Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Force Unleashed II - recenze
1.11.2010 | Lukáš Grygar
159 příspěvků
-
to Starkiller: já jsem na Star Wars taky vyrustal.. vlastnim dokonce ještě edici staré trilogie ve speciální VHS edici.. Force Unleashed do univerza zapadá asi jako Yoda do Stargate.. ano, LucasArts to vypustil do světa, dohlíží na to, ale fanouškovi, který je geek a zná lore, to pro ně musí být utrpení, jako když Luke zjistil, že Vader je jeho otec :D Starkiller se chová jak spratek, kterej má snad midichloriany i ve větrech tim jakou má supa powa... a teď ke hře znovu.. hra je krátká (kratší než jednička, která mi přišla dostačujicí), grafika a efekty krásné, příběh mi připadal o dost slabší než v prvním díle a dál hra nemá co nabídnout.. čistý průměr až mírný podprůměr.. hra bavila nejvíc na začátku na Kamino a pěkně rychle ten wow efekt opadl..
-
No ja som sice TFU2 este nehral (ani som nevedel ze to tak skoro na PC bude) ale hral som jednotku a aj napriek velice shitoznemu portu som sa pri tej hre naramne bavil. Toto je proste hra na relax a odreagovanie, nerozmyslas nad nicim len ides a zabijas a uzivas si tie efekty. O to, a o nic ine, tam nejde.
Recenzia je dost priserna, nechapem na co su odkazy pri kazdej zmienke o niecom zo SW, to chcel akoze autor dokazat aky je on znaly? Ak ano tak to je dost trapne. A ked zacne tym ze uz TFU1 bola od prvej minuty sprostost, tak sorry ale on to nemal recenzovat. Ja mu jeho nazor neberiem, ale recenzent si ma udrziavat nejaky nadhlad a dam ruku do ohna za to ze ked si k tejto hre prvykrat sadal tak uz "vedel" ze to sprdne pod ciernu zem. Sorry ale takto sa recenzie nerobia. A to nehovorim preto ze by som si chcel tu hru branit.
Jednotku som si este nekupil (a ja si teda kupujem prakticky kazdu hru ktora ma bavi a po dohrani TFU som si povedal ze to si dam niekedy este raz) prave kvoli tomu pokakanemu portu (cakam kym bude nejaka hodne dobra akcia) takze neplanujem zatial ani dvojku, ale who knows..
Kazdopadne, mali by ste si davat vacsi pozor na to co davate ktoremu recenzentovi recenzovat. A po tych poslednych dvoch kvalitnych clankoch Dana Vavru je toto ako past na oko. -
Špatné recenze jsem očekával. Ona už ta jednička byla špatná, ale mě to bavilo, i když to bylo jen tupé sekání, občas zlobila kamera a port se moc nepovedl. Na druhou stranu to mělo pěknou grafiku, zajímavé lokace a výborné cutscény.
V recenzi mi trochu chybí část, kde by recenzent něco pochválil, takže po přečtení jsem měl pocit, že hru by ohodnotil 1/10. Minimálně mohl zmínit jak se povedla nejlepší věc z jedničky (tedy cutscény), nebo jak dopadl port. -
No lidi, jako hardcore fanoušek SW se musim částečně zastat autora recenze. O hratelnosti mi řekl dost a odpovídá to tomu co napsal. Nejni snad jedinej pořádnej fight kterej bych si užil ponevadž každej štouchanec dokáže rozhodit. K příběhu bych opravil autora komentáře Joze. Klonování Jediu je možné viz Spaartske valce a Joruus Cbaoth. I když sou psychycky ehm krapet nestabilni:).BTW taky sem se u recenze docela zasmál protože Starkiller mi je vopravdu nějak nesympatickej už od jedničky(A to Leoše celkem můžu:)).Chybí mu hold charisma Christensena nebo Mc Gregora.Na druhou stranu Juno je kus že pánové?.)A taky mě to přijde přitažený za vlasy co všecko Starkiller dokáže(než někdo začne předhazovat Kypa, Drtič sluncí atd...čet sem to a přece jen měl s tim co do činění Exar Kun že?:)).Prostě mi to do universa ňák tak nezapadá a vtipně autor předhazuje ignoraci toho že nejmocnějsími bytostmi universa Star Wars jsou Yoda, Anakin/Darth Vader, Sidious a Luke. Btw můj názor je, že recenze je určená pro člověka kterej hrál jedničku a orientuje se ve světě SW. Tudíž mě to řeklo všechno co sem potřeboval vědět. Teď eště napsat druhou část pro všechny ostatní a bude to OK:).May the force be with you:).
-
tady se nabízí paralela s call of duty modern warfare 2,,taky velice tupa strilecka,ktera se da odehrat za jedno odpoledne,chybi zde jakykoli napad a pribeh a dostava s prehledem 10/10..nenechte se zmast recenzi the force unleashed neni skvela hra ale zabavna hra...a co je to hlavni pro me
-
-
Také mi nějak uniká logika hodnocení zdejších recenzovaných her, nevím, ale pak by měl dostat Modern Warfare 2 taky hodnocení 5/10, protože je to lineární střílečka, grafika není zase tak ohromující (v poměru k jiným) a má velmi krátkou herní dobu. Ale dostala jiné hodnocení. Proč? zřejmě dvojí metr:-)
-
-
ano, naprostá pravda, MW je lineární střílečka, v grafice je i FU II lepší, hru sem dohrál za odpoledne, ale hodnocení má 10/10 :-), ale FU II jen 5/10
-
Nebo spíš dva různí autoři, dvě různé hry?
-
-
-
Tak takuto recenzie som necakal.S hodnotenim 5/10 suhlasim,ale autor recenzie mi pride ako 10ročny chlapec.Aj ked ma hra nas--e,tak to napisem trocha inteligentnejsie.Na konci by som cakal nieco,preco by som si mal hru aj kupit,nieco pozitivne.Po takejto recenzii som rad ze som si hru nekupil ale nasiel na nete.Je to moja prva StarWars hra,presiel som ju hlavne kôli grafike,ta sa mi v celku pacila,ale inak...
-
-
Ty cekas od autora ktery da hre hodnoceni 5/10 nejake duvody proc si hru koupit ? To myslis vazne ?:)
-
-
Super vtipna recenze plna odkazu od fanousku, od te doby co se tu rozlezli kluci z Levelu se to zase da cist, jen tak dal! :)
-
-
Musím nesouhlasit, právě od té doby, co se tady objevili lidi z Levelu, jde kvalita games ke dnu ! Jenom nelogicky uvažující člověk a krypl, může dát k recenzi spoilerové obrázky bože můj !!! Navíc jestli je tady někdo normální, tak tuhle hru nemůže hrát na klávesnici a ještě se vztekat, že tam jsou komba typu....X X X X B X X X atd...navíc těch komb je tam víc a rozhodně nejsou jenom jednoduché, ale to by asi pana z Levelu musela hra drobek zajímat a navíc to je jako, kdyby jste kritizovali Devil May Cry za jejich systém soubojů, outoři řekli, že tohle je jedno a to samý, nebo že ten bojovej systém chtěli takovej udělat. Jak už tady řekl jeden, v recenzi je víc názorů lidí než recenzenta samotnýho. Opravdu poslední dobou zde na games se jakákoliv recenze nedá číst. Bohužel tohle není jenom můj názor, ale většina lidí v mojem okolí, má stejný názor....Jinak hře bych dal takových 7/10 za krátkou, ale svižnou a pořád zábavnou hrací dobu a za absenci multiplayeru.
-
-
vsak to je PC verze hry, tak by meli prizpusobit ovladani tak aby se to na PC dalo hrat, stejne jako kdyz se delala predelavka Command&Conquer na Xbox, tezko by nechali puvodni ovladani s mysi, ackoliv si ji kazdy muze nadstandartne ke konzoli dokoupit (stejne jako gamepad k PC)
-
-
nemumíš představit jak by se to mělo ovládat líp na klávesnici a myši ? No já se ti nedivím, protože to nikdo neví !!! Na myši nikdy nedostaneš tolik možností jako na gamepadu s dvěma kloboučkama ;). Až vymyslíš něco takovýho na PC, tak ti pogratuluju a měl by si dostat místo u nějaký firmy na periferie ;)
-
-
vsak o tom mluvim, zrovna tak v zivote nemuzes dostat takove moznosti kdyz hrajes strategii na gamepadu misto mysi a klavesnice, ale jde to udelat tak aby se to aspon jakz takz dalo hrat
-
-
Suhlasim ale oto ide ja napriklad gamepad vobec nepouzivam a to z jedineho dvovodu a to ze hry ktore hram ho nepotrebuju ale ak sa pozeram na tuto hru len z pohladu ovladanie pre klavesnice tak si idem hodit maslu :D toz to ovladanie proste pokaslali pre PC co mu dodava len dalsi minus hodnotenia pre PC ...
-
-
Ak porovnavam napriklad recenzie GP a ticali ci tak som vdacny ze recenzista tu moze hru ohodnotit hru z vlastneho pohladu co sa na GP nedockate a ktomu tam vsetci povedia aj na nejaku 3-to triednu hru ze je to cool a daju tomu 70+ percentne hodnotenie :D ....
Pri porovnani recenzii tohto webu a inych svetovych webov pridete nato ze recenzisti tomu davaju zhruba rovnake bodovanie takze to nebude len taky vystrel naslepo .
-
-
-
Grygara som mal ako autora rád, ale mám pocit že toto dosť prepískol. Takéto niečo by som pochopil ako myšlienkový výtok na nejakom blogu ale ako recenzia... *9*
-
Thumb up za skvělej "podiss" :) Možná, že recenzi chybí ono klišovité: hra bude vyhovovat těm... ale co na tom, tohle je plně v kompetenci recenzenta. Možná, že většinu lidí bude tahle recenze bavit víc než samotná hra a to není špatně :).
-
Zábavné čtení, kterému neodpovídá hodnocení.