když sem napíše někdo kdo hraje betu jak mu to běží na konkrétní sestavě, tak si z toho člověk odvodí daleko víc. Btw ta hra využije 16gb ram? To chci vidět :D Respektive nechci, protože by to bylo smutné, jelikož to vypadá pěkně, ale nic extra, aby to žralo tolik paměti. Co jsem viděl gameplay z bety, tak při přestřelce ve sněhu (kde nebyly prakticky žádné objekty, nic) to žralo cca 7GB ...
Potěšitelné je, že na PC jde krásně měnit FOV a zcela vypnout hnusný mazač called motion blur :)
V podstatě co jsem se díval na gameplaye a nějaké diskuze k tomu, tak se dá říct - jak vám běží BF4, tak vám poběží tohle. Poměrně nenáročná hra. Dnes už slaboučká několik let stará GTX660 co je napsaná v minimech dává v bětě cca 40 +- fps na vysoké nastavení. -
a že v bitvě o Jakko bude figurovat sprostý papoušek Žako *4*
-
Líbí se mi, když opravdu dochází ke změnám a nejsou to jen kecy typu "hráči na prvním místě" atd. Ale zrovna EA si to stejně vyrejžuje na tunách DLC.
HW nároky mi přijdou trochu přestřelené. BF hry se vždy hýbaly skvěle i na horších strojích. -
Ano, u primární MP hry odstraníme její primární funkci, MP.
-
Ale proč uměle rvát do MP série kampaň? Ať se vytvoří nějaká jiná hra, ale nevidím jediný důvod, proč do primárně MP hry násilně roubovat nějaký příběh, obzvlášť, když je tato hra tvořena na pozadí filmů.
-
btw doufám, že půjde hrát za mickey mouse *3*
-
Spíš není nutné aby každá hra měla mp *1*
-
Není nutný aby každá hra měla singl.
-
Nemyslím "kampaň" co máš na mysli ty, myslím plnohodnotnou příběhovou kammaň.
-
Série Battlefront vždycky byla primarně o MP. To že tam byly slepence map a "kampaň", to na tom nic nezmění. Navíc co si budeme nalhávat AI v prvních dvou Battlefrontech je na úrovni Jacka.
-
inac, nechapem tie hw naroky, o SW sa vravelo ze bude podporovat DX12/Vulkan, ako to ze je v doporucenych grafika DX11.1
-
Tahle sr*čka ještě někoho zajímá bez singlu? Nechápu...