Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... a me z toho skoro hrablo.
  • Starblo, neříkejte mně, že se to tak opravdu jmenovalo, třebaže jen pracovně. *1*
    • No není to tak hrozné jako např nazvy Starcraft, Warcraft, Diablo atd.
    • Veskoslav
      Tak ono je to i logické docela ten název:)
      • No je to logické, stejně jako je to směšné. *4*
        • Třeba to byl účel, aby to bylo směšné. Za předpokladu, že to byl pracovní název, což pravděpodobně byl. Proč si lámat hlavu se sofistikovaností pracovního názvu, když se to většinou stejně nedostane mezi veřejnost.
        • Veskoslav
          TO je věc druhá:)
          • Které TO máš teď na mysli? *4*
  • Crusader: No Remorse/Regret ? :)
    • Give 'em hell Tin Man. Jedny z nejlepsich her vsech dob. +1
    • Yeah. Asi do něho zase pudu. .)
      • Dos box a jedem ;)
  • No zatím diabla z vesmíru byly všechno propadáky (viz Space Siege ...) ale věřím , že s izometrickou detailní reinkarnací Crussadera by tehdá bodovali .
    • MoravaGeorge
      Tak třeba Harbinger imho byl dobrej, taky Zax: The Alien Hunter, nebo DeathSpank
      • no, Harbinger mě nebavil vůbec, Zax jen chvíli a DeathSpank jen první díl, druhej už byl jen recyklace... ať chcem nebo ne, pro tyhle hry to chce prostě nějakou naprosto pohlcující atmosféru/lore/prostředí, který zrovna pro mě má ten Crusader nebo Diablo (Dungeon Siege 2 taky začal dobře), ale ostatní moc ne...
        • GlaDOS
          Promiň, ale nemluv za všechny. Pro mě je scifi prostředí více pohlcující setting, než fantasy. U Harbingera jsem zkejsnul na docela dlouho a Zaxe jsem před pár roky ještě na Win98 propařil skrz na skrz. Takže bych nějakou dobře zpracovanou scifi Diablovku s chutí uvítal.
  • MoravaGeorge
    Škoda, ale koncept nezněl špatně, hlavně ta vlastní loď.
  • Ja chci Starblo :/
  • Perfekcionizmus v Blizzardu? To ano, jen se presunul od programatoru do marketingu. Trvá jim to, protože tam mají bordel.
    • Díky za interní info. Další, co má asi rodiče v Blizzardu...
    • kolikrat jsi s nekym z blizzardu mluvil nebo jejich kancelare navstivil? Bordel mas tak leda ve svy prazdny palici...
  • Sakra mohla to bejt pecka ja toho mlaceni orku skretů ala Torchlight II mne už nebaví
  • Když Dave Brevik a Erich a Max Schaeferovi:

jsem jedinéj kdo tam vidí masového vraha a vyvojaře adventur
  • "hlavním důvodem, proč Blizzardu všechno tak trvá, je perfekcionismus." Tomu sami neverite. Hlavne kdyz se clovek podiva na Diablo III a posledni 3 datadisky u WoW
    • Tak pokud tě to zajímá, podívej se/poslechni si pád BlizzCastů. Tam to jde dobře vidět. Podíváním člověk navíc moc nezjistí, viz. diskuse.
    • Veskoslav
      Diablo III, jak pro koho:) A co takový Starcraft II a balancování jednotek atd.?:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit