Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic bude mít budování domova
10.3.2014 | Aleš Smutný
94 příspěvků
-
Neohrožená Bomba verze 1.8.988A se přivalila jako vždy v nouzi Veskoslavovi na pomoc. Je tu vlastně někdo, kdo si myslí, že to jsou dvě různé osoby?
-
Slibovali, že změní matchmaking už v únoru. Takže pořád při starém?
-
Vidim, ze opet je slusna diskuze:-D
-
Jak tolik?;) Od ledna jsem nic moc ani nehrál. 55 mám v SW ToR už nějaký ten pátek. Navíc jsem nenapsal, že hraji za Vanguarda. Jenom jsem napsal, že není V jako V a že já si je dávám k snídani. Jsem imperiální agent se specializací Sniper. Nic víc. A abraka, kde toto tvrdím? Tvrdíš to pouze ty, nic víc. Ve hře jako takové jsem byl naposledy v lednu, když přišel datadisk na souboje.
-
To se mi jeste nestalo ... vzdy prezili na jedne strane aspon dva. A u tech aren kde mas respawn, tak tam se to taky mydli x na x
-
Tak se stuny musim bohuzel souhlasit. Kdyz jdu jednou za cas ze sentinelem na pvp, tak si pripadam jako masochista. Ze stunu nevylezu a jen muzu koukat jak me zabijeji.
Nehledne na ten genialni group maker, kdy je schopen postavit partu bez jednineho healere, proti parte se dvema az trema.
Aktualni stav pvp ve hre je sileny. -
To je fakt, když jsem hrával Lineage2 a po smrti mi vypadl gear, který jsem dával 3 měsíce do kupy s 60% receptem, kde jsme se modlil, abych to konečně vyšlo, tak během okamžiku byly 3 měsíce dole a ten PK který mě kilnul, se jen zasmál a poděkoval za gear ... upřímně to bylo opravdu k pos*ní :-)
-
Jn jak může na profi úrovni hrát tolik her nechápu. Já stihám sotva jednu a to jsem vlastně už nestíhal, jelikož teď mám pauzu.
-
Mohu ti jen doporučit, abys to nečetl, když se ti to nelíbí :-)
-
V arenkách to často konči 1vs1
-
Tak ty jsi v každé hře co hraješ superman, takže mě tvůj příspěvek ani neudivuje :-)))
-
Sni dál. Vanguard proti sinovi bez šance, jelikož můj critic je zdrcující. takže se za sapu se možná po jedné rané probudíš, jenže následuje fade a další stun a další dva critic+ slow a to už jsi za půlkou hp. Já mám spell na hp boost nějakých 4k čili ikdyby hnojil rotaci tak prostě no chance!
-
Jak pise Veskolslav, neni Vanguard, jako Vanguard ... a navic tahle debata je celkem zbytecna protoze se stejne nikdy nebojuje 1vs1, ale vzdy se tam objevi nekdo dalsi :D
-
Jo, to je fakt. Ale stejně by se našlo dost lidí... viz dayZ. Tam taky smrt znamena smrt.
-
Jo to bylo super :) Akorat mam obavy ze do toho nejpudou jelikoz by se asi hraci zvencli :D
A na druhou stranu si dneska nedovedu predstavit co by jim to udelalo s enginem kdyby tam placli 500 patrovou budovu kde by v kazdym patre bylo x najemniku aby se vlezli na ten server :D -
dnešní hráči by se z věcí jako drop gearu pri smrti asi pomátli *3*
-
To jsou fóry tohleto. Okradl si mě o minutu života.
-
Ultima! Proč někdo, pro jednou, neokopíruje ji?
-
Zlaté časy 2D a Ultimy Online, kde sis plácnul pozemek, koupil interier dekorátor, naladil se na kreativní vlnu a potom týden zedničil a sháněl právě tu barvu látky, která dotvoří tvé improvizované akvárium.
-
EA vydalo další datadisk pro the Sims 3. Star Wars Sims *1*