Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Force Unleashed II - recenze
1.11.2010 | Lukáš Grygar
159 příspěvků
-
sekaj se mi v animacích zvuky na Xifi extreme audio - Widle 7, nevite co s tim?
-
Pokud je ta hra blbá tak nechápu proč má 5/10.
Pod 5 si představim uplně obyčejnou hru která ničim nepřekvapí a ne hru na kteru člověk hlavně nadává. -
-
A za tuhle obycejnou hru kterou dohrajes za 5-6hodin by jsi dal treba 1200,- ? to vazne ?:)
-
-
Tys mě vůbec nepochopil.....
-
-
-
yep, hry po roce 1999 patří do sekce odpad, protože co dnes vychází je humus největšího kalibru, stejně tak, jako i kvalita žrádla po převratu..není jediná hra, která by svou kvalitou překonala zminovanou dobu v něčem jiném, než ve vizuálu a ten je i dnes, v roce 2010/11 často hodně směšný VS nehorázný a neadekvátní nárok na HW
dnes vývojáři vydělávají především na bubescentních děckách a nebo jednoduchých a omezených lidí, kterých stále více přibývá..dnes prodejci ser*u lidem do huby a ti jim za to ještě děkují(viz bliizf*ck a jeho komické 3D remaky) -
-
Meleš sračky.
(argumentů je na tebe škoda...) -
Ačkoliv s Vámi musím souhlasit ve "všeobecném úpadku kvality", takmám výhrady k vašemu datu 1999. Jedny z nejlepších her, které jsem kdy hrál, vyšly právě až pár let později a to rozhodně nejsem mladý hráč bez znalostí herní historie. Vašemu rozhořčení ale rozumím. Kouzlo her v současnosti opravdu vyprchává, ale zase se zamýšlím, nakolik za to může, že už nejsem nadšené dítě, kterého atmosféra čehokoliv dokázala vcucnout a pohltit, což se s "dospěláckým kritickým odstupem" už bohužel v takové míře neděje.
-
hry hraju uz od dob 8bitu, ale s tebou nemuzu souhlasit. Ano, herni trh a vyvoj se kolem roku 2000 zmenil (nebo spis vyvinul) ale rozhdne neni o nic horsi nez byl driv.
-
Pane "nas guru". Vezmu to strucne, dvema priklady, co je prave aktualni... Z komercni sfery tri ackovych her - Fallout New Vegas. Z nezavisle tvorby - Minecraft. Zahrajte si obe hry, a pak si znovu prectete, co jste napsal...
-
-
pozorujete taky LOCK na 30FPS? nejake moznosti?
-
Nevěřil jsem po přečtení této recenze ,že to je tak špatné . Uvěřil jsem po dohrání této (ne)hry.Přitom jedničku mám rád ,ale toto je příliš.K uctě k jedničce budu dvojku ignorovat nebot tak slibně to měli rozjeté a tak to pohnojit to mu se nedá věřit.. *10*
-
Radek: částečně máte pravdu. Technicky recenzi chybělo poměrně dost. Než se autor pustil do kritiky, měl napřed shrnout podstatu hry, na čem zakládá, co ji předcházelo, co slibovala a nakonec jak to dopadlo : jak vypadá, jak dlouho se hrála, jaké má audio, video, ovládání a až nakonec se pusit do kritiky, kterou tato obsahuje. Ano pánové, kritika do recenze patří a ano je vždy subjektivní. Jen jen otázkou stanovených mezí, kam až by měla zajít. Nakonec by měla recenze skončit shrnutím plusů a mínusů a závěrečným verdiktem, který je vhodné doprovázet jasným číselným ohodnocením. Recenzi zde chybí podstatný základ, a to popis hry samotné. Ale jinak s názorem recenzenta se ztotožňuji, jak jsem psal níže.
-
A co HW narocnost? beha to lepsie ako jednotka?
-
-
Určitě ano + nabízí poměrně široké možnosti nastavení grafiky
-
-
Súhlasim s recenzentom.Výborna recenzia na túto sra....SOm tiež odchovancom starej trilogie a universa a toto je znasilnovanie SW sveta.Pri poslednej pasaži ..ked som to dohral za light side to ,že rebeli zajali VAdera ma pichalo pri srdci a začala sa mi točiť hlava.WTF!!!!!
-
ten první screen mě dostal.. FACEPALM by Starkiller.. asi viděl jak dopadla tahle hra.. no jinak se známkou souhlasím, líp u mě dopadl už první díl v Sith Edici s novým obsahem, kterému bych dal tak za 7/10.. ve hře se ten lock 30 fps dá překousnout, hra furt běží plynule, takže bych k tomu velký výhrady neměl.. jinak vzhledově to je moc pěkné, ale hratelnost a příběh celkově, slabota.. trochu zklamání i když od týhle série už nic moc nečekám, beru to spíš jako celkově alternativní Star Wars.. Jedi Knight prostě bude můj šampion nadále :)
-
Tato hra je nicitel klavesnic a mysi :D jedina hra ktora jej moze konkurovat je snad iba Gothic4 :D
Grafika - nice, Ovladanie - ugly, Story - stupid
Teda verdikt 3 body za grafiku -
-
Najs...jen mi slib že nebudeš nikdy dělat recenze... *11*
-