Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: Old Republic datadisk přinese souboje stíhaček
9.10.2013 | Aleš Smutný
165 příspěvků
-
Taky je dobré to, že si stačí zaplatit jeden měsíc a hned se změní tvůj status z F2P na subscribera a až to předplatné vyprší, tak jsi preffered player a už i tam máš celkem výhody oproti F2P.
-
Ja zas fandim komunistum, cervena vlajka je nadherna
-
Jestli ti naskriptovaná mise, resp. mise kde jen mačkáš čudlík pro střelbu a tvoje loď mezitím letí po předem naplánované trase přišla chaotická, tak je mi tě líto...
-
A destrukce stovek anonymních vojáků ve střílečkách, nebo singlplayer RPG nebo dokonce RTS zábavné je???
-
P2W? v případě SWTOR?? No nevim, já sem sice platící hráč, už od vydání a kamarád je f2p hráč. Jaký je mezi námi rozdíl? Vlastně žádný, jen já mám neomezený přístup do všech částí hry, jo a narozdíl od něj každý měsíc dostanu od hry 600cc jako odměnu za to, že sem subscriber.
A víš co? Já tobě nebudu dokazovat že to neni p2w, mám totiž lepší nápad. Ty dokaž nám, že je to p2w, tedy přednes důkazy které to dokáží a uvidíme. -
Stáhnout. Ale jsou omezení. Dostáváš méně expů (25%) a méně peněz (25%). Letecké souboje jsou omezené na 2 denně, Warzone a Flashpointy nejsou přístupné. Ale je tam tolik úkolů, že penelizace za zkušenosti i peníze je v pohodě.
-
Gameplay uz byl sam o sobe nuda a tezce pochybuju, ze ho nejak zmenili. Destrukce stovek anonymnich droidu ano, opravdu zabava.
-
stáhneš a můžeš hrát...
-
A nemusel jsem to vycitat z traileru. Hral jsem to od spusteni, byly tam mise ve vesmiru a tohle je uplne to samy, akorat proti hracum. Stejna nemastna, neslana, chaoticka sr*cka.
-
Jak funguje ten f2p? Da se to jen stahnout a hrat, nebo musim koupit hru jak u GW2? Dik za odpoved a necht vas sila provazi.
-
Ja vim, ze je to ze star treku :D to byl vtip
-
Buďme rádi, že to nebylo v základu, protože by to bylo stejně jako po startu asi dost nevyladěný. Teď to má smysl mnohem větší a je to další příslib do budoucna, že se ten svět pomalu (i když už ne tak pomalu) rozrůstá o smysluplné prvky. Jinak o neuspechu swtor bych moc nemluvil, myslim, že systém, který ta hra teď má je prostě dobrej a postupně to bude boptnat. Kdyby tomu tak nebylo, žádný tyhle přídavky by už dávno nevznikaly...
-
ty si to asi mýliš so star trekom :D fotonove torpeda a ionove stity vo svete star warsu neexistujú.. a asi si aj dajaký veštec keď si tolko informácií vičítal z toho traileru :)
-
To sou zase slova znalce... pay2win rozhodně není f2p model swtor... naopak, je to ve výsledku velice dobře vyvážné f2p, kde si najdou všichni svoje. Obsah je na tom zcela jinak oproti startu, dneska to má supr end-game a všechno co k tomu patří. Tohle je další skvělej krok, jak hru obohatit.
-
Přesně, zábava asi jako řídit dobývací stroje ve WoW. Obecně, tohle nemá v mmorpg co dělat, od toho jsou tu jiné hry. Specifita mmorpg her spočívá v úplně jiném rozměru.
-
Krok správným směrem, jenom aby to totálně neposrali ;-)
-
Zajímavé, nějaké stíhačky pro mě byly v SW zpravidla na posledním místě. *3* Každý to máme holt jinak...
-
Tak to pojďme rovnou odpískat...
-
No já nevím, ale já jsem vždy fandil Impériu. Už jenom kvůli tomu, že jejich lodě jsou fakt pěkné a nemluvně o tom, že červený meč je krásný *1*
-
Na první místě je samozřejmě "Use The Force Luke".