Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mahcake
    Já ty pohyby nevidim tak hrozně, aspon se to tolik neopakuje jako v AoC, i když to může bejt jenom ted. Mně hlavně jde o tu atmosféru ze SW a ohromnej volnej svět s jinými planetami atd. Grafika sice neni nejnovější ale taky neuškodí a je to zas něco novýho.Podle mě to bude velká konkurence proti WoW , i když je žánr přece jen jiný, tak komunita určitě přejde na něco nového.Ale z traileru se zatim nedá nic pořádné vyčíst.
    • Jo obrovsky volny svet, a obrovska volna vyborne vybalancovana ekonomika by to mohla zachranit... Ale ja uz jsem holt spis pesimista... A slusnou ekonomiku umi snad jedine korejci...
      • keby to vazne bolo o ekonomike a vztahoch medzi jednotlivymi spolocenstvami hracov tak by to bola parada..ako kedy Lineage 2 :) to by mi ani ten styl boja uz nevadil lebo v mass pvp to nudne nie je
  • http://www.oldrepublic.cz/
  • tak to uz potom hej :) to iste je aj v GW 2 spravene
    • toto sem nepatri..chcel som to zmazat ale nejde to sry za spam
  • Tých star wars hier tu už bolo toľko, že už mi lezú von aj ušami a iba pár z nich bolo dobrých. Všetko mi to pripadá na jedno kopyto. Nechápem, ako to môže ešte niekoho baviť. Keď som mal 12 rokov, tak vtedy bol pre mňa star wars super, ale teraz po 9 rokoch to tu stále vidím a je to to isté dookola, len postavičky majú iné "skiny". Ak by som sa mal pustiť do hrania znova nejakej star wars hry, muselo by to minimálne vyzerať aspoň 10x lepšie jak toto čo tu ukazujú a malo by to mať aj niečo naviac. Ale nič také tu nevidím. LEGO star wars bol best a žiadne takéto hlúpe mmo sa tomu nemôže vyrovnať. Toť môj skromný názor.
    • Masa-san
      Ouch... trochu se ti tam červená *2*
      Já (co mám taky už bohužel blíž k 25 než ke 20) si naopak myslím, že by to opět chtělo nějakou pořádnou SW hru, KotOR byl super. Tomuhle MMO také zatím moc nevěřím a je fakt, že Unleashed se uplně taky nepovedl, ale pokud by se tohle nakonec náhodou povedlo, proč to discartovat jen tak z principu? *3*
  • Predpokladam zas placeni co ? :(
    • yes :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit