Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rád bych věřil v dobrou hru, ale vzhledem k tomu, že vás v ukázce pustí samozřejmě k tomu nejlepšímu co hra nabízí, obávám se průměrnosti. 

• stylizace nic moc, kdyby to byl pixelart, tak tomu sanci dam

• SW bez světelných mečů? No, thanks.

• frank.horigan

Tak to prostě neber ja SW ale jako Uncharted ve vesmíru s ženskou :)

• Jj, mam to stejne. 

• Corvus

😱 Božíčku!

• Corvus

Tvl dejte mi to už!!! Nemohu se dočkat! 😍

• Nolifer v akci..😁

• To bude hit jako Avatar 😬

• Od Ubisoftu už nic nekupovat, ale za 4 kila to přes ubiplus pronajmu a za měsíc snad dohraju...když to bude aspoň slušný. Ale i tak počkám na dojmy lidí kterejm aspoň trochu důvěřuju (Vortex).

• twicer

Jak to řekl Ned Stark v GoT? Všechno před slovem ale jsou bláboly. ^^

• Meh, hloupej příspěvek.

• Smůla už gold edice.

• twicer

Kek, úměrně tvému.

• Veskoslav

Je to Ubisoft hra, takže za 6 měsíců s 50% slevou a možná těch 700 bych za to i dal.

• Thanquol

Je to Veskoslavův komentář. Pokračujte dál. 

• Dondae

Zabil 😂

• KrPa

ha , ta hra propadne! ale asi to nebude tak obri propad jako u starfieldu a noveho AC 

• ZOLLINO

Horsie ako Star Wars JEDI to snad nebude, takze maly optimizmus

• Který?

• frank.horigan

Oba jsou zcela v pohodě, ten druhý rodmýchal emoce u jedinců, co mají tendenci informačně “klouznout” po povrchu a moc se dál nezajínat.

A sice tím, že byl na startu rozbitý. Dnes je technicky v pořádku a je to velmi dobrá hra

• yeniczek

Jedi Survivor je sice fakt dobra hra, ale technicky v poradku rozhodne stale neni. Problikavani bileho v periferii pri otaceni kamerou pretrvava, sileny stuttering a lag pri jakemkoliv nastaveni. Nastesti jsem pro sebe nasel reseni v nastaveni zobrazovaci frekvence a vse razem temer prestalo, ale je to takovou dobu od vydani proste ostuda. 

• frank.horigan

Buď jsi moc náročný nebo máš něco s počítačem

• yeniczek

Nemam, to reseni jsem nasel na steam forech. Ano, bude to nejspis problem s nekterymi sestavami a konfiguracemi, ale je to problem jen u tehle hry. Zamrzi. Ale mne fakt nevadi hrat na 60 Hz/60 FPS (je potreba nastavit ve hre i ve windows max obnovovaci frekvence 60 Hz), takze uz celkem dobry, jen je to proste zvlastni :)

• PCMR?

• yeniczek

Hral jsem to na PS5 i PC. NA PSku to byl jeste nedavno taky stutter-fest. Sorry, ze jsem si to chtel zahrat znovu na pocitaci :D

• dworkin

Reakce na příspěvek:

Teď jsem to dohrál na PS5 a sem tam to cuká i tam. Hlavně když BD stříká ten blivajz, co umí hořet.  Jinak už je to optimalizovaný dobře.

• Reakce na příspěvek:

Na PC jsem to vzdal :)

• No právě. Já hral oba a ten poslední je lepší. Po technické stránce nevím. Nemám plivátko abych byl v strachu. Na jednu stranu chcou cool grafiku a cool postavy-1000 postav a každá bude dělat složité věci. A na druhou stranu to má cpu z roku raz dva a grafika gtx 1050 či co. A můžu pokračovat dále. HDD místo SSD a operační pamět na 8GB a 1000MHz. Podle steamu moc výkonné grafiky a cpu hráci nemaj. Ani cyberpunk nebyl problém na začátku. 

• twicer

Vidím to jako dva extrémy, když vývojáři hřeší na optimalizaci, protože to ten hardware utáhne, tak to také není nic oslavného.

Někomu přijde optimálních 30, 60, 144 fps. 

I s pořádnou mašinou na 1440p se přes 100fps dostaneš v téhle hře horko těžko.

• A to je málo? Většina je ráda, že mají vůbec 60fps jestli vůbec. Cyberpunk i RD2 jakou to má luxus grafiku a jak se řvalo pomoc pc to neutáhne. Tak asi tak. Buď pořádnou mašinu nebo budu ticho. 

• twicer

Reakce na příspěvek:

Jasně, je to zcela dostačující pro běžného hráče, spíš jsem tím chtěl naznačit, že ta optimalizace by lepší být mohla.

• No hlavně ať už něco vyjde. Prázdniny, člověk má plno času, je pořád zalezlej doma u klimatizace, schovava se před horkem a nemá co hrát. 🙂

• Času dost, je vedro. Kdo hraje hry v takovém vedru? Září až květen je optimální.

• Ať je léto nebo zima, s gejmsama je vždycky prima :D 

• Nesnáším léto a horko. Od 25 stupňů výš nevycházím 😁

• Správně. Do 25 stačí. Kdo to má potom vydržet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit