Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nolifer v akci..😁

• Rád bych věřil v dobrou hru, ale vzhledem k tomu, že vás v ukázce pustí samozřejmě k tomu nejlepšímu co hra nabízí, obávám se průměrnosti. 

• dworkin

Teď jsem to dohrál na PS5 a sem tam to cuká i tam. Hlavně když BD stříká ten blivajz, co umí hořet.  Jinak už je to optimalizovaný dobře.

• Ať je léto nebo zima, s gejmsama je vždycky prima :D 

• Na PC jsem to vzdal :)

• yeniczek

Nemam, to reseni jsem nasel na steam forech. Ano, bude to nejspis problem s nekterymi sestavami a konfiguracemi, ale je to problem jen u tehle hry. Zamrzi. Ale mne fakt nevadi hrat na 60 Hz/60 FPS (je potreba nastavit ve hre i ve windows max obnovovaci frekvence 60 Hz), takze uz celkem dobry, jen je to proste zvlastni :)

• yeniczek

Hral jsem to na PS5 i PC. NA PSku to byl jeste nedavno taky stutter-fest. Sorry, ze jsem si to chtel zahrat znovu na pocitaci :D

• stylizace nic moc, kdyby to byl pixelart, tak tomu sanci dam

• frank.horigan

Tak to prostě neber ja SW ale jako Uncharted ve vesmíru s ženskou :)

• Dondae

Zabil 😂

• frank.horigan

Buď jsi moc náročný nebo máš něco s počítačem

• Jj, mam to stejne. 

• twicer

Jasně, je to zcela dostačující pro běžného hráče, spíš jsem tím chtěl naznačit, že ta optimalizace by lepší být mohla.

• A to je málo? Většina je ráda, že mají vůbec 60fps jestli vůbec. Cyberpunk i RD2 jakou to má luxus grafiku a jak se řvalo pomoc pc to neutáhne. Tak asi tak. Buď pořádnou mašinu nebo budu ticho. 

• Smůla už gold edice.

• twicer

Kek, úměrně tvému.

• twicer

Vidím to jako dva extrémy, když vývojáři hřeší na optimalizaci, protože to ten hardware utáhne, tak to také není nic oslavného.

Někomu přijde optimálních 30, 60, 144 fps. 

I s pořádnou mašinou na 1440p se přes 100fps dostaneš v téhle hře horko těžko.

• Meh, hloupej příspěvek.

• twicer

Jak to řekl Ned Stark v GoT? Všechno před slovem ale jsou bláboly. ^^

• Corvus

😱 Božíčku!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit