Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to je recenze jako prase - hlavně že si autor hezky rýpnul do Mareše, to je jedno, že mu hrdina hry NENÍ ABSOLUTNÉ NIJAK PODOBNÝ. Ano, hra je krátká a průměrná a 5/10 je možná až moc, ale napsat takovouto trapnou sračku a nazvat to "recenzí", to je možné snad pouze na tomto serveru anebo ve skomírajícím Levelu. Nevěřil jsem že to někdy řeknu, ale: ZLATÉ STARÉ TISCALI!
    • Cipísku domů! Nebo se Rumcajs nezná!
  • Recenzi jsem nečetl, hodnocení považuju za projev demence… No, spíš je to taková zdejší póza. Aleš Smutný u Space Marine dal taky úžasných 5/10, protože to hald taky dostatečně neprověřuje mozek. Hm, hlavně že ty kartičky vyžadují mnogo ;-) Jako nic proti Vám hoši nebo páni, jak je libo, prostě to jsou pózy rádoby intelektuálů… Hale, já tyhle hry taky zrovna moc nehraju, nemusím, ale občas, když je ta správná konstelace, blablabla, něco vyberu a dohraju… Jo, mozek to orly neprověřuje, jenže proč by mělo, na co si hrajete, valná část diskuze zrovna tak?! Není to perfektní hra, určitě ne, konec opravdu nenadchnul, jenže 100% to není odpad na 5/10. To fakt prr! Všem, kteří nad touhle hrou krouží a nějak je to navedlo i sem, neřiďte se hodnocením, neřiďte se haterama všeho… Prostě koukněte na Youtube, hned budete vědět, do čeho jdete.
    • Trochu opožděně jsem tu recenzi nakonec přečetl. Myšleno v souvislosti na mou reakci, protože mě ta hra bavila. Taky jsem vyrůstal na Hvězdných válkách, taky jsem hrál a dohrál Dark Forces, stejně tak SW Unleashed 1 nebo třeba Jedi Outcast nebo Jedi Academy. Kašlu na to, že recenze je z roku 2010. Nefetuju SW, jen je mám rád… Nebo třeba Tie Fightera… :-) V podstatě jde o to, že to hodnocení je nespravedlivý, troufám si říct, že i okopírovaný. Utvrzuje mě v tom i zmínka o herní době – +-3 hodiny. Jako stačí chvilku googlit, je to obšlehlý… Nevim, neměřil jsem, řekl bych tak jednou tolik na medium. Jasně, není to mnoho, přesto je to podstatnej rozdíl. Navíc pro mě je to hra, kterou si dost možná zahraju po nějaký době znovu, na vyšší obtížnost… Ale to až po reinkarnaci Unleashed 1. Ne, fakt nehořím po stařičkých Dark Forces... Prostě to vypadá na dnešní dobu děsně, víc netřeba… Vlastně třeba tohle: Změňte hodnocení u pixelartových her. Co třeba poloviční stupnice, jakože max. je 5 z 5? Óo, jak prosté a zároveň i moudré. Nestane se pak totiž, že totální vyblitina dostane výrazně vyšší hodnocení než tohle. Za barevný meče, “džedájskou“ sílu a přehnanost, za hudbu a pro změnu další meče 7/10.
  • Jako za plnou cenu je 6 hodin opravdu drsné, ale nebyla nase Mafie 2 podobný případ, který si to zlepšuje jen diskutabilními placenými DLC ? Já si myslím ,že tuhle hru dostávají na recenze samí předpojatí rejpalové co kritizují jen proto, aby kritizovali i když je třeba recenze sama o sobě bídná. Já TFU II hraji a náramně se bavím je to akční rubanice, které kromě kratkosti nemam co vytknout a až nebude za plnou cenu tak si ji i koupím už proto, že některé momenty ze hry si bubu pamatovat ještě hodně dlouho. Dokonce i moje přítelkyně se na to ke mě chodí koukat a to je co říct. Můžete říkat, že je to jen tupá cool vypadající zábava pro blbečky na druhou stranu, ten kdo si každý rok kupuje COD nebo kdo jej každý rok vynáší v recenzích do nebes by si měl u kritizování TFU 2 dávat pozor. Jestli pak namítne, že COD serie ma parádní multiplayer tak má sice pravdu, jenže už tři roky si lidé kupují jen řekněme aktualizovanou verzi multiplayeru s kratoučkou kampaní jako bonusem a přece se peníze točí, bo ne ?
    • "kromě kratkosti nemam co vytknout a až nebude za plnou cenu tak si ji i koupím už proto,"
      Nejvtipnejsi pasaz tveho komentare.Vsichni ti nepochybne veri a berou te velmi vazne *1*
  • Recenzent sa snaží zaujať čitateľa svojou kritikou plnou sarkazmov, ale to je asi tak všetko čo sa o jeho recenzii dá povedať, absolútne nevystihol hru, vidno že prvú časť zahliadol len ako opis na zadnej strane DVD, takže záverom chcem zdôrazniť, že neschopnosťou recenzenta sa prosím nedajte odradiť od tejto super hry, ktorá je mimochodom prioritne navrhnutá pre PS3 platformy a tak k nej aj treba pristupovať, ako k nekončiacej akcii na ktorom sa veziete počas celej hry a recenzent by sa mal vrátiť k "duchaplným aktivitám" ktoré mu dávajú pocit naplnenia, ako je napr. Sims a LEGO či TV serial Panelák.... :-)
    • Myslim ze kolegovia cesi patria k tym stastlivcom, ktori nechytaju jojku a teda ani panelak. Takze tento odjeb asi recenzent nepochopi (aj ked sims by mohol stacit:P)
  • Nevíte někdo nároky? Resp. spíš srovnání TFU 1 a TFU 2? Jedničku jsem rozběhal, ale byli to téměř limity mého počítače, tak nevím jestli pro tohle má smysl jít do obchodu vůbec...
    • Ma smysl, dvojka je daleko lepe optimalizovana na PC nez jednicka , kde byla nemoznost si nastavit grafiku. Tady v tomto to vyvojari krasne poladili. ;)
  • Pěkná nekompromisní recenze, jen víc takových. Jasně, spoustu lidí tahle hra bude bavit, je to slušný na relax (sám bych dal jedničce 7, taky mě dost bavila), to ale neznamená, že by Dark Forces, nebo nedejbože Jedi Knight, nebyly nesrovnatelně lepší hry ve všech směrech.
    Je škoda že studio co má takovej rozpočet a art talent tvoří takový bezduchý sračky (ikdyž třeba zábavný).
  • Marw:
    Právě pokud je někdo velký fanda, ne příležitostný, nepřekousne tak snadno nekvalitu, která se mu třeba zde naskytne. Stejně jako jsem s nadšením začal hrát kdysi WoW a následně s druhým datadiskem ho znechuceně vymazal z PC. A Blizzard je dost vysoká liga, přesto z WoWu udělal břečku. Ano je to pořád cca nejlepší MMORPG a pořád to hrají miliony hráčů ... ale jakých hráčů? My říkáme, že hardcore hráči WoW opustili a nahradili je děti, které s lepšími hrami neměli tu čest
    (u WoWu je problém v systémových změnách, v tom že pravidelně snižuje obtížnost a datadisky jsou spíše nastavenou kaší, ničí herní svět kompromisi pro onu ne-HC komunitu a neustále zjednodušuje hru, místo aby nabírala na komplexnosti ... jaký rozdíl jestli harje HC nebo neHC? HC sebou nese přidanou hodnotu pro hru, její propagaci - překoná vyšší obížnost s radostí, vytváří sbabilnější herní komunity, propaguje hru na webu, videích ... "bere ji vážněji" - s nadšením).
    • Stim musim souhlasit. Ale proc odsuzovat neco jen proto, ze to je ubaha klikacka ? Ja zase na druhou stranu nevim jak to chodi z wow , protoze jsem ho radeji nikdy neinstaloval. Zustavam verny Dote :) teda tedka uz HoNku. A opet by jsme mohli rozebrat treba neco na tema chovani lidi a jak to ovlivnuje samotne hrani v multiplayer hrach. Clovek si nevybere ...
  • Po asi hodině hraní, kdy jsem hru dohrál jsem chtěl vědět jestli nejsem sám koho to tak moc zklamalo a jak je vidět nejsem
  • L. Grygar si vzal některé kritiky k jeho předchozí recenzi opravdu k srdci. Aby recenze nebyla krátká prodloužil ji o jeden odstavec a tunu narážek. Ze hry naznačil pouze příběh plus nějaké to ovládání. O hře samotné je sotva třetina článku, zbytek tvoří buď urážky, reference na předchozí hry z SW univerza či zbytečné odkazy z wikipedie. Navíc recenze by měla pouze naznačovat a ne pomalu vyzradit celý, i když krátký a poněkud jednodušší příběh. Hra je sice stereotypní a krátká, ale nahrazuje to nádhernou audiovizuální stránkou a navíc ovládá se bez potíží. Prostě mi připadá, že L. Grygar chtěl hru srazit už od samotného začátku, tak to udělal, i když ne zrovna nejlépe,že?
  • Recenze dobrá
    hra dementní jak celé SW
    děti se určitě vyřádí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší