Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zbožňuju AC hry poměrně je mi to jedno kde to bude ale radši bych byl za nějaký Egypt,Japonsko nebo Francii (Pěkne šplat na eifolovku xD). No velice rád se enchám překvapit ale Ezia už fakt nechci. *3*
    • Mahcake
      *facepalm*
  • Ludo
    Vsetky tie ultra-uber-c00l brnenia a obleky mi k Star Wars a obycajnym Jedi/Sithom vobec nesedia. Ocenil by som skor nieco na sposob rob v KotORoch. Hlavne v 2 sa na to dalo pozerat.
  • Hned po skončení traileru sem mi vybavila ta scéna z konce Epizody 3, jak Darth Vader zařve "Noooo!"
  • nevim o jakem WOW mluvis, i jako naprosta lama budes pouzivat aspon tech deset kouzel, ale abys byl alespon trochu kompetetivni na PVE, tak musis mit aspon 20 keybindu (to je naproste minimum) a na PVP 3x tolik. To ze zakladni rotaci tvori tak 6 abilit, neznamena, ze ty ostatni nepouzivas. Jedina jiny typ her, kde aktivne pouzivam tolik klaves jsou simulatory.
  • twole, cool jak sfiňka, běžim hnedka objednat.
  • Krasne video...ale realita bude takova ze tak bude clovek mackat tri prihlouple tlacitka jak ve wow.
    • Masa-san
      No jak by jsi tu hru chtěl jinak ovládat ? Na kinect to asi ještě nepůjde *1*
  • Doufám, že se budu moct rozhodnout i pro nějakou střední cestu mezi Jedim a Sithem. Tahle jednoznačnost mi u SW vždycky vadila, nechci být ani svatý ani naprostý hajzl.
    • Drom
      Sith je pouze nazev pro uzvatele Sily v Imperiu, To same plati pro Jedi v republice. To jak budes hrat svou postavu je jen na tobe. Muzes byt hodny sith nebo zly jedi.
      • Nebo "grey"...což se bude, jak jsem slyšel, odměňovat jako light a dark extrémy..
        • Tak to bych cht2l vidět jak to bude vybalncovaný. v kotori platilo( u síly), že čím víc jsi na dark side, tím levnější jsou pro tebe schopnosti dark side a naopak. Být grey ve dvojce a dohrát ji bylo hodně těžký.
          • Masa-san
            Já mam za to že v KotOR byly bonusy i za Grey jediho. je to už doba co jsem hrál, ale nebylo tam něcé jako
            Dark jedi > větší dmg u blesku apod + speicalní schopnosti (škrcení)
            Grey jedi >schopnosti z obou polů, možná jěště něco.
            Light jedi > nejakej telekinetckej vír nebo co to bylo ,už jsem to zapoměl a bonus k lečení a push / pull síle

Každopádně jsem hrál za Light side a používal nejvíc blesky, to si pamatuji jasně *1*
  • Těšim se.
  • Bad-ass.
    • Fajn, že opět neznalí angličtiny nepochopili, že bad-ass se dá volně přeložit jako "fakt hustý / vostrý".
      • Se nediv, je to slang a jsme na ceskym foru, ne americkym. I anglani by ti naklikali minusy, protoze je to v podstate hroznej amerikanismus *1*
  • Těšim se.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit