Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cs chtel bych se vas zeptat estli nevite estli se za hrani old republic plati mesicni poplatky diky *3*
  • Core
    Nikdy jsem žádnou MMO hru nehrál, nenávidím sdílení se, dokonce si ani nepořizuji hry, které vyžadují účet na Steamu apod., nemám rád facebook, multiplayer považuji za zbytečnost, ale Star Wars mě vždy neskutečně lákaly... Pokud bych měl čas a našel v tomto světě někoho alespoň trochu normálního, byly by to právě Star Wars: The Old Republic, kam bych investoval peníze...
    • Thrax
      Taky jsem v minulosti MMO nehrál, ale před 2 měsíci udělal vyjímku. Od té doby mi živý hráči v SP chybí a zážitek mi přijde jaloví. Nyní hraji WOW a SWTOR bude následovat, protože beta byla super. Zkoušel jsem opět STALKERA a říkal jsem si jaká škoda, že neběží ONLINE. Holt živý hráči jsou živý hráči *5* .
    • Cahir
      Taky nejsem příznivec mmo. Ale tahle hra se prý dá skoro celá projet jako SP. Pouze několik questů vyžaduje pomoc.
      • Da se projet solo i vetsina group flashpointu, ty s nizsim levelem..napr. CoS jsem prosel v pohode sam a Esseles taky... staci mit o par levelu vys a uz to jde.. hraju to ciste jako singl a z tohoto pohledu je to daleko pred vsema ostatnima mmo ( wowko single to byl masochismus-to neslo, lotro slo, ale byly to misty trochu sterotypni)
        • walltar
          Jo ale platit mesicny poplatky a potom hru hrat jako singl to je trosku mimo. Pokud to teda nejde projit cele za mesic a za mesic clovek zrusi ucet a uz se tam neukaze .... pokud tohle de tak to po prvnim mesici ceka SWTOR zajimavy odliv hracu.
          • ale tak proc mimo, naopak je to levnejsi nez kupovat kazdy mesic hru za 30E, takhle dam 13..jen je potreba vypnout general chat, protoze ta diskuze co se tam vede je proste katastrofalni a dost dojem ze hry kazi :) ( a nehraju na zadnem cz serveru). Lotro jsem takhle dohral za 4 mesice, takze pokud bioware daji stejny nasup, budu akorat spokojen..
            Asi se teda nepodivam do instanci nad 40lvl o raidech nemluve (anebo se na chvili k nejake guilde pripojim...)
    • ...a proč nám to říkáš?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit