-
Pravda, jenze oponent nemusi mit tym lidi na to aby ti vykradl bednu, takze tady vznika ten problem.
-
Jo takze to ze mirror classy nejsou vybalancovany znamena ze hra je vybalancovana. Zajimava logika *15*
Abych tedy netvoril jenom flame. Diky ze jsi priznal ze to vybalancovany neni. -
ty furt melies o rozdieloch medzi mirror classami, ano mas pravdu su v nich rozdiely. Napr guardian oproti juggernautovy ma lepsi defenzinvy cooldown, trooperovia maju iny timming na ability dmg pri dvoch aoeckach ako BH. Scoundrel ma taktiez vacsi range na niektore ability ako Operative, pokial si si nevsimol. Mirror classy niesu uplne rovnake, v drobnostiach sa lisia no s pvp balancom to nema nic spolocne, nakolko hra nieje balancovana na op vs. scoundrel ale na 8v8.
-
S tou prvni casti nesouhlasim. Ze te nejaky trotl vylotuje,to je proste MMO. Ja potkavam vetsinou pohodove hrace,kteri kdyz vidi ze bojuji,bednu mi nechaji(jeden z duvodu proc chodm na RP servery-tech trotlu je tam o poznani mene)
Ze zbytkem souhlasim -
I kdybys mel argument z diamantu, tak s nim nerozbijes to, ze Origin nekdo nechce a nepotrebuje. Dvacet let to slo bez nej a neni potreba k hrani SP her. Muzes najit 30 veci, ve kterych je uzitecnej, ale kdyz ho proste nekdo nechce tak ho nechce. At uz je duvod sebevic absurdni.
-
Soneboy tim myslel, ze MMO maji vetsi naroky na procesor, musi pocitat vic dat, odesilat je, starat se o chod sitove casti, to v FPS neni, a v MP FPS to je ale ne tak slozity. Jde to videt i na tom, ze i7-920 @ 2,66 ma velkej rozdil v FPS oproti i7-920 @ 4Ghz
-
Ja zase nechapu jak meles to svoje pvp je vybalancovany, ze te to bavi. Scoundrel vs Operative - 90s 60s blind, stun za behu nejde/jde + talent na heal je vetsi u Op. O nicem jinym nevim, az to fixnou budu souhlasit ze to je vybalancovany.
-
Nebojuj sám;)
-
To je jako bych si koupil nove auto s tim ze mi kola dodaji za pul roku, pokud se jim je podari vyrobit. Takove veci ma odhalit beta, ale to by ji nesmeli pustit par dni pred vydanim spis jako promo nez k odhalovani chyb.
FPS srovnavat muzes snadno, protoze vse vykresluje tvoje pc, jedine co lze zohlednit je latence k serveru tzn lagy, ty ovsem defakto nemaji s plynulosti hry nic spolecneho.
Pochopil bych kdyby kvalitni engine spatne zvladal vykreslovat masivni bitvy rekneme 100 vs 100, tak by se to dalo omluvit technickymi limity a tim ze to vyvojari nemeli sanci vyzkouset, ale uz 5 vs 5? Nerikej mi ze v BioWare nemeli 10 lidi kteri by pri vyvoji sem tam tu hru taky nezahrali a nezjistili to.
Ano presne TOR k solovani a delani altu motivuje. -
Autor se ještě nezmínil o NAPROSTO NEJTRAGIČTĚJŠÍM SYSTÉMU POKLADŮ v historii všech MMO.
Naprosto typický stav je ten, že se probojujete k Bossovi, za ním je truhla s pokladem.
Kolem Bosse se proplížit nejde - při cestě k truhle se na vás naagruje. To je OK. Zaútočíte tedy na Bosse a uhlodáváte ho 10 minut. To je taky OK. Během toho ale kolem vás proběhne nějaký "vulgární nadávka" a truhlu v pohodě vybere, protože Boss je naagrovaný na vás. Vy ji během boje vybrat nemůžete protože "nelze když bojujete". Kdyby měl v sobě Boss klíč a truhla byla zamčená...
Další velmi funny způsob s hloupými truhlami, jak si takovíto hráči hezky bez rizika vydělají balík je na planetách sdílených oběma frakcemi. Když hrajete za Republiku, je na takovýchto planetách několik "Imperial Campů" které máte vymlátit a několik "Republic Campů" které jsou pro vás jako přátelská NPC. A samozřejmě v obou jsou opět truhly s poklady za bossem.
Jenže ten "republikový boss" je váš kamarád. A to že mu vykradete truhlu mu nevadí.
Výsledek? Probíjíte se nepřátelským campem v PVE serveru a na místě, kde je truhla, stojí za bossem chytrák z opačné frakce s vyplým PvP tagem a s 0 rizikem harví jednu truhlu za druhou.
Za jediné opravdové + považuju single player příběh. Mám troopera 49 lvl a zřejmě se blížím do finále - a těším se jak dopadne. Pak ještě dohraju příběh za svou zlobivou Sithí slečnu a ruším subscribci do vydání datadisku. -
Bioware na optimalizaci očividně (dle patch notes) pracuje, nevím, co jiného napsat. Hero engine ještě nikdo takhle masově nenasadil, takže se daly nějaké problémy očekávat. Ale nemusel bys srovnávat výkon ve FPS s výkonem s MMORPG, není to imho úplně korektní.
A jenom laicky bych řekl, že TOR k výrobě altů přímo motivuje (rozdílné hlavní questy, rozdílná hratelnost různých tříd postav - sám jsem to nezkoušel, ale jako sith sorcerer rozhodně nelítám jako bounty hounter např.) -
Byla to nejaka oficialni statistika od Blizzu kdyz vysvetlovali proc se tak malo venujou PvP contentu, tak pred pul rokem. Mam dokonce dojem ze to bylo i tady
-
Chci zdroj k tomu že ve wow se věnuje jenom 1% lidí PVP
-
články o populárních a úspěšných hrách bývají komentovány více než propadáky....
-
Tak napriklad vem takovy Lineage 2, kde (v dobe kdy jsem to hral) znacnou cast financi odcerpavaji shoty bez kterych se neda hrat, dochazelo to tak daleko ze aby clovek nebyl ve ztrate, nemohl si vubec dovolit expit s nekym a delit se s nim o dropnute penize.
Ano ja chapu tu volbu, ale jak rikas hraci se prizpusobuji hram a kdyz je urcita cast hry spatne udelana tak se ji hraci vyhybaji. To je napr. priklad WoWka kde se Blizzard tak rad ohani statistikou ze jen 1% hracu se venuje pvp, no bodejt kdyz WoWko ma jedno z nejhorsich PvP napric mmorpg. A vyvojari misto aby se snazili prijit s fungujicim systemem, jen kopiruji nehlede na to jestli je to dobre nebo spatne. -
S temi alty je to hloupost. Alty si delaji lidi kteri hraji PvE,PvP,soluji,lidi kteri bez skupiny vubec nequestuji. Proste hraci vseho druhu. Stejne tak je z meho pohledu hloupost to o hrach,ktere ti podsouvaji hrat solo. Tzv solo hraci(ve skutecnosti nikdo nehraje jen solo) tu byli vzdycky a vzdycky budou. Hry se prizpusobuji hracum a hraci hram. Je to vzajemne a ty mas vzdy moznost volby. Pokud te bavi PvP ,prosim. Ale neupirej jinym jejich volbu.
SWTOR se da hrat cely solo,stejne tak jako se da cely projit ve skupine. Zalezi to jen na tobe,na nikom jinem. -
Nechapem ako sa tato diskusia mohla zase rozrast na 250+ prispevkov. Diskusiu co diskusiu si ludia ktory swtor obhajuju mlatia hlavu o stenu z ludi ktory na to zo vsetkych stran hadzu spinu... a keby to aspon nebolo furt dookola to iste.
Suma sumarum, argument a protiargument:
Nevybalancovane PvP - PvP je balancovane na 8v8 a teamskill skor ako na uspech jednotlivcov lebo system je kamen papier noznice (ktory funguje narozdiel od wowka napr).
Linearne oblasti bez moznosti sa proste tulat - Su holt rovnako ohranicene ako vsetky oblasti vo vsetkych mmo hrach, musia niekde zacinat, koncit a mat vymedzene hranice.
Nedostatok endgame contentu - PvP je solidne a este nikto pokial mi je znamo nedal opsi na nightmare.
Atakdalej, furt dookola, ze vas to este bavi. -
Vzhledem ke konecne podurovni vlaken, zakladam nove
Stoneboy: Mozna jim dovoluje pridavat veci rychle, ale lehce mi to pripomina ten stary vtip o Pentiich, ktere sice vysledek spocitaji rychle ale spatne:-) Tesne pred vanoci jsem vrazil pres 30k do spickove herni sestavy a vysledek jsou 2 fps v kazde trosku vetsi bitce, zatimco treba takovy Crysis 2 mi slape na ultra detaily s dx10 a hd texturama 50+ fps.. Kdyby to delali nejaci zacatecnici v garazi na kolene, nic nepovim, ale BioWare + EA a za ty prachy?
huhi: ano pravda je to velky nesvar mnoha mmo, ktere ti primo nebo neprimo podsouvaji abys radeji hral solo. Osobne jsem byl kdysi zaryty PvE hrac a pak po vyjiti Warhammer Online se ze me stal zaryty PvP hrac a to z jednoducheho duvodu - pvp bylo zabavne a byla k nemu motivace, 2.5 roku jsem hral s jednou jedinou postavou s max lvl a gearem a nemel jsem potrebu delat alty. Kdyz lidi zacinaji delat alty je spatny endgame -
Mám 35. level a první postavu. Proč bych se mněl hnát na 50 a lokace probíhat. Navíc, když to kdo "proběhne" a napíše, že nuda, tak to pro mně není objektivní.
-
wOOt, někdo za dva měsíce stihnul vylevelovat všech 8 postav, projít všechny FP a Operace na nejtěžší obtížnost a vylevelit aspoň u jednoho charakteru Valor na maximum?