Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Housing v LOTRo je tragicky. Itemy muzes ukladat jen na presne stanovena mista a jeste musi pasovat velikost, V malem domku je ''customizace'' miziva.
  • Vsiml jsi si jedne veci? Totiz ze kritici hry vetsinou hru stale hraji,nekteri dokonce uvazuji o prodlouzeni predplatneho. Paradox?
    Lidi jsou rozmazleni....
  • Pri dennim hrani jsem postavu v LOTRO mel na max pesne za rok. AoC priblizne to same(nepocitame-li dnesni stav,kdyz je mozne pouzivat az 100% xp potiony). U SWTOR mam pri pohodovem dennim hrani 47lvl. zadnou jinou postavu nemam. Cca za 7-14 dni budu na 50. Takze ja s tim souhlasim. Je to jedno z nejrychleji levelovatelnym MMORPG co jsme vubec kdy hral.
    To ji ovsem na kvalitach(pro nekoho nekvalitcah) neubira(nepridava)
  • Vrook
    Tyvole kdy už konečně pochopíte, že řídit se podle nějakejch za*ranejch mloků, který hrajou 25 hodin denně každej den v tejdnu, a který nikdy neviděli slunce, neni prostě objektivní. Když budeš odklikávat každej dialog, každou cutscénu, pojedeš čistě powerleveling, tak vyexpíš rychle no, tak je to všude.. A co jako? Vadí ti to? Tak neexpi jak k*kot, ale hraj to normálně, dokáže ti to zabrat dost dlouhou dobu, pokud chceš. Pokud nechceš, tak nechápu, co si k*rva stejně jako všichni ostatní stěžuješ.
    To je jak kdybys zežral pětikilovej pytel buráků během 10min a pak si stěžoval, že si slyšel, že ti vydržej na 2 tejdny.. fuck off s timhle přístupem
  • Ještě chvíli vyvracení pomluv a začnu si připadat jak nějakej fanboy... *8*

Ten "nejrychleji dosažitelný max level" jsi sebral kde, prosím tě? Hraju od začátku (early access), hru si užívám, nikam nespěchám, ve skutečnosti si pořád vybírám svěho maina, mám na republice čtyři postavy, z toho jedna bude pomalu čtyřicítka, jiné jsou něco přes dvacet. Baví mě hrát, baví mě questit, baví mě craftit, baví mě instance, na padesátku to ještě tak dva týdny (minimálně) nevidím, Impérium jsem ještě ani nezkusil. Jasně, že když se někdo nonstop žene, je na konci o dost dřív, ale to tak nějak platí u každé hry, ne?
  • zajimava je kombinace toho, ze SWTOR je MMO s nejrychleji dosazitelnym MAX levelem a vety "na end-game je dost casu pozdeji". Zatim SWTOR velmi pekne slape po ceste AoC
  • Achjo... to už člověk fakt musí psát doslova a všechno polopatě... *7*
    Když píšu "WoWem počínaje a Riftem konče" tak tím samozřejmě myslím WOW (před sedmi lety nebo kdy), Rift (loni) a VŠECHNO MEZI TÍM. Když se hra vydává, tak prostě end-game content nebývá žádná bomba. LotRO například nemělo (tuším, už je to taky nějaký pátek) nic, kromě toho, že sis mohl vyrobit nestvůrku a jít masit hrdiny v Monster Play. Conan: několik ne moc funkčních raidů. A tak dále. Tím neříkám, že end-game TORu je super a bez chybičky, jenom tím poukzauji na to, že není naprosto vůbec tragický a "nejhorší ze všech", jak se tu snaží naznačovat jiní... Stejně tak to neznamená, že "když to ostatní mají blbě, můžou to mít blbě i oni". Jenom prostě když se vydá hra, tak je mnohem důležitější, aby nepadala (což nepadá) a aby tam byl dobrý obsah pro levelování (což je), na end-game je dost času později, když už ho teda nestíhají při vydání (jako že zjevně nestíhají).
  • Smerovane uzivatelovi s menom Irwin.
  • "Ale prostě za poslední roky je tenhle "chudej end-game content" rozhodně nejbohatší ze všeho, co startovalo (WoWem počínaje a Riftem konče)."

To snad nemyslis vazne.. porovnavat end-game prvych verzii WoWka s end-gameom SWTOR. Odvtedy predsa ubehla spusta rokov a co bolo v minulosti s radostou prehliadane, dnes uz neobstoji. Dnes je jednoducho ina doba a uplne ina konkurencia a situacia na trhu, nez tomu bolo v rannych dobach WoWka. Koho zaujima, ako to bolo v minulosti? Kazdeho zaujima, aky je stav end-gameu teraz! A nie to co bolo alebo mozno raz bude. Ked za to clovek musi platit mesacne poplatky tak automaticky chce, aby to malo aspon ako tak objemny end-game content. A nie jedno-dve OP a par lame warzonov. Kritika end-gameu je preto viac nez opravnenou.
  • Tak teď už opravdu nevím... Ano, od výrobku jsou dvě varianty - a když rozkládáš, tak další čtyři, to je dohromady šest. To je například šestkrát víc, než ve WoWu, Everquestu, Aionu nebo Conanovi.

Co se týče toho ostatního: vlastně by ta odpověď mohla být stejná. SWTOR dělá věci podobně, jako WoW (Conan, Aion, Everquest, LotRO....) a dělá je (podle mého názoru) líp. Jasně, že by to mohli dělat JEŠTĚ líp a snad bude. Gildovní banky (na které si stěžuješ jinde) mají být v příštím updatu, customizovatelné UI taky, těžko říct, co bude dál. Ale prostě za poslední roky je tenhle "chudej end-game content" rozhodně nejbohatší ze všeho, co startovalo (WoWem počínaje a Riftem konče).
  • Procitam si tady tuto diskuzi a velka cast prispevku jsou jen neustala negativa, jak je hra spatna, nabizi malo prostoru pro rozvoj, spatne PvP,spatny inventar, spatne UI, male mapy - nebo naopak velike mapy, spatny vesmir, spatna aukce, vzhled itemu, proste vse je spatne.

No nutno rici panove a damy, ze jste moc rozmazleni, ano ve hre je spousta veci co by sla udelat lepe ,kazdopadne kdyz vemu v potaz, ze hra je 2 mesice venku ,tak je to klenot oproti jinym vydanym MMO a casem bude hra zcela jiste nabizet daleko vice, kazdopadne to noliferum co maji uz 2 x 50 lvl a nudi se nestaci a tak pokud mohou, na vsech diskuzich o SWTOR spamuji jak je hra spatna a pak je zde skupina lidi co hru nikdy nehrala, hrat nebude a ti spamuji totez, jde prevazne o pandadeti.

Reseni je jednoduche - pokud se vam hra nelibi, tak ji nehrajte a mate klid a nechte ostatni hrace, aby si hru vyzkouseli a sami urcili zda jim hra vyhovuje ci nevyhovuje, jelikoz uz zacinate byt na vsech diskuzich velice trapni.
  • Imho mas radsi SP nez MMO
  • "Protože pokud farmíte chytře..."

Protože pokud farmíte chytře, tak vás zabanují za "cílevědomé zenužívání mechanik a narušování in-game ekonomiky" ^_^

TOR nehraji, sleduji dění okolo. A zatím tedy žádná sláva a tím nemyslím nenávistné příspěvky na fórech, ale přístup Bioware. Když to tam čtu na jejich vlastních fórech, jak moderátoři cíleně ignorují smysl dotazů a místo odpovídají na libovolnou drobnost s dotazem související, jak jsou zavírána témata která upozorňují na chyby ve hře popřípadě témata, která upozorňují jak se chybám vyhnout, jak oficiální příspěvky téměř vždy obsahují jenom polopravdu, což je ihned odhaleno hráči a reakcí je další polopravda...to opravdu nezní jako přístup, který by mne lákal ke koupi. A zavádění jakýchsi speciálních medailí za přispívání moc nevypadá jako promo akce, ale spíš jako zoufalý pokus udržet platící ovečky.
  • Jednoduse receno je to hra co ma konecne koule. Pecka. Nejsem zadnej fanousek SW ale tohle je lepsi nez vsechny MMO co jsem zatim hral (Lineage2, wow, guild wars, conan, rift). Nereste blbecky co si sem chodej vylejvat svoje 13lety srdicka misto toho aby hraly svy pritepleny wow. Jednoznacne SWTOR doporucuju. Ono je to o tom, ze kdyz vas hra bavi tak se muzete na nejakejch par chyb z vysoka (klidne z orbitalni stanice) vysrat.

p.s. hraje nekdo na serveru The exile crystal?
  • I když se u SWTORu bavím, jsem si vědom, že MMO dnešní doby by mělo nabídnout více. Vždyť svět SW je tak rozsáhlý a s takovými možnostmi. Jen namátkou, nebavilo by Vás, kdyby jste se mohli stát pilotem kluzáků a v sérii závodů získat titul galaktického šampiona? Mě moc.
    Snad se toho někdy dočkám ... :)
  • Hrál jsem WoWko 3 roky a SWTOR zatím beru jako KOTOR 3. Jedu si příběh své imperiální agentky, užívám si ho a nikam nespěchám. Oni zatím (snad) hru doladí.
    Co mě mrzí je vesmír. Rád bych, kdybych si mohl koupit svou vlastní loď, tak jako speeder. Z počátku třeba jen malou jednomístnou stíhačku, později větší bitevníky, které by vyžadovali více lidí na obsluhu (pilot, střelec, opravář, ...). Mise by pak mohly vypadat nějak takhle:
    Hráč pašeráka (s vlastní transportní lodí) si vezme úkol od NPC dopravit nějaký vzácný náklad z bodu A do bodu B za což dostane slušné peníze. V ten okamžik by se u Imperiálů objevil nový quest, že se chystá republikový transport a je třeba ho zničit. Pašerák ví, že by mohly být během cesty potíže, tak si najme další hráče (piloty stíhaček) jako doprovod a nabídne jim část ze zisku. Imperiálové se taky mohou dohodnout a letět ve více lidech.
    Případně pokud by se třeba Impérium rozhodlo zaútočit na nějakou republikovou vesmírnou stanici, na stanici by byla vyhlášena pohotovost, hráči by nasedli do svých lodí a vydali by se vstříc mohutné vesmírné bitvě.
    Kdyby byly úkoly v tomto duchu, to bych si pískal. Sice je to podobné jako "zabij 10 tuskenů", ale alespoň je tam ten lidský faktor a možnost nesplnění úkolu. I když PvE hráči by tomu asi netleskali ...
  • Zdravím vás a všechny hráče.
    SWToR je pro mě osobně něco úplně nového a něco naprosto skvělého. Nehledám chyby ve hře, ale chci se hrou bavit. A popravdě zatím se bavím výtečně. Na svém 38 lvl jako Jedi Guardian je to obrovská zábava. Ano, hra má chyby a velké porodní bolesti, ale pracují na tom a i když je to divné, spoustu lidí hodně často " brečí " kvůli tomu, že nemůžou hrát, protože něco spravují a když hrají, tak jsou to hateři, protože hledají na hře chyby. Hra je to skvělá a missions vydělávají, ale nesmíte se bát investovat. Protože pokud farmíte chytře, tak to co vám společníci donesou, vždycky v Galactic marketu ( Aukci ) prodáte, někdy na poprvé, někdy na druhý pokus. Ale prodáte.

Jinak kdo hledá novou českou guildu naserveru Legion of Lettow, klidně se k nám můžete přihlásit, informace máme na webu. Jsme na straně republiky. Guilda Angels of Agony.
    Náš web s náborovým videem najdete zde : http://angelsofagony.enjin.com/recruitment
  • Jako jde spiz o to ze kdyz chces vydat hru a nevis jestli bude uspesna tak housing,barevne modifikace atd delas jako posledni,spiz podle toho jestli hra uspeje nebo ne.Protoze kdyz je spatna tak ji zadny housing nezachrani..za rok podle poctu hracu podle me kdyztak zacnou dodelavat tyhle ,malickosti,
  • Vrook
    >/v/
    >sumthn serious next time please
  • Drtiva vetsina starych her byla v pseudo 3D grafice, jen malokdo by cekal, ze hry budou hned vychazet ve 3D... Obhajovat hru tak, ze jina to taky nema :D Co cekat od hry, na kterou bylo nasilne nasroubovany MMO

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit