Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Absolutni souhlas
  • je to dobrá hra. A je prostě dobá. nevím co dál k tomu říc, no super.............
    ale dostat se d okonce blo pro mne težké
    ,nekdy i lechké
    lechké...
    hra mne zaímala víc a víc a tak sen to dohrál........
    ale je tak zajímavá že jí htaje i múj brácha...
    je mu 5 let možná si někdo mislí že je to nemožný
    ale je to pravda.
    *3* *4* *2* *1* *15* *5*
  • Jop, a proto si hafo hracu stezuje, ze to vypada jak komix.
  • model je to nejlepsi, ale hra je to velmi, velmi spatna, az hloupa
  • Tilwaen
    Dle mého je toto také nejlepší model, ale musíš mít možnost si hru nejdříve nějakým způsobem vyzkoušet, třeba v podobě jednoho free víkendu/týdnu. Moc totiž nepotěší, pokud se Ti hra zrovna netrefí do noty a Ty až posléze zjistíš, žes dal tolik peněz za něco, co vlastně vůbec nechceš hrát. I proto je fajn, že zrovna zmiňované GW2 občas podobné free víkendy dělají.
  • Jason_dinAlt
    Pro mě nejlepší platební model je: KaH (kup a hraj) a klidně hra může mít nějaký obchod za skutečné peníze. Ale musí to být pouze takové položky buď kosmetického charakteru nebo jen nějaké urychlovače času jako třeba dočasné zvýšení získávání zkušenostních bodů. Ideálně pak možnost kupovat tyto položky i za herní měnu.

Příkladem takovéhoto modelu je GuildWars2.
  • michaliuz18
    hej hej lebo ked sa niekomu hra nepaci a ma dovody tak su to hned blaboli ty rozum
  • wenceslaus
    Sice ten engine licencovali a použili, ale podle jejich vlastních slov zároveň vytvořili svúj vlastní engine, kompatibilní s Hero. V tom pak teprve TES odělali.
  • USER47
    Slovenština mi problém nedělá, blábolení nesmyslů ano.
  • michaliuz18
    to vies cechom sa slovencina zle cita hlavne ked niekto pise bez diakritiky .. ja tu nejdem pisat sloh klepem si jak sa mi zachce ,a tak to aj vyzer,a bud si z toho nieco pochopil alebo nie, je mi to jedno
  • Pokud někdo chce vše hned, musí si zaplatit. Pokud má dotyčný trpělivost a chuť si vše postupně zakoupit a odemknout, nemá problém.
  • USER47
    ...
  • USER47
    Co s tím maj proboha společnýho pirátský wow servery nebo dokonce kickstarter?

O tvým sebejistým tvrzení, že nerestriktivní f2p hry mají větší úspěchy než ty restriktivní, dost pochybuju a jsem si celkem jist, že nemáš vůbec žádný data, kterejma bys ho podložil. Komerční úspěchy různejch facebookovejch f2p, který stojej na tom, že se postupem času bez mikrotransakcí nehneš, svědčej spíš o opaku.
  • USER47
    Tvůj post vůbec nechápu a ani netuším, jak se vztahuje k tomu, co jsem psal. Podle tebe se s credit capem nedá nic dělat, já ti jen oznámil, že dá. Za mizernejch 100k kreditů si můžeš credit cap dočasně naboostovat někam k milionu, pokud máš těch unlocků víc, tak klidně i výš. F2P hráč si tak z GTN může koupit naprosto cokoli včetně předmětů za několik milionů kreditů a nemusí utratit ani korunu reálnejch peněz.
  • Hmm ... a proto ma stejny format souboru rozbalitelny stejnym unpackerem se stejnou strukturou ... a proto se vsechny funkce jmenujou stejne ... a pouziva to stejny dll ...
  • Ale jiste ze to vzdy lze nejak ojebavat ... do wowka si taky muzu na ebay koupit vymaxovanou postavu ... a obcas ji za svy prachy i dostanes. Defakto pres aukci lze predat cokoli ... pokud ses dost rychlej, tak se s nekym dohodnes, das mu tam tu vec za par kreditu a on si ji obratem koupi ... cimz obejdes trebas nemoznost primyho obchodu. Ale taky se ti muze stat, ze to zrovna koupi nekdo jinej ...ze.
  • A proto se lidi zcela dobrovolne skladaj trebas na provoz free wow serveru ... a to az tak, ze se klido slozej na HW za statisice. A kupodivu stim zadnej problem nemaj, stejne jako nemaj problem poslat prispevek na provoz/vyvoj hry, pokud maji pocit, ze cena odpovida tomu co dostanou. Samo ze spoustu free her otestuju, a odejdu od nich bez placeni, proste proto, ze dojdu k zaveru, ze to za zadny prachy nestoji.

A naopak, cim vic je hra free, tim vetsi % prispevatelu mas, prave proto, ze to sami berou tak, ze je to jejich vule - jejich prispevek k vyvoji. Ostatne, podivej se na kickstarter, ten je na tom celej zalozenej.
  • K tomu poslednímu řádku můžu dodat jen LOL, to bych si nejdřív ještě pořádně rozmyslel, jestli to za to stojí. *3*
  • USER47
    Spokojený bejt můžou, ale když do hry nedaj ani korunu, tak je to tvůrcům celkem k prdu. A zároveň by perfektní spokojenost f2p asi vedla k odlivu subů ke hraní zdarma. Ty hlavní věci jako dodatečný ability bary, trading či chat si odemkneš právě jednorázovou pětidolarovou transakcí, a ten zbytek fakt není nijak zásadní...s tím, že i ten si můžeš odemknout za ingame kredity - mikrotransakce tak tedy i zde fungujou spíš jako urychlení postupu.
  • USER47
    Uděláš...už nějakou dobu si můžeš koupit unlocky i na převod kreditů z escrow a tím dočasný zvýšení credit capu. Zrovna jsem si z GTN koupil varactyla za dvě mega a to jsem f2p:).

A ono to samozřejmě bylo řešitelný i předtím, stačilo postupně nakoupit pár obchodovatelnejch předmětů a domluvit se na transakci s nějakým subem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit