Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Force Unleashed II - recenze
1.11.2010 | Lukáš Grygar
159 příspěvků
-
Já to napíšu krátce.Autor recenze je asi nemocný na hlavu.SWTFU mě bavilo a líbilo se mi i to že se chtěli odvrátit od tradičních dílu.
-
Neviem co sa vam nezda na tejto recenzii :D ok podme si to rozobrat pekne kusok po kusku:
- grafika je snad jedina vecsia prednost tejto hry za ktoru ma cenu davat nejake body
- dalej tu mate ovladanie, cele ovladanie je zhrnute v niekolkych kombach pricom su celkom narocne pre naklikanie preto si viem predstavit tuto hru skorej pre konzole nez pre PC
- k ovladaniu :D v oboch dieloch mate silnych protivnikov kde sa preklikavate cez sekvencie pre utok, no v predchadzajucej casti tieto tlacidla boli aspon ako tak velke a videli ste ich ale v tejto casti pri rozliseni 1920x1080 su to male tlacidla ktore su na 24 monitore sotva vidiet :D takze dalsi klinec do rakvy
- cena hry je ak som dobre videl okolo 50 Eur :D ako sorry ale za 3 hodiny zabavy by som nedal viac nez 20 Eur ved predsa taky ci uz Witcher ci ina hra ktora ma niekolko nasobne vecsiu hraciu dobu a sancu pre opakovanie stala bud rovnako alebo dokonca menej ...
- pribeh, skalny fanusikovia a generacie odchovanej na Star Wars vam povedia ze je to sra+ka :D ako fakt sorry ale maju pravdu ak by chcel Lucas Arts prekvapit tak by radsej mali spravit uz ked tak game remake pre ich zakladnu seriu Star Wars a nie tento odpad, lebo priznajme si to co ine to je ak nie odpad ... -
-
aha tak ty seš nemálo blázen :D. Jestli nevidíš tlačítko na 24" monitoru, tak si by jsi měl navštívit očního lékaře popřípadě kontaktologa ;). Za další, 3 hodiny jo ? Aha tak to si to projel, ale se savem tak od 4 mise ne :D ? A příběh není to nejjasnější stránkou hry, ale rozhodně není nejhorší
-
-
Ano tie tlacidla su velmi male mozno aj o polovicu :D oproti prvemu dielu a co sa tyka toho herneho casu tak ano tak tuto hru som prechadzal zhruba 3hodiny +15-30 min :D
-
-
-
Tak hru som hral na strednej obtiaznosti a urcite viac ako 3 hodiny, neviem kde autor tejto recenzie vyplodil takuto blbost. Jednotku som nehral, takze mi boli tieto postavy nove, a nevadili. Akcia to bola dobra, aj ked trosku hra kratsia, som to hral tak dva dni po veceroch.
Jedine co by som vytkol, boli komba a vlastne ovladanie svetelneho meca, ktore bolo, take nijake, proste ziadne ze sipka vlavo a mys urobi nieco konkretne, len tam debil sprosto skakal a sekal mecom okolo seba. V Jedi Academy toto bolo lepsie urobene a sa mi aj viac pacilo, ked napriklad body do zrucnosti z mecom umoznovali, aby odrazal laserove streli naspet k cielu. Tu nejak ta obrana na lasere neexistuje. A vlastne je tu dost citit konzolovost z nejakych tych pohladov, ked kamera zabera zboku a neda sa zmenit, alebo z nejakeho ineho nemozneho uhla, napriklad utek po moste ked vas nahana nejake plavidloa pali po vas a kamera je pred vami a to mi moc nevyhovovalo, sak, ale co uz. Takych 75 % si hra zasluzi. -
-
Já naopak souhlasím s recenzí, ke konci jsem to spíš hrál už jen kvůli filmečkům a opravdu to je monotónní a nudné
-
Vyš tady se kryje tak ze držíš kolečko na myši a on dá meče před sebe a odráží střely v prvním díle to bylo tak že to dělal automaticky.
-
-
Nechte delat recenzi cloveka co nemusi hvezdny valky a je z toho prumer,pribeh fajnovej,znam hry s vetcim hodnocenim ale s totalne blbim pribehem a celkove se drzici se v podprumeru,takze neni co dodat u me 90%
-
Kdo je Lukáš Grygar? Asi někdo blbý jak wampa nebo podobný idiot jako Leoš Mareš, ne? Rozhodně ne člověk, ktery ma nějakou budoucnost v mediální branži, protože takhle trapně napsaná recenze ja jasná vizitka toho že nedokáže psát korektně a objektivně.
A pokud bude tenhle komentář smazán recenzentem nebo cenzorem, jen to dokazuje, jak ubohy pád začíná Games.cz nabírat. -
-
http://www.majorus.cz/2010/10/rozhovor-lukas-grygar/
-
Clovek co o hrach psal, kdyz si ty jeste tahal kacera, trpasliku *2*
-
-
Očividně v tom moc uspěšny neni.
-
-
-
lol prej Leoš Mareš. Horší recenzi sem nečetl. a kdyžtak tak postava je dělaná podle herce Sama Witwera. http://www.imdb.com/name/nm1022429/ Dneska už dělá recenzi kdejakej blb. Zahraje 5 minut a už soudí.
-
u takove sračkoidní hry by mě stačila recenze typu. Sračka = nehrát hodnocení 2/10
proč bych si měl číst 2 stránkovou recenzi na evidentní odpad ?
pokud někdo čekal že se z toho vyklube dobrá hra tak byl dost mimo
a vubec mě nevadí že se v recenzi oběvují sprostá slova, nejsem žadnej uskoprsej rádoby intelektual aby mě to mělo pohoršovat -
-
To jde poznat už z projevu.
-
-
čekal jsem nějakého nazy gramar idiota
takže gratuluji *3* -
-
Děkuji. rád jsem posloužil.
-
Gramatika a vulgarita jsou dvě odlišne věci.
A mimochodem co je nazy gramar?
-
-
-
-
U hry mě zaráží hlavně její "krátkost". Za jedno odpoledne jsem hru z 2/3 dohrál. *9* V ceně hry jsou asi dvě odpoledne zábavy, vyplatí se to?
Jinak recenze je až moc kritická, příjde mi, že autor prosazuje spíš svoje subjektivní znechucení než objektivní názor. -
-
To je vtip, ne? Tak nejdřív prohlásíš, že je hra příliš krátká a potom konstatuješ, že je recenze moc kritická? Omyl, recenze je celkem v pořádku, to spíš hodnocení není adekvátní tomu, co se dočteš v recenzi. Tahle "hra" by zasloužila s bídou 2/10 už jenom za tu délku.
-
-
No ty si tiez nejaky chudak....ze kratkost...
A potom seria COD ? Vsetky su coraz kratsie ale predsa si sa vtedy nerozculoval ake je to kratke.
Toto presne vypoveda o tom aky si ty objektivny a kam si ten nazor mozes strcit.
Hra nie je urcite bombova no urcite to nie je az taky prepadak. -
-
Nerozčiloval jsem se u COD proto, že FPS tohodle typu nehraju, takže mě délka hry netrápí. Hry z prostředí SW mě ale vždycky zajímaly a bavily, takže se k tomu vyjadřovat budu. Mimochodem, není to poprvé, co se vyjadřuju ke zmršenému hodnocení her a snižování herní doby.
Uff, další inteligent s tím, že by názor měl být objektivní. Naopak, já si na žádnou objektivitu nehraju, posuzuju hru subjetivně podle svých kritérií a v nich hraje délka hry značnou roli. To že se to tobě nelíbí, je upřímně řečeno tvůj problém, ne můj. Akorát jsem zvědavej, začnou-li k tomu i ostatní hráči přistupovat podobně, kde to skončí. Teď jsme na cca 5 hodinách, tak schválně, když to zkousnete, jak dlouhej asi bude další díl? Tři hodiny? A kde je ta hranice, kdy už to člověku, který si hry doopravdy kupuje, přijde neadekvátní?
-
-
-
Haha, a máme vítěze! :-D
Hochu ducha mdlého, "názor" a "objektivita" se vzájemně vylučujou.
-
-
Neuveřitelně zaujatá recenze, která samotnou hru ani nerecenzuje, podle mého názoru člověk který to psal, hru ani nehrál. Na SW jsem vyrostl, určite mnohem dříve než zmiňovaný autor, a kupodivu se mi laškovaní s příbehem klasických Star Warsů líbí (stejně jako LucasArts, kteří to plně posvětili) a jedničku a hlavně dvojku The Force Unleashed jsem si naprosto královsky užil. Hra je navíc postavená tak, aby byl hutný základ na 3tí díl, což ale hře zase tolik nesvědčí. rozhodně je 5/10 málo. Stěžovat si v dnešní době na krátkost hry, když dnes ani nevycházejí hry, které by měly delší životnost je nesmysl. Není to RPG a tudíž je délka této hry plně adekvátní dnešnímu průměru.
-
-
Tohle mě fakt nazvedlo ze židle. Kupodivu ono "laškování", který jde proti všemu, co bylo v daném universu definováno filmy, knihama, comicsama a defakto i předchozíma hrama, je způsobeno spíš poněkud smutnou snahou okopírovat prvky z jiných úspěšných akčáren typu např. God Of War. Takže ne, nedivím se autorovi, že obrací oči v sloup, není jedinej. Přitom mustr tady byl celkem jasně definovanej - předchůdci jako Jedi Knight I-II, resp. Jedi Academy ukázali, jak to jde kvalitně, zábavně a bez zbytečnýho patosu a přehnaných efektů (hele Star Destroyer - nojoooo, tak si ho stáhneme Silou, ne?).
Co se týká herní délky, nenechte se vysmát - pokud Vám přijde normální odehrát celou hru za 5 hodin, tak to u mě není plná hra, ale demo. Když už mluvíte o průměru - jaksi to, že to je standartem na konzolích (a i tam je to extrémně málo) neznamená, že stejné podmínky platí na PC. Nicméně jsou to vaše peníze, takže když Vám to přijde adekvátní, Vaše věc. Ale jsem zvědavej, co budete říkat, až třetí díl bude trvat tři hodiny, Starkiller bude zabíjet nepřátele flusnutím a jen tak z plezíru nechá pomocí Síly implodovat hvězdu. Síla ať nás ochraňuje. -
-
Jenže většina z nás - já tedy určitě a stejně tak recenzent - hrála/hraje tuto hru zadarmo :-)
-
-
Smutnej je jenom fakt, že bych tuhle hru stahoval dýl, než ji hrál... *4*
-
-
-
-
Dobrá recenze:)