Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • autor je prilis kritycky on nezvazuje kvality hry po strance pribehove ale hodnoti svuj subjektivni nazor na idioty v kozichu ala Leos Mares vubec nepovazuje za vhodne odhodit svuj nazor na laskovani se star wars universem ale poukazuje na kratkost hry ktera ho sokuje priznejme si dnesni hry nabidnou adrenalinovou jizdu ale ne delku hra ma sve chyby ale ktera je nema nevim jestli se autorovi libilo COD MW2 ale pokud ano tak by se mel zamyslet nad tim jak tuto hru kritizuje pro jeji delku a celkovou tupost vise zmineny titul nabidne od obojiho velky kus
  • No tak to ja s autorem nesouhlasim. Ano dohral jsem to za par chvil, a autori brali rozhodne inspiraci v god of war, ale i tak, proc je asi god of war tak uspesny ?. Muze si recenzent rikat co chce, ale komba jsou proste povedeny, dobre se na to diva a daji se ve hre delat dobry "mazce":) Co se pribehu tyce ze zaveru plyne ze bude trojka, protoze kdo neco vi o hvezdnych valkach tak tento dil se odehrava mezi tretim a ctvrtym dilem. Tudiz zabiti Darth Vadera je nemozne. Ale i tak pro me mela hra drive a nektere sceny jsou proste epic. Nemuze byt prece kazda hra jako kazdy Ackovy titul nejvic nejlepsi a u hvezdnych valek to plati dvojnasob, protoze budto je mate radi a nebo proste si rikate ze to je demence, ale je to muj nazor.
    • sorry, ale já jsem v jedničce darth vadera zabil, pokud si dobře vzpomínám..
      • no http://www.youtube.com/watch?v=0Xv8LwZBXHU
        • omg
  • hra to byla pěkná, baví mě sw a ty hrátky a šílenosti, které zde člověk může provádět jsou moc pěkné, jako v jedničce...jen...ta délka....než jsem se rozkoukal najednou byl konec, to jsem se nestačil divit
  • mě se hra dosti líbila si myslíte že hra nebude mít pokračovaní ??? protože na konci letí za lodi starkiller najemný lovec aby osvobodil darth vader a jinak na nějaký recenzce kašlu každí hráč si musí udělat názor na hru ale budu zvědav jak tu budete hodnotit nový COD
  • Tak tahle hra me totalne zklamala. Prvni dil jsem dohral nekolikrat a to i na nejtezsi obtiznosti. Druhy dil jsem nekolikrat behem hrani vypnul, jelikoz mi dosla trpelivost, a asi po ctvrtem vypnuti jsem to uplne smazal. Ted si jdu zpravit naladu starym dobrym Jedi Academy!
  • Moc kvalitni recenze... jak v hospode po desatym pivu. Myslim, ze Tiscali uz dlouho hry recenzovat nebude, pokud bude publikovat takovyhle blitky...
  • Absolutně nechápu vaše názory na tuto hru, myslím si že jste příliš povrchní snažte se pochopit že hry nejsou co bývali tak se smiřte že každá hra neni podle vašeho gusta. jenom protože se vám nelíbí příběh to hned neodsuďte. Obličej hlavního hrdiny?Doprdele tohle neni módní přehlídka je to akční RPG hra proberte se
  • Pěkná recenze, SW mam rád, ale force uleashed je děs. Akční část nic moc, osobně sem se bavil víc u Jedi knight, po příběhovej části je to katastrofa. Když se podívám na KOTORy, jak Bioware dokázali zapracovat na příběhu a pak se podívám na force unleashed, chce se mi brečet.
  • No tak mě jednička bavila tak snad dvojka nezklame.Ale recenze fakt vtipná nejvíc mě pobavilo tohle : Hlavní antihrdina Starkiller nejenom vypadá jako Leoš Mareš, ale je i podobný idiot, i když se ohání světelnými meči jako jeho dvojník slovy *1* *1*
    • Opravdu chceš porovnávat příběh RPG a hack&slash hry?
      • Nesrovnávam, jen mě mrzí, že si s příběhem nelámali hlavu, dali tam to první co je napadlo a konec. Je i spousta jinejch akčních her, kde je výbornej i příběh a neni to jen bez hlavá rubačka. Na KOTORy sem poukázal jen v tom smyslu, že SW nejsou jen filmy.
      • To patřilo o příspěvěk níž.
  • Recenze je sice možná až moc kritická ale zase mě bavila číst. A jelikož hru právě hraji, tak s ní musim i souhlasit. Hra vypadá úžasně ale je tak strašně eehh... jak to říct... hloupá!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit