Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Force Unleashed II - recenze
1.11.2010 | Lukáš Grygar
159 příspěvků
-
Pěkná recenze, SW mam rád, ale force uleashed je děs. Akční část nic moc, osobně sem se bavil víc u Jedi knight, po příběhovej části je to katastrofa. Když se podívám na KOTORy, jak Bioware dokázali zapracovat na příběhu a pak se podívám na force unleashed, chce se mi brečet.
-
tak tak Jedi knight,Tie Fighter,Xwing aliance,Rebellion to sú hry ,ktoré sadajú hrať stále ,ale toto je tak jednorazovka
-
Tys mě vůbec nepochopil.....
-
Se recenzí souhlasím. Hru jsem dohrál za 3,5 hodiny,grafika pěkná,děj strašnej (o "misi" na Dagobahu ani nemluvim) a z obou konců mi bylo do breku. Btw, využít DMM a zbytek se dá i ve smysluplné hře. Kde jsou časy Jedi Knight série..
-
Ten kdo to psal u nás měl jako jeden z prvních kostým rytíře Jedi... http://i51.tinypic.com/qz3gwz.jpg *1*
-
Ano tie tlacidla su velmi male mozno aj o polovicu :D oproti prvemu dielu a co sa tyka toho herneho casu tak ano tak tuto hru som prechadzal zhruba 3hodiny +15-30 min :D
-
Grygara som mal ako autora rád, ale mám pocit že toto dosť prepískol. Takéto niečo by som pochopil ako myšlienkový výtok na nejakom blogu ale ako recenzia... *9*
-
naopak on má rad star wars a vie ako to posr....
-
Ak porovnavam napriklad recenzie GP a ticali ci tak som vdacny ze recenzista tu moze hru ohodnotit hru z vlastneho pohladu co sa na GP nedockate a ktomu tam vsetci povedia aj na nejaku 3-to triednu hru ze je to cool a daju tomu 70+ percentne hodnotenie :D ....
Pri porovnani recenzii tohto webu a inych svetovych webov pridete nato ze recenzisti tomu davaju zhruba rovnake bodovanie takze to nebude len taky vystrel naslepo . -
Optime děkuju, konečně někdo :)
-
aha tak ty seš nemálo blázen :D. Jestli nevidíš tlačítko na 24" monitoru, tak si by jsi měl navštívit očního lékaře popřípadě kontaktologa ;). Za další, 3 hodiny jo ? Aha tak to si to projel, ale se savem tak od 4 mise ne :D ? A příběh není to nejjasnější stránkou hry, ale rozhodně není nejhorší
-
Hru jsem ještě nehrál, jedničku ano ,ale četl sem různé recenze a nikde jsem se nesetkal s tím, aby hru hanili v počátku. Lineárnost je u těchto her normální. Vždyť třeba u god of war je to samé a nikde nepsali že to stojí na prd. To samé Dante, prostě tohle jsou lineární hry které se nedají udělat v otevřeném světě.Nejdůležitější je hratelnost a nápaditost. Autor napadá to že síla je tu přemrštěná, ale o to v té hře jde, využít DMM a další věci. K čemu by mi bylo mít sílu a zvedat tam jen malé věci, a proto se to jmenuje unleashed. Recenzent by jse měl nad sebou zamyslet i celá redakce. Ten kdo to psal nesnáší Star Wars, asi má radši star trek *3*
-
Neviem co sa vam nezda na tejto recenzii :D ok podme si to rozobrat pekne kusok po kusku:
- grafika je snad jedina vecsia prednost tejto hry za ktoru ma cenu davat nejake body
- dalej tu mate ovladanie, cele ovladanie je zhrnute v niekolkych kombach pricom su celkom narocne pre naklikanie preto si viem predstavit tuto hru skorej pre konzole nez pre PC
- k ovladaniu :D v oboch dieloch mate silnych protivnikov kde sa preklikavate cez sekvencie pre utok, no v predchadzajucej casti tieto tlacidla boli aspon ako tak velke a videli ste ich ale v tejto casti pri rozliseni 1920x1080 su to male tlacidla ktore su na 24 monitore sotva vidiet :D takze dalsi klinec do rakvy
- cena hry je ak som dobre videl okolo 50 Eur :D ako sorry ale za 3 hodiny zabavy by som nedal viac nez 20 Eur ved predsa taky ci uz Witcher ci ina hra ktora ma niekolko nasobne vecsiu hraciu dobu a sancu pre opakovanie stala bud rovnako alebo dokonca menej ...
- pribeh, skalny fanusikovia a generacie odchovanej na Star Wars vam povedia ze je to sra+ka :D ako fakt sorry ale maju pravdu ak by chcel Lucas Arts prekvapit tak by radsej mali spravit uz ked tak game remake pre ich zakladnu seriu Star Wars a nie tento odpad, lebo priznajme si to co ine to je ak nie odpad ... -
Já to napíšu krátce.Autor recenze je asi nemocný na hlavu.SWTFU mě bavilo a líbilo se mi i to že se chtěli odvrátit od tradičních dílu.
-
Musím nesouhlasit, právě od té doby, co se tady objevili lidi z Levelu, jde kvalita games ke dnu ! Jenom nelogicky uvažující člověk a krypl, může dát k recenzi spoilerové obrázky bože můj !!! Navíc jestli je tady někdo normální, tak tuhle hru nemůže hrát na klávesnici a ještě se vztekat, že tam jsou komba typu....X X X X B X X X atd...navíc těch komb je tam víc a rozhodně nejsou jenom jednoduché, ale to by asi pana z Levelu musela hra drobek zajímat a navíc to je jako, kdyby jste kritizovali Devil May Cry za jejich systém soubojů, outoři řekli, že tohle je jedno a to samý, nebo že ten bojovej systém chtěli takovej udělat. Jak už tady řekl jeden, v recenzi je víc názorů lidí než recenzenta samotnýho. Opravdu poslední dobou zde na games se jakákoliv recenze nedá číst. Bohužel tohle není jenom můj názor, ale většina lidí v mojem okolí, má stejný názor....Jinak hře bych dal takových 7/10 za krátkou, ale svižnou a pořád zábavnou hrací dobu a za absenci multiplayeru.
-
Najs...jen mi slib že nebudeš nikdy dělat recenze... *11*
-
Tato hra je nicitel klavesnic a mysi :D jedina hra ktora jej moze konkurovat je snad iba Gothic4 :D
Grafika - nice, Ovladanie - ugly, Story - stupid
Teda verdikt 3 body za grafiku -
Jsem rád že jsem si sám hru zkusil, jinak bych to tomu recenzentovi sežral...Poslední dobou to vypadá že games nemá rád hry...
-
Super vtipna recenze plna odkazu od fanousku, od te doby co se tu rozlezli kluci z Levelu se to zase da cist, jen tak dal! :)
-
ten první screen mě dostal.. FACEPALM by Starkiller.. asi viděl jak dopadla tahle hra.. no jinak se známkou souhlasím, líp u mě dopadl už první díl v Sith Edici s novým obsahem, kterému bych dal tak za 7/10.. ve hře se ten lock 30 fps dá překousnout, hra furt běží plynule, takže bych k tomu velký výhrady neměl.. jinak vzhledově to je moc pěkné, ale hratelnost a příběh celkově, slabota.. trochu zklamání i když od týhle série už nic moc nečekám, beru to spíš jako celkově alternativní Star Wars.. Jedi Knight prostě bude můj šampion nadále :)