Star Wars Outlaws jsou svěží akční adventura z předaleké galaxie
-
Nolifer v akci..😁
-
Rád bych věřil v dobrou hru, ale vzhledem k tomu, že vás v ukázce pustí samozřejmě k tomu nejlepšímu co hra nabízí, obávám se průměrnosti.
-
Teď jsem to dohrál na PS5 a sem tam to cuká i tam. Hlavně když BD stříká ten blivajz, co umí hořet. Jinak už je to optimalizovaný dobře.
-
Ať je léto nebo zima, s gejmsama je vždycky prima :D
-
Na PC jsem to vzdal :)
-
Nemam, to reseni jsem nasel na steam forech. Ano, bude to nejspis problem s nekterymi sestavami a konfiguracemi, ale je to problem jen u tehle hry. Zamrzi. Ale mne fakt nevadi hrat na 60 Hz/60 FPS (je potreba nastavit ve hre i ve windows max obnovovaci frekvence 60 Hz), takze uz celkem dobry, jen je to proste zvlastni :)
-
Hral jsem to na PS5 i PC. NA PSku to byl jeste nedavno taky stutter-fest. Sorry, ze jsem si to chtel zahrat znovu na pocitaci :D
-
stylizace nic moc, kdyby to byl pixelart, tak tomu sanci dam
-
Tak to prostě neber ja SW ale jako Uncharted ve vesmíru s ženskou :)
-
Zabil 😂
-
Buď jsi moc náročný nebo máš něco s počítačem
-
Jj, mam to stejne.
-
Jasně, je to zcela dostačující pro běžného hráče, spíš jsem tím chtěl naznačit, že ta optimalizace by lepší být mohla.
-
A to je málo? Většina je ráda, že mají vůbec 60fps jestli vůbec. Cyberpunk i RD2 jakou to má luxus grafiku a jak se řvalo pomoc pc to neutáhne. Tak asi tak. Buď pořádnou mašinu nebo budu ticho.
-
Smůla už gold edice.
-
Kek, úměrně tvému.
-
Vidím to jako dva extrémy, když vývojáři hřeší na optimalizaci, protože to ten hardware utáhne, tak to také není nic oslavného.
Někomu přijde optimálních 30, 60, 144 fps.
I s pořádnou mašinou na 1440p se přes 100fps dostaneš v téhle hře horko těžko.
-
Meh, hloupej příspěvek.
-
Jak to řekl Ned Stark v GoT? Všechno před slovem ale jsou bláboly. ^^
-
😱 Božíčku!