Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zeptam se tedy jinak. Co prinasi tato hra noveho? Neco co jeste v MMORPG nebylo. Povidej? Staci heslovite,nechci slohovou praci?
  • Co? Ja jsem velky skeptik. Staci cist me prispevky. Doba kdy jsem se na tuto hru velmi tesil uz davno pominula. Dost mozna si ji koupim,ale urcite ne v prvni vlne. Hezky si pockam na recenze a pak se rozhodnu. Ja alespon doufam. Ale co ty? Mluvis tu o propadaku a porad tu chodis? Nuda? Nebo jsi sam SW nerd?
  • DA2 je dobrá hra, jen sebrat kre*tenský respawn nepřátel, zpomalit animačky zbraní, nedávat tam mága a nerecyklovat tak moc. Já jsem byl spokojen.
  • jiný typ mmorpg .. a jestli ti přijde SWTOR jako tuctové MMORPG, měl by sis asi zjistit více informací.. ale samozřejmě, není to hra pro všechny evidentně
  • Jakej je rozdil mezi cekanim ve fronte na serveru nebo cekanim az mi prijde krabice / budu moct koupit digital download ? *5*
  • SA-reg
    Doufám, že si to pořádně užiješ...
  • Copak. Spatne jsi se vyspal? neboj to prejde. *3*
  • SA-reg
    Bioware řekli, že DA2 bude dobrá hra.... a ten slib teda dodrželí, že ano?
  • *1* *1*
  • Bioware a EA, řekli že na system F2P nepřejdou nikdy a oni sliby dodržují. *16*
  • SA-reg
    A víte jak SW:TOR skončí?

Vy všichni natěšenci si odehrajete příběh za pár postav a pak tam zůstane jen pár HC SW nerdů... enjoy. Že ano?
  • LOTR je uplne jine? V cem? No nevim. Podle videii a informaci zatim stale novy SW vypada jako tuctove MMORPG. Rad se budu mylit.
  • Prosím, pravé informace o hře:
    http://www.alterswtor.com/

Včetně fetch questů, znásilňování lore ve stylu "Revan je boss střední instance" atd.
  • Vyhodnejsi? Pro vydavatele urcite. Pro hrace nikoliv. Ze ve skutecnosti zadne free hrani ackovych MMORPG titulu neexistuje,to dneska uz vis snad kazdy. A pro aktivni hrace je vetsinou stale vyhodnejsi platit mesicini poplatky(nebo v pripade LOTRA je to LIFETIME-dozivotni predplatne)
  • Jsi uplne mimo. Jak je psano vyse,F2P zacal az cca 3-4 roky po vydani hry. A pokud je mi znamo tak LOTRO byla (a snad stale je) druha nejhranejsi MMORPG v Evrope hned po WoW.
    Kdyby jsi trochu sledoval herni scenu tak vis,ze F2P model neznamena(alespon ne vzdy)-hre se nedari,nemame lidi. F2P model proste nalaka jen dalsi lidi,kteri plati mikrotransakcemi a to jsou dalsi nemale penize pro vydavatele. Lide kteri hru platili klasicky najednou nezmizi. Hraji dal a stale plati mesicni poplatky. Jen k nim pribude x tisic novych lidi hrajicich F2P model.
  • Ovšem F2P může být podstatně výhodnější. Mikrotransakční model placení může být lepší než paušální...například LOTRO

od té doby co se hra kompletně přesunula na F2P tak se skrze mikrotransakce její příjmy 3,5x zvýšily...
  • Už se nemůžu dočkat, jak tahle hra zlomí Bioware vaz a EA pořádně pustí žilou! Za ten hnus co na nás poslední roky valí na ně konečně taky dojde!!!
  • oldrepublic.cz není nic jinýho než překlad oficiálních stránek,, jediný co tam je je soupis Fridaynews .. asi by sis měl zjistil lepší info :D třeba Torwars.com, Darthhater.com atd. betaleak weby ani postovat nebudu
  • Schválně kolik z vás, co si stěžujete na prohledávání pc, o minutu později vlezete na facebook a vysolíte tam o sobě první-poslední celýmu světu :)
  • Jen tak pro úplnost...Origin NENÍ potřeba pro spuštění a hraní hry (minimálně u SWTOR to mám potvrzené)...kdo bude kupovat přes digitální distribuci tak přes to hru může stáhnout a hned Origin odinstalovat. Kdo bude kupovat nosič, ten nemusí Origin vůbec řešit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit