Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vrook
    LOL aha takze cim vic lidi, tim vetsi hardcore? ok no, vubec se treba ve wowku za poslednich par datadisku nedalo slackovat na hc obtiznost ve 25 lidech haha
  • Tak to je víc casual než jsem čekal:) Taktiky jsou teda na jednoho tanka většinou ne?
  • 8-16 mám pocit
  • UO? Eve Online? Hodne spatne priklady. EVE je naprosty unikat na trhu s MMO hrami. Tam totiz ani zadne urovne nejsou :) A pramati Ultima? Podle teto hry uz bohuzel nikdy nic nevziklo. A mimochodem ani tam nejsou urovne,takze zase jsi se minul. Ono neexistuje jenom WoW. Temer kazda MMORPG je vazana lokacemi na level. Age of Conan,LOTRO,Everquest 1,2,....
    Zbytek postu uz neresim. promin ale uz na to nemam naladu. Ty mas jiny nazor,ja mam jiny nazor. obcas sice napises neco co proste neni pravda,ale jinak tvuj nazor respektuji a beru na vedomi:)
  • Bohuzel ne vsechny jeho informace jsou pravdive.
  • XEENe už jsem ti říkal jak tě miluju?:P Možná ty bys měl psát recenze:) Napíšeš víc informací než je v recenzi:) (Nevím jestli si četl recenzi na českým eurogameru, ale tam je to teprve joke:D:D)
  • Jak ani nejásaj když to daj:) Ty hlášky na konci... Jedna otázka raidy jsou jen pro osm lidí?????
  • Oprava, dobývání pevností v pohraničí měl Dark Age of Camelot už před 10 lety.
  • Presne toto som chcel vidiet.
  • 2HUHI
    Ktere MMO nemají lokace fixlé na LEVEL? 90% těch co nejsou WOW klon - například Ultima Online, EvE,...
    Včera jsem udělal level 50. Z planet dostupných za republiku jsem nebyl pouze na ILUMu. Velikost arey těch největších planet (myšleno cca 5 ohraničených poslepovaných čtverců) je o rozloze 500x500 metrů na areu. SWG bylo tak 100x větší (a ano, prázdnější). To, že ti na základě rozhodnutí zabít nebo pustit nepřátelského generále přijde po hodině jako jediný výsledek rozhodnutí mail s poděkováním je opravdu velmi nelineární a nabízí velké volby.
    S craftingem jsi to vůbec nepochopil. Ano ruzné věci mají své "levelové varianty". Ale pokud vyrábím Might D-Implant tak můžu z jednoho receptu vyrobit jen dvě úrovně kvalit. Might D-Implant s +50str a +40end. Vždy. Není to že se ti s vyšším skillem povede 56str 44end, s jeěte vyšším 59/48. Nebo se ti povede "Great succsess" a vyrobíš ten samý s Open slotem na Augment. Crafting mám samozřejmě na max všechny 3 skilly. 0 variabilita, jen vyšší tiery receptů.
    Vesmírné mise jsou na úrovni free arkád z automatů a nemají vliv na příběh (dokonce ani na ten single player příběh).
    A co se týká nějakého vlivu akcí na svět kolem - i prastarý Age of Conan měl v pohraničí možnost s guildou dobýt pevnost, tu následně osídlit s okolním územím NPC z tvojí frakce které napadaly protivníky. Nad pevností začala vlát vaše vlajka atd. Co mam SWTOR? Totální PRD. Je to velmi rozsáhlá sdventura s lineárním dějem, velmi chytlavým příběhem a možností COOP hraní - za což ale musíš platit měsíční poplatky.
    Za ty investice + dobu vývoje to mě osobně přijde málo. Tobě to stačí. Já předplatné prodloužím do doby než dohraju Troopera a pak Sithku a pak subskribci ruším než přidají něco přidají další díl adventury nebo to aspoň trochu odWOWkují koncepčně jinam.
  • Já bych tomu člověku neřekl vůbec nic, s takovým člověkem se pravděpodobně rozumně bavit vůbec nedá. Takže taky no comment. *1*
  • Nechcel som toto napisat, ale ked vam niektory ludia napisu kravinu na n-tu tak mi to neda. Nereagujem tu na na nikoho. Len mam otazku co by ste povedali cloveku ktory by na net napisal nasledovne riadky:

"Tym, ze hrate tuto hru pomahate vlastne zlocincom v USA mat prachy na bombardovanie inych."

Toto som nasiel nahodou na nete (bolo to v cudzom jazyku. Dufam, ze som to zle prelozil). Myslim, ze veta hovori sama za seba o cloveku, ktory ju pustil na net. Z mojej strany no coment. *1*
  • Ty hre nepomuze ani tisic datacu. JE PROSTE SPATNA A TO UZ NEPREDELAJ. 3 jsme ji zacli hrat a 3 jsem ji prestali hrat hned prvni mesic.
  • *omluva za preklepy
  • RoZhOdNe LePcEjSiii:-** NeZ TaHlE Pi.....
  • 2XEEN-reagoval jsem na to,ze v zadnem MMO neni volnost. Porad si myslim ze zijeme kazdy na jine planete.
    -kazda planeta je fixla na rozpeti levelu? A copak jine MMORPG to maji jine? Co zona,to jiny lvl. A ze jsou planety male? To si muzes myslet mozna tak do cca 30 lvl. Koneckoncu na forech si naopak lidi stezuji na prilis velke planety.
    -pribeh. Nekdo nekdy tvrdil ze volby jsou zasadni? Je to takoveklasicke BIWAROVSKE. Stejne jako u jinych jejich her,at uz odpovis cokoliv,za chvili te hra posune do spolecneho deje. Ale zcela bez odezvy to neni. V dusledky svych cinu dostavas(nebo taky ne) emaily od zachranenych lidi s odmenami. Peneznimi i vecnymi.
    -vyvoj postavy:proklinam dobu kdy si nekdo rekl,ze uz nebude zadne rozdelovani vlastnosti a vyber skillu. Hra vam vse priradi a vsichni si jsou podobni jao vejce vejci
    -vesimr:koridor,no a co? Me to bavi. Tohle neni neco na cem hra stoji. Vesmir se koneckoncu bude upravovat
    -crafting*:kvalita vyrobku jen 2 stupne? Prosim? Normal,superior,exceptional,+modre varianty(cca 3 druhy z kazdeho normal receptu ve dvou variantach)+fialove varianty(opet asi ve dvou verzich-normal+ mastercraft). A ze to nejd eprodat? Na to odpoved nemam,ja to nikdy nezkousel. Vyrabim veci jen pro sebe.

Takze mam stejnou otazku-kde se da koupit ten tvuj SWTOR? Ja mam ocividne jinou hru.
  • Asi ano Huhi, zřejmě existují dva různe SWTory. Nebo je to tím, že já jsem v oboru už 25 let a viděl jsem i něco jiného než jen SWTOR a WOW.
    - Volnost pohybu na mapě: Můžeš jít víceméně kamkoli a kdykoli. SWTOR: každá planeta je fixlá na konkrétní rozpětí levelů, a velmi striktně ohraničená mantinely, mapy jsou celkově velmi malé.
    - Volný příběh: Chování hráče má vliv na okolní dynamický svět. SWTOR: zkus si zahrát stejné povolání a dívat opačné volby. Změny budou kosmetické a krátkodobé (padouch uteče nebo umře ale tak ani tak už ho nikdy nepotkáš - rozhodnutí mají jen okamžitý efekt pro tvou následující cutscénu ale nulový pro další vývoj LINEÁRNÍHO příběhu.
    - Vývoj postavy: Např. co používáš to trénuješ, můžeš se učit od ostatních, postava se vyvíjí dynamicky. SWTOR: Nalinkovaný strom s 3 větvemi, variabilita skilů na úrovni Diabla. Vývoj je podřizen adventurnímu pojetí příběhu.
    - Vesmír: Volný vesmít je obvykle 3D (4D a vícerozměrové vesmíry pominu). SWTOR: vesmír je tunel. Boje ve vesmíru mají nulový vliv na zbytek universa.
    - Crafting: Dynamický crafting vychází z fungujíci ekonomiky, vyrábíš co je třeba (o co je zájem) a se ziskem prodáváš. Výrobky mají variabilitu v kvalitě (dejme tomu v % kvality). SWTOR: pár předmětů víceméně opakujících se násobně v "vyšším tieru". Mise opakující se ve vyšší verzi. Kvalita výrobku jen 2 stupně (normal, exceptional).
    - Guildy: Volný svět umožňuje guildám zasahovat do dění světa. Vlastnit území, loď, stavbu, mít společnou banku, vliv dynamickém světě (např. hlas v galaktickém senátu). SWTOR: Guildovní chat.
    Kde se dá prosím Huhi koupit ten tvůj SWTOR?. Ten co hraju já má fakt dobrej příběh, ale nic víc. Takže moje subskribce skončí s příběhem a prodlouží se až na pokračování příběhu. Na ty investované finance, HYPE a dobu vývoje mi to přijde málo a nedodělané - vesmírné mise dle mého dělali tak 3 týdny, aby tam "aspoň při vydání něco bylo".
  • Ohranicene mapy a koridory mas jen na nekterych planetch kde to vychazi z prostredi(mesto vetsinou).Tatooine,Hoth samozrejme koridory nejsou a ani byt nemohou
  • Hmm. Tak to asi zijeme kazdy v jinem svete.
  • Call of Duty je herní podvod století *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší