Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

Tvl dejte mi to už!!! Nemohu se dočkat! 😍

• Nolifer v akci..😁

• SW bez světelných mečů? No, thanks.

• frank.horigan

Tak to prostě neber ja SW ale jako Uncharted ve vesmíru s ženskou :)

• Jj, mam to stejne. 

• Corvus

😱 Božíčku!

• No hlavně ať už něco vyjde. Prázdniny, člověk má plno času, je pořád zalezlej doma u klimatizace, schovava se před horkem a nemá co hrát. 🙂

• Času dost, je vedro. Kdo hraje hry v takovém vedru? Září až květen je optimální.

• Ať je léto nebo zima, s gejmsama je vždycky prima :D 

• Nesnáším léto a horko. Od 25 stupňů výš nevycházím 😁

• Správně. Do 25 stačí. Kdo to má potom vydržet.

• Rád bych věřil v dobrou hru, ale vzhledem k tomu, že vás v ukázce pustí samozřejmě k tomu nejlepšímu co hra nabízí, obávám se průměrnosti. 

• stylizace nic moc, kdyby to byl pixelart, tak tomu sanci dam

• KronosDeret

Yes :) Nejsem žádný SW fanda, ale povedené dobrodružství ala Andor si teda rozhodně dám. Po dlouhém suchu a replayování starších her konečně něco nového. 

• To je překvapivě pozitivní komentář. Přece jen ta ukázka zveřejněná na IGN nevypadala zrovna dobře (genericky vypadající fetch quest zkomplikovaný nuceným vykydlením základny poloslepých a polohluchých banditů). To opravdu vybrali tak špatně reprezentativní vzorek?

• A co teprve počkat až hra výjde? Hodnotit něco co nevyšlo? Kdo zná a hraje ubisoft hry - watch dogs a ac tak asi tuší jaké hry to budou. A že to asi nebude Take-Two Interactive, která dělá hry 10 let/ 2-3 ubisoft, tak kvalita bude jiná.

• Hidden

Neni to hodnoceni, ale dojmy z hrani, coz je maximalne tak preview. A Jakub ocividne hru hral, takze posuzuje neco, co si mohl "osahat" a vyjde za mesic (a za ten se ve hre nic zasadniho uz asi nezmeni).

Osobne treba mam rozpacity dojem z vizualu - predchozi oficialni nalestena videa vypadala skvele, ale co bylo videt jineho (treba herni video IGN) a ostatne i na par obrazcich tady, to uz takova slava neni (jak co). To mi prijde, ze uz muze byt snad pri vydani jen lepsi a nejak mi to teda kontrastuje s textem v clanku, ale treba to jsou jen takova nestastne vybrana mista, ze je jinak skvely celek prebije. :)

• Pak mě ještě baví komentáře nekupovat hru a nedělat předobjednávky. To už vím, že bude někde problém - když někdo určuje druhému co má kupovat. Takže pozitivně se hodnotit nemůže, ale negativní ano. Zajimavé myšlení.
        Asi vím čím to bude. To bude zase to negativní jméno. Sorry ale už se
        musím smát.

• Teď je hodně videí na youtube a většinou se jim to líbí a je to zábavné.

• ZOLLINO

Horsie ako Star Wars JEDI to snad nebude, takze maly optimizmus

• Který?

• frank.horigan

Oba jsou zcela v pohodě, ten druhý rodmýchal emoce u jedinců, co mají tendenci informačně “klouznout” po povrchu a moc se dál nezajínat.

A sice tím, že byl na startu rozbitý. Dnes je technicky v pořádku a je to velmi dobrá hra

• yeniczek

Jedi Survivor je sice fakt dobra hra, ale technicky v poradku rozhodne stale neni. Problikavani bileho v periferii pri otaceni kamerou pretrvava, sileny stuttering a lag pri jakemkoliv nastaveni. Nastesti jsem pro sebe nasel reseni v nastaveni zobrazovaci frekvence a vse razem temer prestalo, ale je to takovou dobu od vydani proste ostuda. 

• frank.horigan

Buď jsi moc náročný nebo máš něco s počítačem

• yeniczek

Nemam, to reseni jsem nasel na steam forech. Ano, bude to nejspis problem s nekterymi sestavami a konfiguracemi, ale je to problem jen u tehle hry. Zamrzi. Ale mne fakt nevadi hrat na 60 Hz/60 FPS (je potreba nastavit ve hre i ve windows max obnovovaci frekvence 60 Hz), takze uz celkem dobry, jen je to proste zvlastni :)

• PCMR?

• yeniczek

Hral jsem to na PS5 i PC. NA PSku to byl jeste nedavno taky stutter-fest. Sorry, ze jsem si to chtel zahrat znovu na pocitaci :D

• dworkin

Reakce na příspěvek:

Teď jsem to dohrál na PS5 a sem tam to cuká i tam. Hlavně když BD stříká ten blivajz, co umí hořet.  Jinak už je to optimalizovaný dobře.

• Reakce na příspěvek:

Na PC jsem to vzdal :)

• No právě. Já hral oba a ten poslední je lepší. Po technické stránce nevím. Nemám plivátko abych byl v strachu. Na jednu stranu chcou cool grafiku a cool postavy-1000 postav a každá bude dělat složité věci. A na druhou stranu to má cpu z roku raz dva a grafika gtx 1050 či co. A můžu pokračovat dále. HDD místo SSD a operační pamět na 8GB a 1000MHz. Podle steamu moc výkonné grafiky a cpu hráci nemaj. Ani cyberpunk nebyl problém na začátku. 

• twicer

Vidím to jako dva extrémy, když vývojáři hřeší na optimalizaci, protože to ten hardware utáhne, tak to také není nic oslavného.

Někomu přijde optimálních 30, 60, 144 fps. 

I s pořádnou mašinou na 1440p se přes 100fps dostaneš v téhle hře horko těžko.

• A to je málo? Většina je ráda, že mají vůbec 60fps jestli vůbec. Cyberpunk i RD2 jakou to má luxus grafiku a jak se řvalo pomoc pc to neutáhne. Tak asi tak. Buď pořádnou mašinu nebo budu ticho. 

• twicer

Reakce na příspěvek:

Jasně, je to zcela dostačující pro běžného hráče, spíš jsem tím chtěl naznačit, že ta optimalizace by lepší být mohla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit