Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    No já nevím. Ale zrovna u SW moc nejde vidět, proti čemu stojíš a co má. Obzvlášť se systémem adaptivních zbrojích. Tudíž jsem viděl Sitha, co lítal jako Stormtrooper atd. *1*
  • Veskoslav
    Aha. Tak to děkuji a omlouvám se za mýlku. Já jsem právě myslel, že to musím mít na sobě.
  • Ano, jako třeba sPvP v Guild Wars 2. Všichni mají stejný level, skilly v rámci svého povolání a atributy. Různé dostupné hadry a zbraně mají jen kosmetický efekt.

Rozdíl je jen v tom, jak si svoji postavičku "postaví" a vzhledem k tomu, že hra příliš nehraje na otřepané role (čistě tank, healer apod.), člověk občas nemusí tušit, proti čemu stojí. Umí to být napínavé *15*
  • Veskoslav
    To je zase na druhou stranu pravda a od cca 35 levelu jsem potřeboval ty 4....
  • Kdyz je na tom fialovym itemu napsany "authorised by sub...." tak to muzes sundavat a nasazovat jak chces i jako free hrac. Uz je ten item proste unlocknuty.
  • Veskoslav
    No v září bylo oficiálně subscri podle nějakého magazínu (zkusím dohledat) ve srovnání MMO právě 450-500k v SW TOR. Protože spousta lidí se vrátila při novém patchi a při nové planetě pro 55. Osobně třeba na Imperial Fleet mám teď 397 lidí a to hraji na RP servru, což mi přijde jako okrajový. Jednotlivé planety také na tom enjsou špatně. Bohužel netroufám si odhadnout kolik přesně, ale minimálně 2000 lidí teď bude online. A co potkávám, tak 1/3-1/2 jsou předplatitelé.
  • Veskoslav
    To není pravda. Fakt. Jakmile ho máš na sobě, tak ti zůstává a na 55 nemáš omezení i když to nemáš odemčené. Tudíž když jsi 36 a jsi subscriber a máš na sobě fialové hadry a staneš se "premium" F2P hráčem, tak ti to zůstane do doby než to sundáš, jakmile by jsi to sundal, tak už to znova nasadit nejde.

A ohledně guildy je to také už upravené. Guilda nepřijde o inventář, pakliže alespoň někde z vedení je subsriber či 50% guildy tvoří předplatitelé.

Jinak my v guildě řešíme peníze nad 300k formou "půjček", kdy se něco zaplatí F2P hráčům (Warzone, Flashpoint či právě tebou zmíněný unlock) a pak nám to splácí. Je to sice hloupé, ale alespoň něco.
  • Mokry sny ...
  • Ale jo, pribeh se da odehrat i gratis, proste to odehrajes jako single, a je to, samo vynechas vsechny skupinovy Qsty, protoze se stejne neposkladaj.
  • Tak o tom vis leda howno ty, protoze si tu moznost nejdriv musis odemknout. A samo, zaroven ti zmiznou $$$ z kasy, a to tim zpusobem, ze neni omezena maximalni castka, kterou lze utratit (coz by jeste bylo +- akceptovatelny), ale jednoduse vse nad 300k se stane naprosto nedostupny ... az do dalsiho zaplaceni. Kdyz tudiz utrati hrac trebas 200k, a ma realne nekolik mega, tak dostupnych mu zustava 100k ... moc fajn ...

Jop, unlock na fialky sem videl prodavat tak nekde kolem mega, kdyz sem to hral naposled => nejdriv si musis zaplatit, abys vubec moh mit to mega, pak si musis kopit ten ulock, a teprve pak muzes prestat platit a pouzivat fialovou vybavu ... fakt zuzo ...

Nebo ... pokud je zalozena guilda, a zalozi ji platici hrac, tak ma "full" pristup, jenze pokud by ji predal hraci neplaticimu (nebo sam platit prestal), tak guilda prinde o inventar ... fakt bomba...
  • Veskoslav
    No nevím, mě se to loaduje cca minutu, když jenom přistávám, pak už ne. Spíše mi vadí, že neopravili stojící "mrtvoly" a mizející vozidlo, když létáš ze stanoviště. Jinak většina bugů a to včetně zasekávání už odstranili.
  • Veskoslav
    Fotonová torpéda v SW určitě nejsou. Oni mají protonová:-D Tedy aspoň podle "wiki":

http://starwars.wikia.com/wiki/Proton_torpedo
  • Dik za predstaveni se ... de…bile.

Mimochodem, jste porat se pri pristani na planetu 3x5 minut loaduje? Mohli by to vylepsit ... trebas na 4x 10 minut.
  • Od každé barvy jsou vždy všechny typy krystalů, tj. nejsi nucen mít tu či onu barvu kvůli konkrétnímu statu.
  • hovorim o Chapter4 a dalej, nie datadisk, ten som dohral tiez
  • Nedá. Dá se odemknout pouze pokud už jej máš odemčeného klasickou cestou alespoň na jedné postavě.
  • To tipuješ blbě. Po WoW je to nejhranější MMORPG. Platících je kolem 500k. F29 hráčů kolem 1mil.
  • XorxoxTalarius
    Nope, ve SW jsou i fotonova a stitu maji taky vic druhu
  • XorxoxTalarius
    A tebe to nejak omezuje? Mne treba ne :)
  • Restrikce jsou neuvěřitelné naštěstí jsem si příběh sitha a bounty huntera max lvl prošel při vydání a nemám potřebu se vracet doporučuju podívat se na: http://www.youtube.com/watch?v=TFDESAIkmlE

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit