Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic bude mít budování domova
10.3.2014 | Aleš Smutný
94 příspěvků
-
ale prosim tě. 36k v pvp. to se snad bavíš o pve gearu ne? Jinak nám tu lžeš jelikož mám full dread equip v pve a má 38 khp... pvp se geary jsou okolo 31khp s aug
-
Není Vanguard jako Vanguard;) Navíc co potkám, tak sina si nedávám ani jako snídani, spíše předkrm.
-
Tak to jsi dobrej, mam 36K zivotu ... good luck :)
-
Vanguardy si dávám k snídani. Než se zpamatuje je dole :D
-
Super, uz se tesim na vlastni bydleni pro sveho Troopera ... doufam ze si ten byt bude moci nejak kustomizovat. Pripadne by bylo super kdybych mel soukromou pristavaci plochu pro svoji lod *14*
-
V PVP pouzivam Trooper Vanguard a nemam problem kohokoliv zabit, prumerne vyhraju tak 90% zapasu tydne :)
-
To je dobrý, když táta se synem hrají společně hry.
-
Tak nemůžeš chtít přeci vše, ale nevzdávej to a vydrž, kdo ví třeba to do dalších 2 let změní :-)
-
Tak za maru jsem se vůbec nechytal v pvp, ale můj sin? prostě ostatní nemají šanci. Je to směšné, parkrát hodím maula a ty hp jdou extrémně rychle dolů. Problém zas je, že sin je nejhorší dps na pve a všichni to vědí a prostě to neupraví.
-
A pvp to je panečku pokukáničko, přijde mi, že celé pvp ve hře je postaveno na tom, kdo má více stunovacích a zpomalovacích abilit, působí to jen jako špatný vtip.
-
Haters gonna hate.
-
vkustku kulervouci teaser *5*
-
Ta hra potřebuje tolik věcí. Zrovna jsem odešel ze hry. Mám za sebou DF a DP na hm a celkově je to o ničem. I ty nejtěžší raidy jsou naprosto směšné, když to porovnám s wowkem. Hra nemá žádné mody. Engine hry je archaický, čili se to seká skoro všem. Nevyváženost postav je alarmující. DMG classy jako Maraurder se propadají natož tankovací jugger dostává vylepšení, čili není problém přetočit maru. Za dva roky nebyli schopni přidat vicé než dvanáct spellu na bar. FP jsou naprosto směšné a většína z ních jsou z nich expící.
-
Velice impozantní video, které musí každého nezasvěceného hráče, přinutit tuhle hru okamžitě nainstalovat :-))))))
Mezi námi, SWTOR měla veliký potenciál, ale BW z toho udělalo nehoráznou slátaninu o ničem ...