Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naleštěné (a ještě blbě) ho*no ..

• Asi se to dalo čekat (slabší hodnocení), přesto si myslím, že hra pobaví a ač nejde o trhák roku, s nějakou slevou to bude později dobrá koupě na zimní večery. 😉

• Inquisitor

Nebo si na měsíc zaplatit ubi+ 

• zx_spektrum

Vidím to podobně, za pár let, až to bude na Steamu ve výprodeji pod €15...

• Jako každá hra ty chytráku. 

• zx_spektrum

Nerozumím reakci. Co, jak, proč? 

Znovu: "Tuto konkrétní hru, která mě zaujala, ale nenadchla, si stejně jako "Oldass" nahoře, pořídím a zahraju, až bude na Steamu (aktuálně není), ve výprodeji, pod €15 (aktuálně ~€56)"

Tvá odpověď: "Jako každá hra ty chytráku."

Tak jo, jasně 👍

• frank.horigan

To za 15E jen tak nebude.

• zx_spektrum

S tím souhlasím, soudě dle jiných Ubi titulů bych očekával alespoň dva až tři roky. Za mě dobrý 😀

• Kdo si počká, ten se dočká. Na 40% off po novém roce 👍😂

• Za 400 a něco v ubisoft plus je to ok. Pěkný kulisy, nenáročná hratelnost, jedete si svým tempem, prostě hra na takový to domácí žvykani. Za ten měsíc to dohrajete, zapomenete a ještě stihnete třeba AC Mirage nebo Avatara a to už je super deal🙂

• Lol, to to rovnou mohli prezentovat jako hru pro děti. Není od toho vůbec daleko. Strašný a smutný.

• Ubisoftí šablonovité otevřené světy mě nebaví, takže po recenzích bohužel radši vynechám, škoda, Star Wars svět mám rád....

• Ale jo, pristi vanoce s 70% slevou s DLC to bude fajn hra. Tesim se.

• Veskoslav

Už v listopadu to bude s 50% slevou:)

• Veskoslav
    Star Wars Outlaws GPU Benchmark (43 GPUs) 522 Data Points!

Hardware Unboxed udělali nové video v porovnání grafického nastavené a GPU (od řady 1080 až po 4090 u Nvidie, a od 5700 po 7900XTX). Zkráceně, kdo chce plnohodnotné RT při 1440p bez upscale a FG, tak 4080 Super....

https://www.youtube.com/watch?v=lqgEM7y6rcg&t=915s

• LoupeznikCZ

kvalita komentaru jak pod clankama s "ukrajinckou" tematikou... 

• Nesmis hledat kvalitu v komentech pod clankem jednoho z mnoha hernich marketingovych podvodu a naprostyho braku .)  A clanky ohledne Ukrajiny doporucuji zcela ignorovat, vzhledem k tomu, ze se v nich sbiha to nejtupejsi co tahle zeme ma :) 

• Pokud tomuhle da nekdo 8/10 pripadne vys. Je za to 100% zaplacenej. Je vtipny jak se "hejtuji" spatne hry, ale pak se sami rezenzenti zapojuji do toho spinaveho molochu, ktery jen krmi tenhle nekonecny pribeh "ovce plati, scammeri kasiruji" 

Sad.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit