Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic odstartuje až 22. prosince
24.9.2011 | Petr Poláček
201 příspěvků
-
Nevýjde náhodou tou dobou poslední patch do wowka ? To by se ty hry mohli zajímavě ovlivnit *15* .
-
Šak ta grafika není kreslen spíše plastická.
-
Hraj si BF3 klidně na detaily, že ti z nich vybouchne hlava a dospělejší hry nech dospělejším hráčům. A nezapomeň si zase někde honit ego svojí PC sestavou, když je to asi jediná pořádná věc kterou v životě máš.
-
O čem end-game bude?
-
S tím Revanem je to trochu komplexnější než popisuje SA- reg.
-
End game content byl oznámen a dokonce i řredveden, chtělo by se to lépe informovat. *3*
-
Možná jsme hráli jiného KotORa, ale ten můj teda komiksové postavičky s naddimenzovanými svaly a stylizovanými obličeji neměl... *8*
Neříkám, že mi to nějak extra vadí a že to nemůže být super hra, jenom mne taky vyděsilo, kam se grafika TORu posunula - půl roku jsem žádná videa neviděl a teď nestačím zírat... -
Podívej se na nejnovější videa s nejvyššími detaily. Grafika šla hodně nahoru a co se týče xichtů, překovává TOR v rámci MMORPG úlpně vše (včetně skvěle vypadající GW2), ale nejvíce mě překvapily velmi povedené animace.
-
Jděte se už bodnout s tím F2P. Nevim proč tu hádáte o cca. 300Kč. Zkuste se nejdřív zamyslet koliv vás stojí ostatní zábava. Tahle hra rozhodně není na jeden nebo dva měsíce. Takže volba je jasná - půlroční předplatné za nějakých 275 kč / mesíc.
-
To je fakt, ale tam to nebylo "strategické rozhodnutí". Digitální download tehdy víceméně ještě neexistoval a ty hry byly prostě fyzicky vyprodané... A než se nové nalisovaly, zabalily, přivezly, rozdistribuovaly... S tím, že jich v žádné várce prostě neudělali dost, protože to byla neskutečná lavina, kterou prostě nečekali. "Přilisujte dvě stě tisíc." // "Tak jsme je prodali a máme půl miliónu dalších obědnávek." // "To je nějaká blbost, přilisujte dvě stě tisíc."
-
když jsme u toho, u wowka to bylo stejně, já se třeba dostal až na nějakou 3-4 vlnu ... která byla po 5ti měsících..
-
malinká podoba s Kotorem tam je.. ale je to hlavně inspirované Clone Wars, které se mi hnusí (ano vyrustal jsem na SW).. kdyby nechali vzhled Kotoru vubec by to nebylo na škodu, ale mě to může být jedno, já si zkusim maximálně nějáký trial jen :) ale prostě původní kotor či jedi knight mi v tomhle ohledu přišlo mnohem sympatičtější, tady jde prostě vidět, že je to mmo..
-
az to pochopis tak napis *3*
-
Proc by ti nekdo psal, ze se mu kouse fallout 3 ? *1*
-
Pretvoril ? Muzes mi rict co pretvoril ? Muzes definovat zakladni, pravou vizualni stranku star wars ? Od klasickyho Kotoru se to nikterak vyrazne nelisi a ten rozhodne nepredstavoval znasilnovani sveta star wars. Bylo by dobry, kdybys veci nazyval kreslenymi tehdy, az opravdu kresleny budou, nebo az to ty sam dokazes nakreslit. Jediny co je na ty hre kresleny, jsou tak maximalne artworky, jako u kazdy hry. To ze si zahrajes BF3 na nejvyssi detaily nikoho nezajima. (zase jeden z tech trollu ktery "maj 200FPS v raidu" a pak mi pisou na icq ze se jim kouse Fallout 3 a to "pritom" maji Geforce 9600GT. Klasika)
-
Jestli sis nevšiml, tak už Knights of the Old Republic měla stejně laděnou grafiku, a dodnes je považována za jednu z nejlepších SW her. Pro spoustu SW fandů bylo znásilnění ságy už natočení přinejmenším první a druhé episody, a to je natáčel sám velký Geoge. Takže asi tak. *2*
-
WAR dojel na to že to byl placenej betatest.. a ta hra prostě nebyla rdy..
-
Ja bych ten rozdíl viděl asi takle:
čekání na server -> spousty hráčů, všichni nespokojený
čekání na krabici -> méně hráčů, všichni spokojený
Pro firmu je to tak asi lepší, protože po nějaké době bude mít dobré recenze (neberme v potaz kvalitu hry) a nikde se nedočte o problémech s připojením. Tím naláká více hráčů na další vlnu. -
Znásilňování krásnýho světa SW do kreslenýho WoW stylu pro kojence je hřích, myslím že každej kdo zná svět SW a uvidí jak ho BioWare přetvořil bude smutnej, tahle hra má vydělat na další Mass Effect atd., radši než se dívat na kreslenýho Sitha kterej vypadá jak ze seriálu pro malý děti, si zahraju PO NETU BEZ POPLATKU BF3 NA NEJVYŠŠÍ DETAILY V 64 hráčích, a sem si jistej, že ta atmosféra bude lepší .)))
-
Co? Kdo? Kde?