Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja s touto recenziou tak uplne nesuhlasim.
    k 1. casti> to ze Starkiller je silnejsi ako vseci ostatni je trochu pritiahnute {hlavne pre tych ktori si oblubili majstra Yodu ci Vadera (Anakina) a nedaju na nich dopustit} ale ved nazov je FORCE UNLEASHED, proste nam to chceli zdvoraznit, a dali nam tu nieco nove tak ako aj noveho hrdinu (aby sme nesmutili za Yodom a Vaderom tak ho spravili najsilnejsim :))
    Pribeh bol v jednotke perfektny, sedel celkom pekne medzi trilogie, a nepaci sa mi kritika k tomuto dielu. No koniec mal ostat aj koncom Starkillera.
    2. cast je uz trochu pritiahnuta a pribeh naozaj uz nesedi ku STAR WARS 3/4, pribehu ak chces tak mu aj uveris ale naozaj to nesedi (klonovanie Jediov??? To predsa nie je STAR WARS), dalej som ocakaval nejake poriadne suboje s Jediimi a to tu nieje (naozaj sa to dost podoba na God of War) . Kratkost hry by nevadila ak by hra nestala 50 eur / 1300kc (je to VELMI PREHNANA CENA), no tych par hodin je ozaj zabavnych a suboje su premakane.
    No ja osobne by som bol radsej ak by TFU2 urobyli pred alebo po zakladnom pribehu StarWars a s novym hoci aj silnejsim hrdinom.
    Suhlasim s hodnotenim (ked klesne cena alebo pre "piratov" by som dal 6,5/10), ale ten kto pisal tuto recenziu bol trochu zaujaty, no v niecom ma pravdu.
    • K té 1. části. Nemám nic proti super silnému jedi, ale mohli příběh zařadit někam jinam než mezi obě trilogie. Vždyť třeba Revan (nebo Exile, ten se možná pro srovnání hodí víc) je taky dost mocný, ale nikomu to nevadilo, protože byl zasazen do nepříliš známého období
  • Jednička TFU byla ve srovnání se staršími díly téměř nehratelná, půlky hry jsem si tak zvykal na pošahané ovládání.. co mě drželo při hře byla slušná grafika a hlavně perfektní fyzika, kterou známe třeba z GTA IV. Příběh je úsměvný, přibližně stejně, jakoby do hry LOTR hodili super-gandalfa, který projde středozem za hodinu, a sarumana se sauronem vykostí za pár sekund - Jakkoli úsměvné vám to může připadat, jako alternativní svět plný efektních akcí slušné .) ... Pokud tedy alespoň trochu zlepšili tragickou konzolovou hratelnost, je možné dát TFU universu druhou šanci.
  • Pokud má recenze podat potencionálnímu kupci takové informace, aby se na jejich základě mohl rozhodnout, zda si produkt pořídí či nikoli, pak je tento pokus naprosto nevyhovující. Nic proti tomu, že se recenzentovi hra nelíbila, ale mohl by do recenze vměstnat více faktů o hře samotné, místo toho aby plakal nad tím, že už nic nebude jako dřív. Argument, že je to zadarmo (respektive za stažení reklamy) není v tomto případě na místě, protože posuzujeme pouze kvalitu recenze jako takové, nikoliv poměr kvalita/cena.
    • ale tu ide o to ze jedna hra moze byt super s drobnymi chybami a dlhou hracou dobou a stoji 500kc
      a dalsia hra moze byt aj trochu lepsia ale s hracou dobou 2 hodiny za 1300kc.
      tak porozmyslaj ak by si si kupil obidve tieto hry, ktorej by si dal vyssie hodnotenie??
      Chcem tym povedat, ze kupec sa na hru diva aj z tejto stranky.
  • Jak by to vypadalo, kdyby v ulicích hlídkovali rytíři Jedi. Mrkněte v následujícím videu:
    http://www.sledujcesky.cz/hvezdne-valky-jedi-straznici
  • Já se všem těm nespokojencům s recenzí vážně divím.Dokud budou hráči (a je mi opravdu záhadou kde se ti milionáři berou) ochotni platit 1500,- za 4-6ti hodinový a k tomu ještě nepovedený, na rychlo zplácaný a osekaný ve všech ohledech oproti prvnímu dílu tak se prostě hry nezlepší ale naopak.Dočkáme se snad příští rok 10/10 hitů které budou mít herní dobu 2h (ale prý o to intenzivnější :-))) Jen čirá fakta např. Asi většině lidem příjde dnes např. lístek do multikina jako poměrně drahá záležitost mě tedy ty takkřka 2 stovky ano... ale spočtěte si kolik po vás chtějí herní vydavatelé za toto. cca 600,- hodinu. To myslíte je adekvátní?A to samozřejmě nehodnotím zmršené a ořezané herní mechanismy,které bych spíš ve druhém díle čekal propracovanější,ale to se neska nenosí,dnes je zapotřebí dělat hry pro lidi s IQ max 75 tím samozřejmě nemyslím nikoho ze zdejších diskutérů ale zřejmě průměrného konzumenta v v hlavách produkce Lucasarts.Trochu sem se rozepsal,ale muselo to ven napadlo mě to totiž,protože jsem se zrovna minulý týden dostal ke hře která sice žánrově jinde ale jen krásně demonstruje ten rozdíl takovýchto dvou produktů úsilí autorů do nich vložených ,které se nakonec prodávají za stejnou cenu,pokud to bereme pro zjednodušení pouze z ekon.hlediska. Je to rpgčko Risen.U hry se neskutečně bavím už asi 35 hodin a to jsem někde za půlkou a určitě jí tenhle týden nedojedu.Perfektní atmosféra ,rozlehlost,spousty práce je vidět na každém kroku ve hře. Tomu říkám nepoměr to se vůbec nedá srovnávat a my jako zákazníci by sme měli tohle rozlišovat.
    • ono je to o tom co koho chytne..... Ja jsem uz dost vybiravy, ale napriklad hra Alien Swarm, kterou se da projit za +- 40 minut celou, tak na ni mam nahrano kolem 140+ hodin. Proste me to pohltilo, a az ted me to trochu pousti.... za druhou kampan bych vzhledem k dokonalosti zaplatil klidne 10 ecek... ale to uz je vec jina. Kazda hra vezme kazdeho jinak.
    • Fanousci to daji vzdy :) ono taky je fakt, ze takove hry nevychazi obden. A clovek zvazuje kde da ty penize. S tvym nazorem je nutne taky souhlasit. Ale abych pripomel, tato hra je jehla v kupce sena. Pripomenu dalsi tutly, ktere stim nejdou srovnavat a tim je treba New Vegas, Final Fantasy XIII a mohl bych pokracovat. V podstate i u tohoto dilu se da vyradit dele jak dve hodky, dej si obtiznost unleashed a uvidime, jestli ti to fakt bude trvat dve hodiny :-D spise te to bude stat i docela nervy :-D Ale proti gustu.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit