Star Wars Outlaws jsou svěží akční adventura z předaleké galaxie
-
SW bez světelných mečů? No, thanks.
-
PCMR?
-
Tvl dejte mi to už!!! Nemohu se dočkat! 😍
-
Jedi Survivor je sice fakt dobra hra, ale technicky v poradku rozhodne stale neni. Problikavani bileho v periferii pri otaceni kamerou pretrvava, sileny stuttering a lag pri jakemkoliv nastaveni. Nastesti jsem pro sebe nasel reseni v nastaveni zobrazovaci frekvence a vse razem temer prestalo, ale je to takovou dobu od vydani proste ostuda.
-
To bude hit jako Avatar 😬
-
Od Ubisoftu už nic nekupovat, ale za 4 kila to přes ubiplus pronajmu a za měsíc snad dohraju...když to bude aspoň slušný. Ale i tak počkám na dojmy lidí kterejm aspoň trochu důvěřuju (Vortex).
-
No právě. Já hral oba a ten poslední je lepší. Po technické stránce nevím. Nemám plivátko abych byl v strachu. Na jednu stranu chcou cool grafiku a cool postavy-1000 postav a každá bude dělat složité věci. A na druhou stranu to má cpu z roku raz dva a grafika gtx 1050 či co. A můžu pokračovat dále. HDD místo SSD a operační pamět na 8GB a 1000MHz. Podle steamu moc výkonné grafiky a cpu hráci nemaj. Ani cyberpunk nebyl problém na začátku.
-
Je to Veskoslavův komentář. Pokračujte dál.
-
Oba jsou zcela v pohodě, ten druhý rodmýchal emoce u jedinců, co mají tendenci informačně “klouznout” po povrchu a moc se dál nezajínat.
A sice tím, že byl na startu rozbitý. Dnes je technicky v pořádku a je to velmi dobrá hra
-
Je to Ubisoft hra, takže za 6 měsíců s 50% slevou a možná těch 700 bych za to i dal.
-
ha , ta hra propadne! ale asi to nebude tak obri propad jako u starfieldu a noveho AC
-
Který?
-
Horsie ako Star Wars JEDI to snad nebude, takze maly optimizmus
-
Správně. Do 25 stačí. Kdo to má potom vydržet.
-
Nesnáším léto a horko. Od 25 stupňů výš nevycházím 😁
-
Pak mě ještě baví komentáře nekupovat hru a nedělat předobjednávky. To už vím, že bude někde problém - když někdo určuje druhému co má kupovat. Takže pozitivně se hodnotit nemůže, ale negativní ano. Zajimavé myšlení.
Asi vím čím to bude. To bude zase to negativní jméno. Sorry ale už se
musím smát. -
Času dost, je vedro. Kdo hraje hry v takovém vedru? Září až květen je optimální.
-
No hlavně ať už něco vyjde. Prázdniny, člověk má plno času, je pořád zalezlej doma u klimatizace, schovava se před horkem a nemá co hrát. 🙂
-
Neni to hodnoceni, ale dojmy z hrani, coz je maximalne tak preview. A Jakub ocividne hru hral, takze posuzuje neco, co si mohl "osahat" a vyjde za mesic (a za ten se ve hre nic zasadniho uz asi nezmeni).
Osobne treba mam rozpacity dojem z vizualu - predchozi oficialni nalestena videa vypadala skvele, ale co bylo videt jineho (treba herni video IGN) a ostatne i na par obrazcich tady, to uz takova slava neni (jak co). To mi prijde, ze uz muze byt snad pri vydani jen lepsi a nejak mi to teda kontrastuje s textem v clanku, ale treba to jsou jen takova nestastne vybrana mista, ze je jinak skvely celek prebije. :)
-
Teď je hodně videí na youtube a většinou se jim to líbí a je to zábavné.