Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ji nehraj,jak jednoduché
  • K tomu GW2 pro ty co to nesledujou. Ve svete budou ruznorode eventy (od zabiti obriho draka az po zachranu tvrze ci jeji znovudobyti ci haseni pozaru ve vesnici po te, co ji prepadli kentauri, ktere nejdrive musite zabit, atd...) ktere se budou v urcite casy opakovat a najednou se muze sebehnout ruzny pocet hracu (treba 50) a cim vice hracu, tim event bude tezsi (treba boss muze pouzivat vic skillu a nejspis bude tuzsi, ale ne natolik, aby v prumeru vychazela obtiznost na 1 hrace porad stejne, to by byla hloupost a pomoc ostatnich hracu by ztracela smysl). Kazdy kdo se eventu zucastni ziska odmenu podle odvedene prace (pocita se i s healovanim ostatnich a s dalsimi vecmi, ne jen s tim, kdo da vetsi dmg). PvP bude rozdeleno do 2 casti, jedno bude takovy klasicky PvP na mapce o obsazovani urcitych bodu (da se i proskakovat treba zavrenym oknem), ale hlavni PvP cast bude World vs World vs World, kde bude moci podle predbeznych informaci byt najednou na 1 mape pres 500 hracu, ta mapa se bude hrat nejspis tyden v kuse a budou 3 "servery" proti sobe, kazdy zacinajici se svou pevnosti a bude mozne obsazovat dalsi body a prostredi by melo byt plne znicitelne a kdyz vam znici hradby, muzete je za nasetrene suroviny teamu opravit, ale na to nejdriv musite obsadit napriklad vedlejsi dul. Tot takovy zbezny a velice strucny info o 2 GW2 tahacich.
  • S GW2 se ToR nemuze srovnavat, protoze GW2 narozdil od ToRu ma byt revolucni a pokud bude splnena alespon polovina naslibovanych veci, tak mu ToR absolutne nebude stacit s dechem
  • Hmm, tohle beru, mame teda trochu jiny predstavy co je to balance a mirror class. Jestli je podle tebe jinej nazor zabednenej tak to necham na tobe, ale nemam vubec tuseni kde je napsany ze ty mas pravdu a ze jinej nazor je spatnej. Mno a ty nervy? Ber to jako bonus za ty nadavky *1*
  • Ale ano cely cas tu o tom tocis ze operative nieje scoundrel, ja to chapem, beriem to na vedomie a ty zase pochop ze na tom vobec nezalezi, 60s/90s blind u operative/scoundrela & -50% tech a ele dmg vs -45% vsetkeho dmg u juggernaut/guardian. Cely cas to tu do teba hucim ze ti classy sa navzajom vyvazuju, lebo pvp NIEJE BALANCOVANE NA 1V1, pochopis to konecne? Omielas tu nerelevantne koniny furt dookola a odmietas si precitat co pisem.

Ano, to ze scoundrel ma oproti operativovy 30s navyse na blind je absolutne nerelevantna konina co sa tyka balancu pvp. Ked jeden team ma dvoch operativov a druhy iba jedneho, znamena to ze je pvp nevybalancovane? Nie. Ked ma jedna classa vacsiu zivotnost ako druha, je pvp nevybalancovane? Nie. Ked jedna classa dokaze zabit 1v1 uplne cokolvek a este pri tom healovat team, je pvp nevybalancovane? Opat nie! Pochop uz konecne ze pvp je balancovane na 8v8. Preco to proste nedokazes pochopit? Preco vobec spominas tie cooldowny, ze je v nich rozdiel? Operative a scoundrel nieje rovnaka classa, nikdy nebola a pokial Bioware nezacne pocuvat dementov tak nikdy nebude. Funguje tam proste diverzita ktora sa navzajom vyvazuje, guardian > juggernaut v jednom aspekte, op > scoundrel v jednom aspekte atd.

Odmietam dalej rozvijat tuto "diskusiu", lebo ak si doteraz nepochopil co sa ti snazim povedat, tak to skutocne nema moc zmysel a ja si dalej odmietam nicit nervy. Ak si precitas opat moj prvy prispevok tak presne niecomu podobnemu som sa snazil vyhnut a uprime mam uz tvojej zabednenosti plne zuby - lebo ty proste odmietas chapat a potom behas po internetovych forach a siris bludy.
  • Jestli nerozumis tomu ze 90 je vic jak 60 tak je to tvuj problem. Jestli myslis ze aoe blind na pul tymu co vyleze z respawnu ve Voidstaru kazdych 60s oproti 90s neni vyhoda, tak tvuj problem. Jestli mas pocit ze jsi hustej kdyz reknes ze mi dosly arugmenty tak tvuj problem. Vubec, proc se obtezujes reagovat na nekoho kdo nema argumenty? Tim urazenim jsi ukazal ze jsi blb. A o jedne classe jsem nikde nepsal, takze zase kydy. Mluvis porad o nejakych argumentech, ale jeste jsem nevidel zadnej od tebe, kterej by dokazal ze pvp je balancnuty i kdyz maji nektery mirror classy jiny ability (cd, talenty na heal...).
  • Ok *4*
  • Ake prekrucovanie prosimta, najprv tvrdis ze pvp je nebalancovane, potom tvrdis ze mirror classy niesu balancovane (uprimne nerozumiem co tym myslis) to som si vylozil tak ze nemaju uplne do puntiku rovnake skilly. To je pravda a na pvp balanc to nema ziadny vpliv. Kde som co prekrutil prosimta? Dosli ti snad "argumenty" a.k.a troll inspiracia?
  • Mno necht je po tvym, vyhrals. Proti prekrucovani toho, co jsem rekl nemam argument.
  • Aha takze tebe nakoniec nevadi to ze pvp nieje balancovane ako si tvrdil na zaciatku ale to ze je tam viac classov ako 1? Je to stale lepsie a lepsie. A v prispevku vyssie som nehovoril konkretne o tebe, ale pekne od teba ze si sa s tym tak stotoznil. *7*
  • Ja nikdy nerekl ze mam pravdu. Rekl jsem jenom ze jsou rozdily mezi classama a tim padem to neni vybalancovany. A urazky si strc do zadku *12*
  • Najdi si prosimta slovicko balance v slovniku... A mirror classy nikdy (ani v bete) neboli uplne totozne, maju svoje vyhody a nevyhody a mala diverzita je zamer. Mirror clasy sa volqju koli playstylu. A presne koli takymto ludom je uplne zbytocne nieco pisat. Ponukam holy fakt a sice ze gameplay je balancocany v jedinej forme kompetitivneho pvp na 8v8 a 1v1 je robene stylom kamen papier noznice, pricom rozhodujucu ulohu vo wz ma skill factor. A potom sem pride nejaky nahodny jebenko ktoremu tatko nedal peniaze do kina a vyrukuje s absolutne nepriestrelnou logikou - v tomto pripade to ze operative nieje scoudrel (nie, vazne? dokonca sa tie dve klasy aj inak volaju!) a akykolvek realny argument sa moze opalovat na maui lebo ON ma proste pravdu.
  • Ellendway
    Content vyčištěn na Nightmare http://www.youtube.com/watch?v=ywuYOjJ6EI4
  • Lidi nemaji volnost v zadnem MMO, a v SW Tor obzvlast ne. Zrovna tady je vse nalajnovane a ohranicene velmi uzkymi mantinely (u pribehove MMO adventury to ale ani moc jinak nejde). Ohranicene mapy bez volnosti pohybu, ohraniceny vyvoj postavy, tunelove space mise, linearni koridorove mapy, linearni crafting, minimalni variabilita moznosti, prakticky nulová variabilita guildovních funkcí.
    Ale na vykradani truhel ostatnim je nutne zachovat "volnost", aby si ti co toho zneužívají nestěžovali na omezování svých svobod :).
  • Ja si osobne myslim ze ten engine je sra.nec, este k tomu spatne opimalizovanej, tkze ho nebudu obhajovat. Jenom rikam ze je vic narocnej na procesor a ty mereni to dokazujou. To se asi snazil Stoneboy rict, proto neni uplne koser to srovnavat treba s nejakou strileckou.
  • Á, máme zde odborníka.....máš nějaký argument, chlapče?
  • Ne,to je problem lidi. K MMO to patri. Kdyby vyvojari se vsim ve hre predem pocitali a zamezili by tomu,lidi iby spamovali na forech a stezovali si ze nemaji volnost.
  • TahLe HrA je Na gOvNo :-´´
  • sankuri
    Nejsem sice programator ale neco malo o tom vim, ano i toto musi procesor vypocitavat, ale v porovnani se zbytkem to tvori sotva jedno procento vypoctu. Podle tve teorie by musely zakonite vsechny mmo stejne ztracet fps umerne s poctem hracu, vzhledem k tomu ze to tak neni, je to spatne optimalizovanym enginem.
  • ne, je to problém špatně navrženého herního mechanismu. Tvůrci her by měli předpokládat dopředu, že jsou hráči deb*lové a hra by se měla snažit jejich hloupost přechytračit. Protože v každé hře je nějaký blbec a hra to musí předvídat a chránit normální hráče.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší