Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lol...v tom pripade se na iOS nejspis vubec nerozjede :D
  • Whů, to se tedy ohromně přestřelil. *7*
  • radeji si porid PC, nez hrat tyhle hry na mobilech
  • stím nepocitej, už byl nekde rozhovor zda to bude i na andorid a stejne jako blizzard stou novu karetní hru to nebude na andori kvuli narocne optimalizaci a slabemu výkonu androidu a jeho zařízení

ve svete applistu se o KOTORU na ipad ví už nakej patek... letos má přijít jeste nekolik exkluzivních portu pro ipada
  • další exkluzivka pro ipada :-) jeste ze jsem sel do ipadu mini a ne do nexusu 7

jen za poslední týden jsem si na ipad stahl 4 hry a posleze jsem zjistil ze na android vubec nejsou takze na mobil si je nestahnu :-/ uz aby bylo leto -> brigada -> iphone
  • Majitelům těchto gadgetů to přeju, hraju zrovna první díl a je to nevídaná záležitost - nechápu, jak mi mohl KOTOR před lety proklouznout mezi prsty. A to jsou měl za sebou Dark Forces Jedi Academy LEGO SW a Republic Commando. Teď si to užívám dvojnásob. Nejprve jsem si musel zvykat na křečovité ovládání, ale zbytek hry je skvostný A to nepočítám modifikace atd. Pokud 17.června skutečně vyjde edice oobou dílů, jdu do toho.
  • O důvod víc koupit si iPad. Jdu do něj.
  • cumpi3
    Kotor...má láska *4* Kéž by byl i třetí díl *6* (třetí, protože TOR nepočítám *3* )
  • aaaa at to výjde i na android...na n7 by to byla paradni hra :)
  • Wii-savač? To by byl hit! *1*
  • Koli tomuto by som so dokazal mozno kupit iPad. KotOR je pre mna hra cislo 1 vsetkych cias.
  • Viktor_H
    Nevadí, tady jsi skoro správně... Pokud co??
  • O hrani s vysavacem + prirozenim si myslim sve, ale pokud...oh wait spetl jsem si forum a blabolim. *1*
  • Viktor_H
    Zahlédl jsem iOS a už jsem psal automaticky mobil (zvyk je železná košile)... Takže sorry, je to ipad. Nic se tím pro mě ale nemění, prašť jak uhoď...
  • ipad není mobil
  • Viktor_H
    O hraní na mobilech si jako správný zpátečník myslím své, ale pokud budou tržby dobré, mohlo by to někoho nakopnout k pořádnému remaku...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit