Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přiznám se, že Force Unleashed II jsem nehrál, ale hodně jsem si od něj sliboval. Podle recenze to ale vipadá, že to zase bude stát za hnědý a smradlavý. Zlatý Outcast..... pamatujete někdo na tuhle gamesu ? To byly časy.
    • Voxelovy Outcast je nepravom zabudnuta hra minulosti, ktoru by si mala dnesna generacia hracov povinne nastudovat.
      • Spíš rovnou začít u dark forces II, ale ty nějak pokulhávaj na W7, kvůli instalaci...
        Ale rozhodně bych nevynechal ani Jedi academy...
  • Tohle ma byt recenze ? Me to teda prislo jako nejakej povidani bez hlavy a paty.
  • hru sem dohrál ani ne za 5 hodin.. sem mega na******. na první díl to fakt nemá! neni tu strom na upgrady, nejsou tu žádný komba, neni tu nic. nekupujte to. jo a ten mega dementní závěrečnej fight sem ještě dlouho rozdejchával
  • Tiscali prestavam brat vazne...
    • A kterypak Web beres vazne ? :)
  • dobra recenzia,Grygara mam rad ale aj tak som to nikdy hrat neplanoval ;p
  • Podlé mého, je zcela evidentní, že recenze je ŠPATNÁ, soudě dle bouřlivých ohlasů čtenářů. Myslím, že podobná *12* prasečina *12* by se už na seriózním webu jako je games.tiscali neměla objevit a tuhle diskuzi už nezachrání ani pár sympatizantů a *Líbí se mi* nejspíš ze strany redakce. Force Unleashed2 není špatná hra, hodně lidí se na ní těšilo... Jak už někdo napsal, tohle není blog, kde si pisálci mohou plkat a fórkovat jak se jim zlíbí, ale herní magazín, který má přinášet kvalitní recenze (proto tu chodíme ne?!). PS: schválně si někdo zkuste recenzi zkopírovat, smazat balast a podívat se, co zbude... Ještě pár takových nesmyslů a přicházíte o nejednoho čtenáře *10*
    • ze se nekdo na neco tesi neznamena, ze to musi byt automaticky dobre. Ja se tesim na kazdou hru s tematikou SW, ale tahle hra je proste spatna. Recenze neni idealni, pro neznale hrace nema moc velkou honotu o cem to vlastne je, jak se to hraje apod. Ale ikdyby tahle recenze byla dokonala, tak tuhle hru to proste nenapravi a je dobre, ze jsou recenzenti co maji koule na to dat AAA titulu prumerne hodnoceni, kdyz reklama a PR sracky o rad predcily skutecnost. *10*
    • Aniž bych chtěl rozebírat kvality recenze, to by bylo na dýl, ale ke hře.
      To, že se na ní plno lidí těšilo, je bezpředmětný - naopak podívám-li se na české i zahraniční herní weby, tak FU2 dost často dostává hodnocení okolo 6/10. Což při dnešním standartu napálit osmičku každý kravině znamená, že se někde něco podělalo.
      • to jo, ale mel by clovek mit povedomi o tom, co se podelalo.. ne ze hlavni hrdina vypada jako Leos Mares... takovouhle recenzi bych byl ochotny zkousnout, v pripade ze by slo o titul kde jinde hodnoti hru dvojkou.. ale tohle je o necem jinem. jedine, co ted vim je ze je to kratke - ale to je v posledni dobe bohuzel spis standard. typickym prikldem je CoD serie, kdy temer kady dil trva polovinu predchoziho...
        • Jak říkám, záměrně se nechci vyjadřovat ke kvalitě recenze, její podání je věcí subjektivní (z mého čistě soukromého pohledu se autor zbytečně snaží hýřit vtipem a bohužel mu to moc nejde), ale když se prokoušem přes tu formu, tak z textu zjistíme, že:
          - hra je krátká
          - hra je ještě kratší než krátká, protože autoři hru místy úmyslně natahují
          - hra je proti kánonu SW (to ale byla už jednička)
          - hra je naprosto nelogická z hlediska použití Síly (taky už v jedničce)
          - malý počet nepřátel (co bysme ale chtěli na tři hodiny hraní, že?)
          - design úrovní je hodně slabý

Jinak je popis spíš účelovej, jak už jsem tu psal, hodnocení vůbec neodpovídá recenzi. y
    • Lol... kdybys za přečtení týhle recenze něco zaplatil tak tvoje námitky pochopím, ale ke slovu internet existuje synonymum.. SVOBODA. A recenze, je vždy subjektivní. A když je hra špatná a recenzent ji označí jako špatnou, tak holt dostane nízké hodnocení, tak jako na ostatních webech. A jinak.. Definuj mi jak má vypadat recenze. Prosím. Já si myslím, že nemá pravidla, a jestli se recenze neposunou někam dál, lidi je přestanou číst úplně. A počet komentářů ? Víš proč ? Protože si lidi nedokážou připustit, že je ta hra špatná. Osobně jsem stejně jako recenzent hrál mnoho her z toho univerza a tohle je smutné...
  • je dosť krátka jednotka mi pripadala dlhšia ,ale v pohode pekné to bolo a hlavne viac akčnejšie ,animacia úžasné ,skvelá hra pre milovníkou Star Wars odporúčam recenziu si nevšimajte ide o hru a nie o keci nejakeho šupáka čo ako vypada dobrá hra ,hlavne je hratelnosť , grafika,dej,animacie a všetko zmiešané aby Vás to bavilo a ked sa to podarí tak hrajťe a hrajťe a ked je vam to krátke hrajte znova a znova ved ta hra ma 4 obtiažnosti a multiplayer *1*
  • Viacmenej suhlasim s recenziou, dohral som to sice za 5-6 hodin, ako tak srandovna akcna hra, ale problem tej hry je ze ked sa to vezme tak je to vlastne priemerny bullshit. Co sa tyka pozadia tak je to IMO uplny nezmysel. Cely ten Starkiller ktory je silnejsi ako vader s palpatinom dokopy, nema to zmysel. A cele to zvelicovanie pouzivania sily, levitovanie, drvenie tie fighterov mavanim ruky, 5 minut adrenalinoveho padania tak to bolo absurdne.
    Neviem aky bol povodny zamer s hratelnostou ale neskutocne mi to pripominalo lego star wars. Na rozdiel od jednotky sa to dalo hrat a bolo to miestami zaujimave, ale inak lacne, neskutocne lacne skoro vo vsetkom.
  • S autorem naprosto souhlasim. Narozdil od spousty ctenaru, kteri to postoj recenzenta kritizuji a nejspise je to mladsi generace, ktera treba ony předchůdce nehrála, já měl s Dark Forces tu čest. Mnohé dnešní hry by se dali přirovnat v novinách k Aha, Blesku a podobným podřadným plátkům pro primitivy. Ano možná zbytečně urážím a možná je to flustrace. Flustrace z tohoto směru, kam se všechno ubírá. Blbost pro masy, kterou většinou oplývají i vycházející hry. Blbost pro masy, která bohužel ničí i kdysi dobré herní značky. Dark Forces byla tehdy skvělá pářka a Force Unleashed mi stačilo pouze vidět 10min "u někoho". Víc není třeba.
    Přesto hra nemusí být zcela špatná a fandu SW může pobavit. Také od recenzenta dostala průměrných 5 bodů, což tomu odpovídá.
    • Už dávno nejsem ono zmiňované dítě. Dark Forces jsem dohrál mnohokrát (stejně jako Jedi Knight, MOTS, Jedi Outcast i Jedi Academy) a výborně jsem se bavil, ačkoliv nejsem zarytým fanouškem SW univerza. Nepochybně jsou to hry kvalitnější, než jsou TFU1 i TFU2. Přesto jsem se u obou tu krátkou dobu, kterou mi je trvalo dohrát, bavil stejně, jako kdysi u těch původních. Hru jsem si stáhnul, dohrál a až její cena klesne na přijatelnou úroveň, tak si jí koupím (u her, které za to stojí to tak praktikuji od začátku). Že je to blbost pro masy? Jistě. A ty se budou jejich hraním výborně bavit. Kdysi se dělaly hry pro pár jedinců, co si mohli dovolit počítač. Dneska má počítač/konzoli každý a podle toho vypadá nabídka titulů. I dnes vychází velmi kvalitní hry, za které je radost tvůrcům zaplatit a nikdo tě nenutí si ty špatné kupovat. Pokud tě to frustruje (ano, tak se to píše), tak bys měl svůj zájem obrátit na věci nepoměrně důležitější (všudypřítomná korupce, ceny energií, ...). Nebo se tě tyto problémy netýkají? Pak nechápu, proč sám sebe řadíš do té "starší generace". TFU hry rozhodně žádnou dobrou "herní" značku neničí. Myslíš si snad, že fandové SW nepůjdou na další film, protože "ty Force Unleashed hry byly hroznej šmejd"? I SW vesmír má spoustu špatných her, po kterých neštěkne ani pes a žádná z nich ho nezničila.

Recenzi hodnotit nehodlám, protože je čistě subjektivní a vypovídá pouze o názoru jednoho člověka, tudíž nelze určit, zda je jeho názor špatný nebo dobrý.
  • RE:GMC -
    Proč bychom měli k FU2 přistupovat coby k PS3 portu nějak specielně? Kvůly tomu, že se jedná o hru vyvíjenou snad primárně pro playstation (marketing), máme se k ní chovat jako k postižené, přehlížet její vady a nahodnocovat její kvalitu (nekvalitu)?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit