Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jsem to zahral, dohral rict nemuzu, a ani nebudu moct, protoze se k tomu uz nevratim. Oproti prvnimu dilu, kterej se pribehove dal akceptovat, v ramci starwarsovskeho filmoveho univerza, je tohle plivanec do tvare logice toho stejneho sveta. Hloupy, jednoduchy, prehnany, nezabavny. Pusobi to jako nejaka lacina rubacka, co ti rekne, co mas delat a samotnym radenim, te behem hrani otravuje! Taky tu neni kostym, ktery by hraci dovolil zakryt oblicej hlavniho hrdiny, coz jsem v prvnim dile ocenil, protoze je vazne nesympatickej. VERDIKT: Dolu i palci u nohou. A penize investujte radej do prvniho dilu!
  • Proc je ta "recenze" psana vulgarne a nespisovne? Vypada to spis jako vybijeni frustrace 15ti leteho smrada.

Vezmu-li to dokola a dokola, neni se cemu divit, ze se hrani her rika Kultura kriplu, kdyz i recenze vypadaji naprosto asocialne.
  • Hra samotná je krátka, to áno. Je to rubačka, fajn. Ale nerozumiem tomu, prečo sa samozvaný expert na SW tematiku púšťa na tenký ľad a bez rozmyslu komentuje zásadné SW znaky, navyše nevhodne a vecne nesprávne.
    Nelogickosť FU2??? Čo je nelogické? To že je Starkiller mimoriadne nadaný v používaní sily?
    Pán autor asi zabúda na Kyp Durrona, ktorý bol taktiež vedený čiastočne temnou stránkou sily a patril medzi najmocnejších rytierov Jedi. Porazil napríklad Leviathana na Corbose atď.
    K príbehu- ten je zasa trápny a sú to klišé. WTF?
    Odporúčam autorovi, nech si pozrie Star Wars hexalógiu. Všetky filmy boli jedna space opera, klišé a častokrát gýčová telenovela. Je to na škodu??? NIE JE. Preto sú široko a masovo akceptované a obdivované. Sú ľahko stráviteľném a napriek tomu, že to nie je Hamlet, som ich obrovský fanúšik!

Force Unleashed2 je dobrá hra, aj keď krátka. Nemá originálny príbeh, ale ruku na srdce...
    Okrem KOTOR nepoznám SW hru, ktorá by mala strhujúci a originálny dej. A to sa považujem za mimoriadneho fanúšika tak Dark forces, ako aj novších Jedi Outcast, či Jedi Academy.
    • KOTOR neměl chybu - za třetí díl bych se rozhodně nezlobil. RPG ze světa Hvězdných válek, kde koketujete s oběma stranama síly, byl tak super nápad, že se divím proč se o značku už někdo nezajímá.
      Jinak Force Unleashed II je pro mne zklamáním.. Jednička podala vcelku slušně temný příběh, který jsem doufal, že autoři dokáží ještě ztemnit a Starkillera tím posunout mezi elitu padouchů. Bohužel, nestalo se tak. A co hůř, to co bylo již v prvním díle nepříliš zdařilé - soubojový systém - zde zdegenerovalo úplně... Čekal jsem přesun k promyšlenějšímu stylu boje (říznout to trošku krytím z Assasins Creed či Batman AA), ale zůstalo u šíleného klikání, kdy 60% pohybů opakujete dokola a jinak často ani nevíte co děláte. Bossáci zůstali primitivní, ale aspoň si to mačkání tlačítek rychle odbudete. Délka hry je kapitolou sama o sobě... Ale to je teď nemocí většiny akčních her. Jediné plus tak zůstává grafika (a pro spoustu lidí fakt, že je to SW), což v dnešní konkurenci nestačí. Je to opravdu jen průměr.
  • CUZ musim se autora recenze zastat, mluvi mi z duse.. pri hrani mam celou dobu pocit ze ze me nekdo dela blbce, hra opravdu neni zabavna.. např jedi knight, a jedi academy byly hratelnostně nekde uplně jinde. Tohle je cista nuda.
  • Já souhlasím s některými názory tady, recenze je napsaná jako nerecenze. Prostě tlachání o ničem, rozebírání tématu, kterému autor nerozumí a celé to vypadá, že si na něčem potřeboval vybít zlost. Navíc se opravdu moc nesluší psát recenzi se slovy idiot apod. Mám pocit, že se kvalitní recenze ze světa vytrácí. Píše ji totiž kdejaký šušeň, co si myslí, že umí psát. No upřímně, když si znovu recenzi přečtete, co jste se z ní dozvěděli o hře samotné? Ještě pár takových splácanin a tento web definitivně přestanu navštěvovat. *10*
  • Souhlas s Radkem, opravdu špatná recenze - ve smyslu neobjektivní, urážlivá, neinformující. To, že autor shazuje ságu Unleashed (proti čemuž apriori nic nemám, ani jsem jí nehrál) řka, že je špatná od začátku, je úsměvné, když si uvědomíme, že tím jasně deklaruje svoji neobjektivitu a tak shazuje sám sebe.

Kritika patří spíš redakci - proč dávat recenzi druhého dílu ságy někomu, kdo se netají, že by byl rád, kdyby vůbec neexistovala.
  • Skvělá recenze! Hru jsem nehrál a hrát nebudu, ale hrál jsem jedničku a autor mi mluví z duše. Je bezva, že se na tomhle webu konečně objevili recenzenti, kteří jsou evidentně mentálně dospělí, vědí o čem mluví, umějí psát, a dokonce zvládají základy interpunkce. Konečně! Jen tak dál!
  • Mimochodom, autor recenzie sa v dobách minulých tvrdo ohradzoval proti vlne "neobjektívnej kritiky založenej na predsudkoch" zo strany fanboyov falloutu proti FO3 od bethesdy , ale práve táto recenzia sa v podstate vôbec neliší od rozzúrených a bezpredmetných výkrikov do tmy na No mutants allowed a myslím že sa až príliš nechal ovplyvniť svojim fanúšikovstvom a odporom voči takémuto " pojatiu " Star Wars a skvor ako na konkrétne zdvôvodnenia prečo je to či ono v hre zlé alebo dobré sa zameral na jednoduché " rýpanie " viz. Leoš Mareš *7*
  • Recenzia je podla mna nieje dobra a hlavne pán recenzent je dost zaujatý voči FU. Takto by podla mna recenzia nemala vyzerať. Suhlasim s niektorými chybami čo hra má ale podla mna určite nieje na hodnotenie 5/10. Hra je krátka, čo ma velmi zamrzelo, hlavne ked som to poobede nainštaloval a okolo siedmej som sa už pozeral na zaverečne titulky. FU I bola samozrejme lepšia, ale ked si to tak vezmete, Jedi Outcast, keby tu hru vydali dnešnej dobre mala by podobne hodnotenie, čo je zamozrejme pre mna jedna z naj hier z SW.
  • Bohužel dnes se už nedělají hry jako Jedi Academy nebo Dark Forces, ale Force Unleashed II není zase tak špatná hra, jak autor recenze tvrdí. Souhlasím s níže uvedenými příspěvky, že je recenzent dost zaujatý, což určitě není dobře. Autor by měl nezávisle zhodnotit celou hru, všechny její stránky, ale neměl by na samotnou hru už od počátku útočit. Poslední dobou jsou články na games.tiscali.cz dost tendenční, pokud je to něco jako Far Cry 2, tzn. má to otevřený herní svět nebo je to Crysis s dokonalou grafikou, pak to má vysoké hodnocení, ale jakmile někdo udělá něco příliš lineárního, okamžitě to má 4/10 nebo 5/10. Nebo je to tím, že tvůrci FU II si dopředu nezplatili vysoké hodnocení hry?:-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit