Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mimochodem ty ceny jsou za 1měsíc 325kc = 3897 za rok
    za 3 měsíce 899kc = 3597 za rok
    za 6 měsíců 1648kc = 3297 za rok
    počítám to s kurzem 25kc za 1 EUR .. a nějaký ty setinky jsem vynechal
  • dokud nenapises proc, tak se dal nedostanem, snad si jsi toho vědom/a
  • :D wow. Asi mi něco uniklo. Pořád ale nepochopim, proč pořád cpát peníze do jedné hry, kterou jsem si koupil. Pochopim DLC a datadisky, které rozšiřují hru, ale neustále platit za to, abych moh koupenou hru hrát ?
  • 2Dallorn-dik za vypsani alespon neceho. Sice treba zrovna namluveni nepovazuji za neco noveho-je to pro hru v podstate nedulezita vec,ale necham se prekvapit. Jde totiz hlavne o to,jak to bude vsechno fungovat dohromady. A ja porad doufam :)
  • Ani po tretim precteni jsem nepochopil smysl ani navaznost na muj prispevek. Mozna je to ma vina *2*
  • ještě dodám

companion system
    crew skills(nevim o mmo kde by jsi mohl posílat kohokoliv aby za tebe těžil, vyráběl apod.)
  • Kde jsi na to prisel? Rocni predplatne vyjde na cca 3000Kc. A mimochodem....jsou to normalni ceny u MMORPG her a hraje to sposty lidi z CR. Takze na to evidentne lidi maji.
    Znas tu reklamu ne? : Zivot je otazkou priorit. *1*
  • třeba ti co pracujou?
  • Hairy_Ass
    Ó můj Gode! Doufám, že jde jen o vtip! *8* *10*
  • Normalni cena u MMO her tajze nechapu co se ti nezda.
  • 337Kč měsíčně, 4044Kč ročně ? Dámy a pánové, nechci se vás dotknout, kdo z vás na to má ?
  • full voice acting
    combat animation system
    multiplayer conversation
    environment real scale
    .. atd,,,

nejde o to co nového přínáší, to je jako když vaříš, suroviny jsou furt stejný, ale jde o to jak je propojíš a uděláš, aby vzniklo výborné jídlo jako celek
  • Z tebe se mi chce brecet. U DA1 se zavazali hracum vetou, ze to bude duchovni nastupce neceho, takze se musel idrzet urcitejch pravidel. DA2 zadny duchovni nastupce nebyl, takze presli na to, jaky puvodne DA melo byt.
  • tvoje věta nedává smysl, snad si jsi toho vědom/a
  • F2P model v prubehu fungovani hry znamena "nemame lidi, pokusme se zachranit hru". Neni to tak kdyz pouze je hra F2P od zacatku.
  • Co by prinasela noveho ty genie ? Sis asi nevsiml, ze vse co prislo s necim "ooooo super novym prulomovym" za chvili chciplo ze ? *8*
  • V podstate jsi rekl-je to dobra hra,ale potrebuje dokoncit/predelat. Hmm.
    Nikdy bych nemel nic proti DA2,kdyby se to nejmenovalo DA2. Proste bych tu hru ignoroval. Ale kdyz si clovek koupi pokracovanio solidniho RPG a dostane takovy akcni paskvil,chce se mu brecet....
  • Presne tak. LOTRo se i nadale da platit mesice za VIP .
    Dobry je , ze dost lidi od nas z guildy si plati vip jen kdyz vedi ze budou mit cas na hrani.
    Svatky, dovolena atd . Nemusi platit treba pres prazdniny, nebo kdyz si daji pauzu. To se z jejich uctu stane jen "premium" ale porad se do hry muzou kouknout a i si zahrat ...

V soucasne dobe povazuju system F2P co je v lotru asi za nejlepsi. Hrac si za penize nemuze "nakupovat" prehnane boosty a dokonce i vybaveni .... Proste jen ma vyhody ktere mu hru ulehci ...
  • SA-reg
    Jasný... taková např. bouračka je taky v pohodě... jen kdyby se nerozbilo auto a nerozlámali kosti.
  • SA-reg
    Ale houno.... jen rád připomíná zlé pravdy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit