Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tuhle hru bych si strašně rád zahrál, už jen proto že Star wars.. klidně bych si jí i koupil, ale měsíčně se mi za hraní platit nechce, nějaké neoficiální servery asi nejsou co? :)
    • XorxoxTalarius
      Tak vynechas jedno patecni posezeni v hospode ;)
      • v přepočtu to vyjde na 300 maximálně 400 korun za měsíc. jestli jseš kuřák, tak to máš 3-4 krabičky. anebo dáš o krabičku a 10 kousků měsíčně míň a můžeš to mít.
        jinak reaguju na toho nad tebou .)
  • co třeba takový Jolee? jeho vystupování a názory byly moudré, ale zároveň si nehrál na toho hodného http://starwars.wikia.com/wiki/Jolee_Bindo dokonce i na wiki je zapsan jako gray jedi.. takže prd reakce na pandy a i kdyby, tak proč to nezavést v TOR... neutralita je fajn, pokud člověk muže rubat a zároveň spolupracovat s obě stranami.. neutralní by měl být i třeba takový smuggler či bounty hunter.. ty jdou prostě za ziskem a to, že někam patří, je jen aby se neřeklo...
    • Cahir
      Mně by se třeba líbil i takový Bounty Hunter idealista s kodexem, pro něhož je lovení otázkou cti a smyslu pro spravedlnost.
      • no vidiš a to je právě ono.. :) já když hrál betu tak jsem hrál za lightside bounty huntera.. jako v Tor je fajn, že jsou aspon ty light/dark pointy... ale pořád je člověk škatulkovaný v té jedné frakci... v SW Galaxies to vůbec nebylo třeba...
    • Koneckonů i takový Qui-Gon Jinn byl některými považován za "šedého", ne vždy souhlasil s rozhodnutím Rady a svým způsobem byl tak trochu disident. :)
      • Walldstein
        no nejen, že občas odporoval radě, ale ani moc nedodržoval kodex, což bylo z pohledu rady mnohem horší než to že jim odmlouval a ignoroval to co řekli. Pokud si tu hlášku pamatuju dobře tak Obi-Wan dokonce řekl: "Kdyby jste se řídil kodexem už jste mohl být v radě.". Nejen Qui-Gon se řadí mezi "disidenty" i jeho padawan Obi-wan chvílema dost kašlal na kodex a na radu. Jeho souboj s Darth Maulem je toho příkladem, je jasně vidět, že bojoval v hněvu (to samé s anakinem), byl hodně ovlivněn svým mistrem. Hystorie vesmíru SW je plná takovýchto "šedých rytířů" v podstatě je to každej kdo prdí na kodex a ignoruje radu a řídí se svým rozumem.
      • přesně tak, ve filmu to je docela dost vidět... i na wiki o něm píšou v článku o gray jedi :)
  • ještě se o tom v podcastu kluci bavili, že jim chybí neutrální frakce - že by BioWare poslouchala FightClub? *1*
  • Z herního hlediska to smysl dává... jen mi to příliš nesedí do universa. Vždy jsem měl teorii že ono tíhnutí k extrému je dáno povahou síly. Však smyslem v podstatě řeholního života jediů bylo aby nad sebou (a tím i nad silou) získaly maximální kontrolu.
    • http://starwars.wikia.com/wiki/Grey_Jedi :) grey jedies su hlboko zakoreneni v Star Wars univerze a zmysel teda maju :) Aj taky Qui-gon Jinn bol oznacovany za grey jediho :)
  • To je Gandalf, ne?
  • v komixoch Legacy boli tito: http://starwars.wikia.com/wiki/Imperial_knights
  • Malleth
    Po Huttballu už se nedivim ničemu
  • dead space meets star wars :D
    • ah... špatný článek.. :( holt tu mam otevřené dvě okna a začátek názvu je stejný.. omlouvám se
  • Black_Hand
    predstava sedeho jedie je mi blizka :). ja bych stejne nejradsi pribeh jedie/kohokoliv kdo najde zpusob jak znicit silu, tu nejhorsi zhoubu ty galaxie.
    • já nevim jak je na tom ta filosofie okolo Síly, ale zničit Sílu = zničit vlastně vesmír a živé bytosti v něm? :D
      • O to se snažila Kreia. Nebylo by to už moc originální.
        • Black_Hand
          ne tak uplne. ale je fakt, ze kreia je muj asi nejoblibenejsi sith i jedna z nejoblibenejsich hernich postav vubec
          • MrSanta
            Do pr*ele s váma. Já jsem KotOR II ještě nedohrál *1*
  • Neutrál.. Anarchy Online před deseti lety, prakticky celý gildy a komunity.. Něco novýho by nebylo? *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit