Star Wars Outlaws – recenze akční adventury z otevřeného světa Hvězdných válek
-
Naleštěné (a ještě blbě) ho*no ..
-
Asi se to dalo čekat (slabší hodnocení), přesto si myslím, že hra pobaví a ač nejde o trhák roku, s nějakou slevou to bude později dobrá koupě na zimní večery. 😉
-
-
Nebo si na měsíc zaplatit ubi+
-
Vidím to podobně, za pár let, až to bude na Steamu ve výprodeji pod €15...
-
-
Jako každá hra ty chytráku.
-
-
Nerozumím reakci. Co, jak, proč?
Znovu: "Tuto konkrétní hru, která mě zaujala, ale nenadchla, si stejně jako "Oldass" nahoře, pořídím a zahraju, až bude na Steamu (aktuálně není), ve výprodeji, pod €15 (aktuálně ~€56)"
Tvá odpověď: "Jako každá hra ty chytráku."
Tak jo, jasně 👍
-
-
To za 15E jen tak nebude.
-
-
S tím souhlasím, soudě dle jiných Ubi titulů bych očekával alespoň dva až tři roky. Za mě dobrý 😀
-
-
-
-
-
-
Kdo si počká, ten se dočká. Na 40% off po novém roce 👍😂
-
Za 400 a něco v ubisoft plus je to ok. Pěkný kulisy, nenáročná hratelnost, jedete si svým tempem, prostě hra na takový to domácí žvykani. Za ten měsíc to dohrajete, zapomenete a ještě stihnete třeba AC Mirage nebo Avatara a to už je super deal🙂
-
Lol, to to rovnou mohli prezentovat jako hru pro děti. Není od toho vůbec daleko. Strašný a smutný.
-
Ubisoftí šablonovité otevřené světy mě nebaví, takže po recenzích bohužel radši vynechám, škoda, Star Wars svět mám rád....
-
Ale jo, pristi vanoce s 70% slevou s DLC to bude fajn hra. Tesim se.
-
-
Už v listopadu to bude s 50% slevou:)
-
-
Star Wars Outlaws GPU Benchmark (43 GPUs) 522 Data Points!
Hardware Unboxed udělali nové video v porovnání grafického nastavené a GPU (od řady 1080 až po 4090 u Nvidie, a od 5700 po 7900XTX). Zkráceně, kdo chce plnohodnotné RT při 1440p bez upscale a FG, tak 4080 Super....https://www.youtube.com/watch?v=lqgEM7y6rcg&t=915s
-
kvalita komentaru jak pod clankama s "ukrajinckou" tematikou...
-
-
Nesmis hledat kvalitu v komentech pod clankem jednoho z mnoha hernich marketingovych podvodu a naprostyho braku .) A clanky ohledne Ukrajiny doporucuji zcela ignorovat, vzhledem k tomu, ze se v nich sbiha to nejtupejsi co tahle zeme ma :)
-
-
Pokud tomuhle da nekdo 8/10 pripadne vys. Je za to 100% zaplacenej. Je vtipny jak se "hejtuji" spatne hry, ale pak se sami rezenzenti zapojuji do toho spinaveho molochu, ktery jen krmi tenhle nekonecny pribeh "ovce plati, scammeri kasiruji"
Sad.