Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic bude mít budování domova
10.3.2014 | Aleš Smutný
94 příspěvků
-
nebejt tech sviticih mecu malem jsem si to vizualem spletl s Tes.. i kdyz tam take asi budou ultra horici mece jak se na "spravnou" onlinovku slusi
-
lol ... odhadovanych 200-300M nakladu pri launchi ti prijde jako skrceni?
-
Za to nem,ůže BW ale EA která je od začátku škrtila.
-
Když už dům, tak ať má alespoň hangár pro tu mou kocábku, jinak asi nadále budu bydlet na lodi. *15* - mobilita je fajn
-
No vidis. Ja ze srdce nesnasim filmy. Prijdou mi detinske a hloupe(horsi je uz jen StarTrek). Ale miloval jsem SWG a ma rad i SWTOR.
-
IMO drop pri pvp je naprosto OK ... na druhou stranu trebas v ultime ti nic nebranilo na dotycnyho vypsat trebas odmenu ... a po nekterych PKckach pak sli vsichni jak slepice po flusu ... takze to vubec nemeli jednoduchy.
-
Jenze "dost" != jistota milionovych prodeju ... sak se podivej, v kolika gamesach dneska potrebujes lekarnicky? Staci na par vterin zmizet z boje ... a ses OK ... a dovedes si predstavit, ze existuji gamesy (historicky samo), kde ses lecil ... klidne i nekolik hernich dnu? A musel si spat, jist, pit ...?
-
Zdravim, chtel bych se zeptat a zaroven pozadat hrace, kteri si zakoupili originalni verzi, pripadne byli drive subscribery aby si znovu prihlasili pres muj friends link
http://www.swtor.com/r/LG42nH
Ja tim dostanu reward pet droida a vy tim ziskate 7 dni zdarma preium ucet.
Dekuji -
+10 000
Jenze to v soucasne dobe packaru, ktery sotva umej vrazit placku do svyho blackboxu ... nepripada v uvahu. Je to prilis intelektualne narocne ...
Mimochodem, tohle je pilir uspechu minecraftu - ne (smesne) pobijeni tech par mobu, ale moznost se vyblbnou na stavbach vseho mozneho i nemozne + zcela logicka nutnost nahromadit nejdriv potrebny material. Pokud by to bylo graficky provedeno ponekud lepe, a sitove to zvladalo tisice uzivatelu ... tak je na mega uspech zadelano. Konecne by vsechny ty profese/sbirani materialu melo smysl ....
Kazdej spravnej hrac totiz rad mamoni ... chci si povesit svoji prvni platovou zbroj na zed ... a napsat si pod ni ze v ni sem zabil svyho prvniho draka ... a ne ji strelit vendorovi ... protoze nemam misto v inventari. Chci se chlubit svoji vilkou ... na kterou sem mamonil 5let poctivyho hrani .... ;D, pripadne guildovnim hradem, na ktery sme spolecne syslili material dlouhy mesice ... a ktery je treba samo pravidelne udrzovat/opravovat po bitkach. -
Kdybyste se odvážili na ranked pvp tak tam vám to dá vždy partu se stejným počtem tanku/dps/healeru na obou stranách.
-
Potencial ma prostredi SW, nikoli tahle parodie na mmo (a SW). Kdyz se podivas na filmy, tak znacna cast (predevsim puvodni serie) se odehrava ve vesmiru. Hraci by od mmo ocekavali, ze bude probihat galakticka valka ... a oni budou jeji soucasti.
Je to prosste celkem fajn singl s alternaci v podobe "druhe strany", ale to je tak vse. -
Bohužel tvůj příspěvek visí na hlavní stránce, já jsem ani na článek nechtěl klikat, natož koukat na video, když mě Star wars absolutně nezajímají, ovšem když nějakej nadšenec napíše, že je to impozantní, podíval jsem se. A za sebe říkám, že je to impozantně nudné, špatné a chudé video.
-
Jedine instancovane byty, jinak by to tam vypadalo jak na cikanske ubytovne:-)
-
To je ale blbost, gear vypadl jen nekdy a to v pripade, ze te sundal mob. PK te v zadnem pripade nemohlo vydropovat. Naopak, za predpokladu ze melo PK vice nez 5 pk bodu (vrazd), po jeho zabiti dropoval on. To jsi mel asi nejaky hodne mizerny free server. L2 je posledni mmorpg co melo koule, jedndoduchy a pritom genialni system postihu v open pvp/pk. Vzdyt by ten system stacilo reinkarnovat v nejake 3rd person mmo, neco k tomu pridat a nemelo by to absolutne chybu. Ale takove hry uz se asi nedockame:-(
-
fuj cely SWTOR uz nikdy , najviac obanovane peniaze co som za to kedysi dal, malo to ostat platene, odkedy je to free neda sa to hrat, a ani to uz nikto nehra hraci z hry skor odchadzaju jak prichadzaju, je to hnus
-
Strafighter je hloupost. Nelibi se mi na tom nic,pocinaje neprehlednymi staty lodi,neprehlednym upgradovanim, a samotnym bojem konce. Podle me to zkazili.
Housing muze byt zajimavy,ale me osobne desi ten obrovsky byt ve videu. Ve SW je vubec vsechno(rozumej interiery) strasne obrovske a prazdne a tudiz neosobni.
Hra samotna je vyborna az na to,ze za mesic cloveka nudi k smrti. Na druhou stranu ma velky potencial co se tyce znovuhratelnosti,takze po dvou mesicich pauzy se clovek ke hre vrati a bavi se skoro stejne jako kdyz zacinal poprve. -
Já bych řekl že za to může EA to oni nám takhle s prominutím sero* do huby
-
Housing je pekná vec, len so SWTOR sa to má tak, že všetko je tam dosť povrchné. Mám tu hru rád, ale napr. Galactic starfighter sa pripravoval dlho, keď s velkou slávou prišiel bolo tam dokopy 6 lodí, dve mapy a to je všetko. Ako doplnok do hry fajn, ale ako niečo, čo rozhodne že sa to stane naj MMO to určite nie je. Bojím sa že housing dopadne tak isto.
Hra má potenciál, a obrovský, len často zistíte, že nič nejde do hlbky. Mne to trvalo dlhšie, rok čo je dosť dobré, že až za rok som vyčerpal čo mi hra ponúkala, ale ten rok bol často o prekonávaní sa "nútení" sa do hry. Ale ak by ste s hrou práve začínali, tak rok s hrou, a zadarmo, je vemi pekný výsledok -
Tak bud to nezmenili a nebo to zmenili, ale blbje. O vikendu jsem to zazil nekolikrat.
Mozna nebyl takovej zajem o pvp, tak to slozil z toho co bylo, misto delsiho cekani. -
Abrakadabra=blondyr