Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic bude mít budování domova
10.3.2014 | Aleš Smutný
94 příspěvků
-
Haters gonna hate.
-
vkustku kulervouci teaser *5*
-
Ta hra potřebuje tolik věcí. Zrovna jsem odešel ze hry. Mám za sebou DF a DP na hm a celkově je to o ničem. I ty nejtěžší raidy jsou naprosto směšné, když to porovnám s wowkem. Hra nemá žádné mody. Engine hry je archaický, čili se to seká skoro všem. Nevyváženost postav je alarmující. DMG classy jako Maraurder se propadají natož tankovací jugger dostává vylepšení, čili není problém přetočit maru. Za dva roky nebyli schopni přidat vicé než dvanáct spellu na bar. FP jsou naprosto směšné a většína z ních jsou z nich expící.
-
-
A pvp to je panečku pokukáničko, přijde mi, že celé pvp ve hře je postaveno na tom, kdo má více stunovacích a zpomalovacích abilit, působí to jen jako špatný vtip.
-
-
Tak se stuny musim bohuzel souhlasit. Kdyz jdu jednou za cas ze sentinelem na pvp, tak si pripadam jako masochista. Ze stunu nevylezu a jen muzu koukat jak me zabijeji.
Nehledne na ten genialni group maker, kdy je schopen postavit partu bez jednineho healere, proti parte se dvema az trema.
Aktualni stav pvp ve hre je sileny. -
-
Slibovali, že změní matchmaking už v únoru. Takže pořád při starém?
-
-
Kdybyste se odvážili na ranked pvp tak tam vám to dá vždy partu se stejným počtem tanku/dps/healeru na obou stranách.
-
Tak bud to nezmenili a nebo to zmenili, ale blbje. O vikendu jsem to zazil nekolikrat.
Mozna nebyl takovej zajem o pvp, tak to slozil z toho co bylo, misto delsiho cekani.
-
-
-
V PVP pouzivam Trooper Vanguard a nemam problem kohokoliv zabit, prumerne vyhraju tak 90% zapasu tydne :)
-
-
Vanguardy si dávám k snídani. Než se zpamatuje je dole :D
-
-
Není Vanguard jako Vanguard;) Navíc co potkám, tak sina si nedávám ani jako snídani, spíše předkrm.
-
-
Neohrožená Bomba verze 1.8.988A se přivalila jako vždy v nouzi Veskoslavovi na pomoc. Je tu vlastně někdo, kdo si myslí, že to jsou dvě různé osoby?
-
Vidim, ze opet je slusna diskuze:-D
-
Jak tolik?;) Od ledna jsem nic moc ani nehrál. 55 mám v SW ToR už nějaký ten pátek. Navíc jsem nenapsal, že hraji za Vanguarda. Jenom jsem napsal, že není V jako V a že já si je dávám k snídani. Jsem imperiální agent se specializací Sniper. Nic víc. A abraka, kde toto tvrdím? Tvrdíš to pouze ty, nic víc. Ve hře jako takové jsem byl naposledy v lednu, když přišel datadisk na souboje.
-
Jn jak může na profi úrovni hrát tolik her nechápu. Já stihám sotva jednu a to jsem vlastně už nestíhal, jelikož teď mám pauzu.
-
Tak ty jsi v každé hře co hraješ superman, takže mě tvůj příspěvek ani neudivuje :-)))
-
Sni dál. Vanguard proti sinovi bez šance, jelikož můj critic je zdrcující. takže se za sapu se možná po jedné rané probudíš, jenže následuje fade a další stun a další dva critic+ slow a to už jsi za půlkou hp. Já mám spell na hp boost nějakých 4k čili ikdyby hnojil rotaci tak prostě no chance!
-
-
Tak to jsi dobrej, mam 36K zivotu ... good luck :)
-
-
To se mi jeste nestalo ... vzdy prezili na jedne strane aspon dva. A u tech aren kde mas respawn, tak tam se to taky mydli x na x
-
V arenkách to často konči 1vs1
-
Jak pise Veskolslav, neni Vanguard, jako Vanguard ... a navic tahle debata je celkem zbytecna protoze se stejne nikdy nebojuje 1vs1, ale vzdy se tam objevi nekdo dalsi :D
-
ale prosim tě. 36k v pvp. to se snad bavíš o pve gearu ne? Jinak nám tu lžeš jelikož mám full dread equip v pve a má 38 khp... pvp se geary jsou okolo 31khp s aug
-
-
-
-
Tak za maru jsem se vůbec nechytal v pvp, ale můj sin? prostě ostatní nemají šanci. Je to směšné, parkrát hodím maula a ty hp jdou extrémně rychle dolů. Problém zas je, že sin je nejhorší dps na pve a všichni to vědí a prostě to neupraví.
-
-
To je dobrý, když táta se synem hrají společně hry.
-
Tak nemůžeš chtít přeci vše, ale nevzdávej to a vydrž, kdo ví třeba to do dalších 2 let změní :-)
-
-
-
-
Velice impozantní video, které musí každého nezasvěceného hráče, přinutit tuhle hru okamžitě nainstalovat :-))))))
Mezi námi, SWTOR měla veliký potenciál, ale BW z toho udělalo nehoráznou slátaninu o ničem ... -
-
Za to nem,ůže BW ale EA která je od začátku škrtila.
-
-
lol ... odhadovanych 200-300M nakladu pri launchi ti prijde jako skrceni?
-
-
Já bych řekl že za to může EA to oni nám takhle s prominutím sero* do huby
-
Abrakadabra=blondyr
-
To jsou fóry tohleto. Okradl si mě o minutu života.
-
-
Mohu ti jen doporučit, abys to nečetl, když se ti to nelíbí :-)
-
-
Bohužel tvůj příspěvek visí na hlavní stránce, já jsem ani na článek nechtěl klikat, natož koukat na video, když mě Star wars absolutně nezajímají, ovšem když nějakej nadšenec napíše, že je to impozantní, podíval jsem se. A za sebe říkám, že je to impozantně nudné, špatné a chudé video.
-
-
Ale vždyť já s tebou souhlasím, video je fail jako celá tato hra.
-
-
-
-