Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prvni co me napadlo kdyz mi doslo o cem ten "clanek" vlastne je byla predstava nakyho teenagera kerej kazdou druhou sekundu mysli na sex :) nic proti , ale autor je jasnej :)
  • Veskoslav
    Jak tu čtu tu diskuzi, tak bych zrušl anonymy. Je to sice hloupé, jelikož spousta lidí nechce být registrovaná (je jedno jaký mají důvod), ale začíná mně neskutečně štvát, když se tu objeví debílek jako ***** s multinickem nejlépe a začne všechny okolo úrážet, vím, že by to registrace nejsíš neodstranila, ale aspoň by je to zdrželo, ty hlupáky.....Navíc IP ban do konce života a trpět v pekle, to taky není špatná možnost.
    • Dobrý, tak já urážel všechny jo? Vy ste fakt plačky...jedno zanípnutí do rádobyintelektuálů a pak do pitomců co měli potřebu bojovat za celosvětový mír a vy z toho nebudete rok chrápat...jak nepoužívám dementní zkratky tak tady se nehodí nic jiného než "LOL"
    • copak, nerad slyšíš, že jsi malý nerdík?
    • Tohle je internet kámo, můžu si udělat kolik chci účtů a spamovat jak chci. IP ban nepomůže, může se pro server hlásit úplně jinou IP adresou. Nic by si tím nezískal.

Každopádně já to nedělám nemám to zapotřebí ;)
    • Takže dostat BAN na games.cz rovná se trpět v pekle? *7*
  • kolik to stoji mesicne??dik :)
    • miker17
      250kč
      • na tu cenu jsi prisel kde? Pokud platis v eurech,tak je to pri soucasnem kurzu kolem 330Kc.
        • sry moje chyba
  • Některých lidí co navštěvujou tyto diskuse je mi upřímně líto...jejich život musí být naprosto zoufalej
    • hej ako tvoja mater
      • Jasně, že jo...znáš to o potrefený huse? Jasně, že znáš tupej salašníku...otírat se o rodinu skrze internetovou diskusi je záležitost výlučně ultra chcípáčků, tak si to užij propadlej hrudníčku...v reálu si ušláplej jak lejno na chodníku tak se realizuj alespoň tady :)
        • Chlapče být tebou bych pomlčel. Ty jsi se nezmohl ani na trolling k tématu SWTOR...

Jediný co jsi dokázal je urážet všechny kolem a to dost nevybíravě... takže si dej facku a probuď se.
          • Tebe jsem se na nic neptal a ano i tebe jsem měl na mysli, trolling na každý diskusi k SW: TOR...zábavnej ž ivot .)))
            • Bože ty víš pr*el o mým životě... nevím, komu tady musíš co dokazovat těma velkohubýma pindama jak jsou ostatní no-lifeři a blablabla... radši vypadni se někam ožrat ty drsnej kluku.
            • Takže mi neraď co bych měl nebo neměl...ovce jsme spolu nepásli...:)
  • montatatana
    A proto jsem se stal subscriberem! :)
  • Tak diky vasemu clanku si to ted musim koupit.
  • Kluci nevím proč se tu hádáte kvůli blbostem. Jinak první obrázek je vtipný a mě se osobně i líbí, i když jsem zastáncem Star Wars: Old Republic. A také tu nepíšu, že Miki Hoshii je bla bla bala..... Možná by bylo dobré si říci, každá člověk mám v této republice právo na svůj názor, i když je podle tvého smýšlení špatný či až odpuzující. Jinak mám Miki Hoshii pravdu, že jsi ho zbytečně napadl a jinak se bránit, že urážíš trolla je divné.

A ty Miki Hoshii bys možná nemusel chodit na každou diskuzi a zbytečně dráždit hráče, kteří nechtějí s tvým názorem souhlasit a ty je zbytečně dráždíš.

Tak kluci nebo pánové, chcete hlavně hony v teple a chladnou hlavu. A možná si říci oba dva omlouvám se *1* *1* *1*
    • miker17
      troll pro mě není člověk.... a když se osoba sníží k opakování stejné věci 5x tak si nic jiného než urážku nezaslouží...
      ale máš přesto pravdu už se tímto tvorem zabývat nebudu.....jestli mu to dělá dobře ať si ty obrázky a moudra z 4chanu strká kam chce...
      • Brácho, mimo záznam, jo?

Ono trollení je taky kumšt a pokud tvůj materiál není přímo kvalitní, tak ho tak prostě musíš prezentovat a nepolevovat. Ale pokud už toho máte vážně dost, tak přestanu kydat do všech SWTOR diskuzí. *3*

Samozřejmě pokud by se ukázalo, že jsem měl v predikcích pravdu, tak bych se neostýchal se vám vysmát...
        • Erien
          Vysmát se můžeš ja Swtor hraju, líbí se mi, ale nikde jsem nikdy netvrdil, že to přežije, nebo zničí wow. Pouze jsem někdy při prvním článku napsal, že to šanci má. Navíc je to hra, skončí tak skončí svět se nezboří, objeví se jiná.
    • Erien
      Ono by to nebylo trapné a nepovažoval by ho nikdo za trola, kdyby své věštecké názory, datumy a obrázky neprezentoval do každé diskuse o Star Wars.
  • Hh je to tak..kolikrat jsem si behem hrani rikal ze tahle je fakt krasne udelana:) obr. 1-2
  • Kozy sou dobry, kozy sou fajn... Twilecky maj zase pekny zadecky :) Jak tak koukam, tak bych na to moh slozit basnicku ;-p Kazdopadne se vazne smeju, nad nekteryma urazkama tady, vim, ze ti, co to pisou jsou v ten moment asi nastvani, ale me jakozto nezucastnenyho to vazne dostava do dobry nalady. Prestante si ty prosim merit sve pyje, nebot pokrocilou diskuzi, ze pyjove stavaji z vas :)
  • Jako kdyby ňadra nikde jinde nebyly. Podívám se na každou druhou mmo z asijské tvorby a tam se spíš člověk podiví. Pokud vás to nějak pohoršuje, tak si hrajte něco jinýho. Je alespoň na co koukat, mimo jiné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit