Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Delam, protoze jsem nikdy zadnou takovou hru nehral (nebo se alespon nedostal tak daleko). Ja jsem odchovancem spise sandboxu (EvE nebo treba Fallen Earth), ale zaroven zboznuju Bioware a hral jsem od nich snad vse, takze tomuhle jsem ted dal sanci.

Mit tak moznost si ve SWOTR koupit vlastni pribytek, v nem Pazaak table a do garaze pod-racera, hned se tesim vice na endgame.
  • Nevim,ja neznam ani jednu.
  • Delas jako by max lvl obsah jinych MMORPG her byl o necem jinem. Porad chodis dokola 3 raidy,harvestis vybavu a penize(ktere uz nemas za co utracet).....
  • ad Pazaak) Pokud nevite oc jde tak mrknete sem : http://www.pazaak.org/play
  • Ale co zabavneho na nas ceka po 50tce ? Rubacka na Illumu ? Porad dokola reseni flashpointu a operaci, sberatelska manie noveho vybaveni?, hromadeni penez, ktere uz ani neni za co utratit ? Anebo si jen dokola "uzivat" 3 warzon ? Rikam si, ze spise asi od znova za jinou postavu, ale bohuzel to znaci projet stejny usek znovu s rozdilem questu hlavniho pribehu (kterych je pochopitelne mnohem mene). Takhle to totiz asi taky znamena, prestoze hardcore fanousek SW a Bioware , ,jsem nucen pristi mesic od valu, protoze tyto vyhlidky me neberou.

Doufam ve vesmirne PvP, RvR (alespon takove jake prinasi Warhammer), a pochopitlne vice lokaci pro nejaky ten terirtory kontest - aby nastala moznost slucovat guildy do alianci a bylo mozno taky trochu politikarit. Jo a panove, vzpominate na Pazaak ? Karetni sberatelska hra z puvodniho KOTORu, boze jaky rozmer by nastal jenom implementaci tohohle :)

Tahle hra vysla pomerne stabilni a technicky je odvedena precizne bych rekl, trocha lepsi optimalizace by ovsem neskodila (totalni upadek FPS jakmile se ukaze par dalsich hracu a defaultne napr. v kantynach). Libi se mi, ze patche vychazi velmi casto, doufam, ze se brzy taky objevi nejake ty zasadnejsi inovace. Neverim, ze by se Bioware smirili pouze s kopirovanim WoWu.

Jesteze letos vychazi Freeworlds 2 (SW modifikace pro Freelancera) a The Secret World.
  • Vrook
    Celkem jo, ale naštěstí jsem si tim nenechal omezit život..
  • Koukám, že ty jsi toho asi hodně naraidil ;)
  • nic neni horší než COD
  • Imho jsi ten crafting jenom nepochopil, i když máš "všechno na max" a "mohl bys psát recenze" (te není tvůj citát, psal to tu někdo dole)... :)

Máš zelenou věc, tu můžež vyrobit, může procnout a místo normální se ti může vyrobit tatáž se slotem navíc. Můžeš těch zelených věcí vyrobit hodně, rozkládat je, může to procnout - a vynalezneš recept na modrou (která zase může být "Exceptional" se slotem), můžeš navyrábět modré a při rozkládání vynalézt fialovou, která opět může procnout - to je šest variant od KAŽDÉ hloupé craftované věci, kterých jsou desítky (spíš stovky). Můžeš věci takto rozkládat... nebo je můžeš prodávat. Zrovna na modifikacích se dá vydělat dost, zejména když se soustředíš na nějakou doboru a dotáhneš to na fialovou variantu. A tak dále, ten systém je zajímavý a poměrně unikátní - jenom jsi ho zjevně nepochopil. :)

K ostatním věcem se asi fakt nemá cenu vyjadřovat. Že jsou jednotlivé oblasti pro nějaký bracket levelů, je opravdu úplně normální (ve hrách, které levely mají) a jediné logické, oblasti jsou velké a mně třeba dost baví se jen tak lognout do hry, šmejdit po krajině, sbírat nerosty a lovit elitní nestvůry. Jestli tebe ne, je to samozřejmě tvoje věc, neměl bys ale o hře rozšiřovat lži *5*
  • Existuje jeste nejaka SP hra s mizernou MP slozkou, kterou kdyz si chcete zahrat vic jak mesic od koupeni, tak musite zaplatit?
  • Vrook
    ajo vlastně, sem zapomněl.. furt zapomínám..
  • Vrook
    Sorry nenašel jsem ti žádnej metalovej song kterej by byl o haterech..
  • oprava, ne pres 500 hracu, zatim je limit kvuli lagum stanoven na 500 hracu a muze se jeste zmenit
  • Steam taky nikdo nechtěl a nepotřeboval a Valve ho skrz HL2 a kontrakty s vývojáři imho celkem úspěšně protlačil. Paralela je asi vidět i v tom, že k hraní čistě SP Skyrimu je potřeba Steam účet. Takže to bez klientů mnohdy nejde ani dneska.

Jestli chce mít EA zisky pro sebe a nechce je odevzdávat Valve, tak je to jejich problém, obecně by snad mělo platit, že konkurence je pro trh dobrá. Jestli je Origin dobrá konkurence ukáže čas a přístup EA.
  • ty uz mluvis o pozdjesich fazich kdy to ma kazdej naucene. Zacatky nebyvaj bez gearu a zkusenosti az tak ruzove ze by ses mohl zajebavat.
  • Jimei
    je rozdíl když musí spolupracovat 25 lidí a 18 lidí....
  • Jimei
    za 2 roky težko budeme někdo něco hrát když bude tento rok konec světa...
  • strasna hudba
  • Vrook
    Sranda až to tady všichni ty hateři budou za 2 roky hrát...
    Tak trošku http://www.youtube.com/watch?v=HfIKrLa1Lz8 ..
  • Vrook
    Pokud by chtěli udělat hru, kterou by někteří vybledlí mloci bez života, kteří nikdy neviděli slunce, hrající 25/8 powerlevelingem, nemohli dát dřív než třeba za půl roku, tak obyčejnej hráč (tim nemyslim totálního casuala, ale dobrýho zkušenýho hráče, kterej má mimojiný taky život a pravidelnej sex) by content nedohrál ani za 3 roky. A vzhledem k tomu, že pravidelně vychází (bude vycházet) content v patchích (další velkej je myslim v březnu), tak si myslim, že s tim neni problém.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší