Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • myslim ze to nehral, jinak by nemohl mluvit o neuveritelnem grindu
  • Mnoho lidí si myslí že Free2play je lepší než placený model.
    Houby ! Free2play hry jsou přeplněné mikrotransakcema a ty jsou daleko větší žrout peněz.
    Kdo říká že si nepotřebuje nic kupovat, neví o čem mluví.

Age of Conan je free2p. A co za to dostanu ? 4 povolání z 16 ? Pár dungu a lokací ? 2 sloty na hrdiny ? Za zbytek si doplaťte... To pro mě není hra, ale placené demo ...
  • Nikod nikdy netvrdil, že SW ToR budou revolucí a že bude mít mraky nových vychytávek co ostatní nemají. Na Poli MMo je vše jedna velká kopírka, jako to kdysi WoW okopírovalo
    od Everquestu atd.
    Hra je přehypovaná, ale to si fandové udělali sami. Bioware nikdo krom píběhu nevynášelo toR do nebes.
    BtW jestli ToR bude zdařilá kopie WoWka se svými principy a bonusy, bude z toho úspěšná hra. Jestli BW nebude slackovat a bude na tom pracovat, ToR propadák nebude.
    Prostě krátce a jednoduše, tu hru jste si vyhypovali sami. A o to větší pak je zklamání, ovšem za který si hráči mohou také sami.

Btw boj je lepší než ve Wowku, s Resolve barem, bez autoatacku atd. Boje jsou daleko taktičtější než ve WoWku.

A že samotné gameplay nepřidává namluvení ? Voe v tomhle je ToR revoluční a ono tomu nepřidává ? Tak si to buď nehrál nebo nejsi stavěnej na RPG hry. A i když jsou questy na stejné bázi jako všude jinde. Namluvení a cutscene ve hře je něco, co tu nebylo a rozhodně to zážitku z hraní napomáhá. Ještě mi napiš hromady novejch nápada třeba u GW 2 jak píšeš.
  • Lebo EverQuest II v dobe keď vyšiel mal najlepšiu grafiku (2005), ale hrať to na maximálnych detailoch to mohli akurát borci z NASA. Skus si zapnúť Rift komplet v Max detailoch, bež do raidu, alebo na miesto kde je tak 90 ludi a budeš rád, keď sa odlepíš z mesta. MMORPG ma spĺňať hlavne kritérium. Prístupnosť. To, že mi hra pôjde aj na notebooku pretože engine, nieje pekelne náročný a nepotrebuje 2GB Video Ram na HD textury je väčšie plus, ako to, že hru spustím, byť ma grafiku ako BF 3 a prvé čo budem robiť, je hladať posuvník na detailoch a režim DX10, pretože viac než 80% hračov nemá doporučenú zostavu na DX11 High BF3 :DD.

Takže nieje to o grafike kamo, cellshading ma kopec vyhod ...
  • Pridam taky jednu kritiku a to dokonce z pozice hrace, co uz SWTOR zkusil. SWTOR skutecne neprinasi nic noveho a jeho gameplay se blizi klasickemu pojeti MMORPG her, coz samo sebou nemusi byt na skodu. ALE! ... WoW udelalo za tech par let neuveritelny pokrok a z toho nudneho stylu questu zabij X/dones Y/najdi Z se vymanilo. Podobne tomu bude i u GW2, ktere prinasi hromadu novych napadu. Bohuzel musim rict, ze SWTOR toto podle me neudelalo (podobne jako Rift ci Aion) a pokud se jeste neco nezmeni bude to jen dalsi WoW klon.

Pripravte se na neuveritelny grid, kdy od zacatku budete zabijet furt dokola to same, delat furt dokola ty stejne questy. A je uplne jedno jestli je to namluvene nebo ne, protoze to samotne gameplay vubec nepomaha. Naopak ve vetsine pripadu to zdrzuje.

S cim jsem mel nejvetsi problemy byl samotny system skillu a boje. Ten je totiz bez jakekoliv slozitejsi mechaniky. Faceroll hadr. Pripadalo me to jako X let stare MMORPG, za X si dosadte cokoliv > 5. To co je tam ted, je stejny propadak jako byl SWG NGE.
  • Jsem uz moc stary, kdyz mi u bodu "Kritika Origin" ukapne slza nostalgie a pred ocima se promitne jejich logo a vsechny skvele hry co kdy Origin vydali? :D

Jinak mam trosku problem z tveho prispevku vydolovat podstatu toho co chces vlastne svetu sdelit
  • Dovolím si malé věštění z křišťálové koule...spíš malý tip...tipuju, že na Vánoce bude přeci jen těch krabic SWTOR dostatek *4*
  • Tak mi to nedalo a musim se ozvat, protoze vetsina kritiku misto toho, aby byla k veci a na miste tak se ohaneji vecma, ktere kapanek nejsou na miste...
    1) Kritika: Hra nema nic noveho, vsechno jsem uz videl/hral, je to jenom prehypovano znackou SW...
    A mate svym zpusobem pravdu SWTOR vypada a i se hraje jako WoW, WoW se hraje podobne jako EQ2 pripadne L2 a podobne, z jineho soudku CoD vypada a hraje se stejne jako BF, ten se hraje stejne jako MoH a to se hraje stejne jako napriklad Doom, vzdyt to jsou FPS... V dnesni dobe se hry stejneho zanru vetsinou hraji hrozne stejne, stejne tomu tak bude u MMO, WoW neprisel pred 6(nebo kolika) lety s revolucnim ovladani a principem MMO jako takovym. Blizzard udelal WoW vyslechtenym standartem, takovym ktereho se snazi dosahnout i Bioware s SWTOR, aby kazdy hrac, ktery si k tomu sedne vedel jak to hrat a hned se mohl zabyvat podle Bioware dulezitema vecma a tim je pribeh. Samotny zaklad RPG titulu je hra na hrdiny(Role-Playing Game), ktera je dosazena prave napriklad Multiplayer konverzacema, companion systemem, voice castingem a podobne, aby nam to prislo vic realne a RPG-like, v tomhle je bioware originalni a samozrejme dalsi veci, ktere tu zminili.
    2) Kritika Origin
    Uz tu nekdo rikal, kdo si koupi CD origin vubec nemusi pouzivat, pouzije se pouze v pripade, ze ste si hru objednali z daneho Origin shopu, jinak neni vubec treba. Je doporucovan na stahovani updatu a podobne, ale dle slov vyvojaru to pujde i bez nej, rozdil od Steamu
    3) Kritika 13euro mesicne, kdo na to ma?
    Lehka lekce matematiky, 13 euro je priblizne presne 3.25euro tydne(4 tydny = mesic), nebo presneji 0.4333 euro denne(mesic = 30dni), to je priblizne 10.4korun denne(euro = 24korun), coz jsou 2 rohliky a 5-6 kolecek sunky, takze zkrouhnete snidani, veceri a nejenom, ze budete hubenejsi, ale muzete si dopravat hodiny zabavy u MMO :]

Tak tim jsem vycerpal vse, co jsem chtel rici, uz tak je to moc dlouhe a dostanu minusy, ze tlacham kraviny, ale co jsem napsal je pravda... Na SWTOR se tesim a fandim mu.
  • MrSanta
    Joj, to budou krásné vánoce *15*.
    Technická: Milá redakce, "SWOTR" (viz konec článku) je překlep, nebo humorně myšlená přesmyčka, která má evokovat zvýšenou potřebu jistého pleteného oděvu během zimních měsíců? *1*
  • Mas recht, kdyby se nedostal nekdo s origo na server tak je to prusvih. Kdyz neprodaj hru, sice lidi nastvou ale neni to tak nezodpovedny. Myslel jsem to spis jako zamysleni z pohledu toho kdo nema predobjednany a nedostane se na nej krabice. Pak z mojeho pohledu je stejny kdyz mi to rekne server je full a nebo kdyz mi v obchode reknou nemame.
  • Cahir
    Venku je toho háfo, stačí se z režimu "líný prase" přepnout do aktivního.
  • To už by mohly ukázat něco zajímavého místo těch keců, zas tak moc času už nemaj.
  • Cahir
    Bože, nemáš ruce? Tohle je lenost nejtěžšího kalibru. Naprostá pasivita některých jedinců mě udivuje. Máš tu dvě (o nichž vím) české fan-stránky na vysoké úrovni, máš oficiální stránky, máš wiki, fóra a já nevím, co ještě. Dokonce i v této diskuzi kdosi již zmiňoval Eternity Vault. Takže hledej, už z principu ti to psát nebudu.

EDIT: Po pročtení zdejší diskuze bych rád dodal: stěžovat si v diskusi na hru a nemít o ni ani elementární znalosti, je něco, co mi hlava vážně nebere, sorráč. *9*
  • No a ja na to mam i tak. *3*
  • stale nic, hod mi nejakou napovedpu prosim
  • Maj na to vsichni co neprohuli krabku denne a netravi vecery po hospodach likvidaci jater.
  • hele koukal jsen na gamplaye v HD atd. :) ale mě se nelíbí ta komixovost ala Clone Wars, grafiku jako takovou na poměry MMO nejde vytknout.. ale kdyby byl styl ala Kotor s novýma texturama a efektama bylo by to pro muj vkus hezčí.. tak jsem to myslel :)
  • Nejak jsi zapomel na fakt,ze pred temi 8? lety byla grafika KOTORU krasna a odpovidajici dobe a moznostem. Dodnes si pamatuji na nadherne prostredi na nektarych planetach.
    Ale tohle?
  • To je samozrejme hloupost. V naproste vetsine her jsou datadisky normalne zpoplatneny,a neverim ze by to BIOWARE davala zdarma.
  • Postni link na nejake video. Jinak si budu myslet ze jsi se totalne zblaznil *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit