Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic odstartuje až 22. prosince
24.9.2011 | Petr Poláček
201 příspěvků
-
A jak můžete vědět, že to samé nebude v SWTOR? Nebo už jste to hrál, dostal se na maximální level a víte jaký tam je end game?
Ellendway má pravdu, zatím je SWTOR jenom vyhypované MMORPG jako každé jiné a jenom čas ukáže, jak na tom bude. -
co ty všechno nevydedukuješ z jednoho příspěvku:) Ještě řekni barvu jeho očí a číslo bot.
-
jenže v Aionu kromě Asia-style grindu nebylo co dělat a bylo to celý asijský až hanba navíc na enginu, kterej v mmo ani pořádně nefungoval. V případě Riftu nevim, nemám info, hru jsem nehrál a neviděl.. Čili úbytku hráčů v případě Aionu se nemůže divit vůbec nikdo, nebylo to nic pro euroamerickej svět.
-
ellendway: tipuju že jsi ten typ člověka, co má rád akční filmy, u kterých nemusí myslet a v životě nečetl jedinou knížku, možná ani na základce jako povinou četbu
-
Co tu tahas loot?
A uprimne? Kolik lidi v MMORPG hrach questy jen neodklikava? Namluveni je skvele u singlepalyer hry,u MMORPG to vidim jako male nevyznamne plus.
Necham toho. Uz to moc resime. :) -
Ano, lidé kupují hry jako je Call od Duty, Mass Effect nebo Dragon Age. Může se ale stát, že z milionu a půl (číslo jsem vzal někde tady v komentářích) co to mají předplacené může milion a čtvrt přestat hrát kvůli ovladatelnosti, game-playing, levelování, chybám (ano, bude jich tam dost...), chybějícímu end-gamu, špatnému PvP. Jediné co zatím drží SW na pomyslném žebříčku je značka.
Ono v podstatě každé nové MMORPG mělo ze začátku hrozný nárůst lidí, ale časem se to začalo zmenšovat - krásný příklad je AION nebo RIFT. -
Ted na to koukam, asi jsem to fakt napsal spatne ... Myslel jsem to tak trochu ironicky, zda je rozdil mezi cekanim fronty na server nebo cekanim fronty na krabici (nebo digital)
-
To je klasicky model F2P. Zdarma mas jen neco a za zbytek platis vic nez s mesicnimi poplatky Bohuzel to tak je.
-
EA a Bioware říkali, že jim stačí něco kolem milionu hráčů tušim, aby jim hra vydělávala.
A to mi neříkejte že mít nebude. Když jsou lidi každoročně schopni kupovat jedno a to samé CoD, proč by se nenašel nějaký ten milion lidí, aby neplatil za Star wars. Jedno z nejznámějších a nejoblíbenějších sci-fi. Navíc od Bioware, ktreré je jedno z nejoblíbenějších studií s reklamní masáží od EA.
Když se kouknete na prodeje her, tak je občas vidět, že i značka může být silnější, než samostatná hra. -
Tvoje přezdívka přesně vystihuje můj pocit po přečtení tvého příspěvku
-
Nudné pasáže textů s dabingem jako Mass Effect a jiné blbosti. Super věci, které budou zdržovat u levelování a dalších věcí.
Mimochodem, jaký je tam end-game? Budou se bít všichni mezi sebou nebo zabijete toho malého zeleného bastarda, kterého nikdo stejně nemá rád? -
máš endgame flashpointy(4man) a operation(8/16man).. zatim je ohlášenej jen eternity vault operace, ale tipuju že brzo po releasi bude další... ..nemluvě o tom že budou 3 obtížnosti minimálně dále patchema budou dodávat questové lokace endgamu,, asi pro wowkaře bych to popsal asi jako silithus.. (teda pokud někdo z vás vůbec vanillu hrál)..
-
V tomto případě politický svět. *3*
-
Je to tak, ze bude omezeny pocet kusu pro prodej krabicovek i digital verze - zpocatku.
-
Jsem opravdu zvedavej, jak to s touhle hrou dopadne. Prece jenom i kvalitni mmorpg skoncily na slabem end-game obsahu, o kterem jsem v tehle hre jeste nic necetl.
-
co to je onen "sociální svět"?
-
Vsichni co reagujete na "vokursson". Gratuluji, prave jste dokazali, ze v socialnim svete jste naprosti ignoranti, kdyz nikdo z vas nepochopil onu narazku.
-
Neni LOTRo ta hra, kde na free od urcityho levelu nedostavate zadny Q a musite expit jen grindem. Navic mate zavreny top lokace?
-
Hele ty jseš nějakej GW fanboy, nebo na MMO nemáš, nebo tě v dětství strašil Jabba the Hutt, nebo co ku*va? Kdykoli vlezu do komentů pod ně jakej článek o SWTOR, tak tam musim číst tvoje blitky o tom jak ta hra bude propadák. Ale možná můžu bejt rád že si mindráky lečíš zatim jen takhle, co?
-
tak nedůležitá, řekl bych že to namluvení dost umocnuje požitek ze hry, je ten svět hned takovej živější apod.. jako swtor není jen o lootu :D