Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doporučuju nekrmit, nekrmit a nekrmit.
  • Tohle už dávno neplatí. Wake up pls.
  • Když Dave Brevik a Erich a Max Schaeferovi:

jsem jedinéj kdo tam vidí masového vraha a vyvojaře adventur
  • Bohuzel cele D3 je postavene na v podstate nutnosti pouzivani aukce (pokud teda u toho nechces farmit tisice hodin, me behem vice nez 200 hodin hrani nepadl vubec zadny setovy item a jen asi 3 legendary ktere byly naprosto strasne). Vsechno je to jenom o predmetech, nejsou podstatne buildy, neni podstatne jestli to umis hrat, v infernu (aspon v dobe kdy jsem to naposledy hral) byly mista kde jsi potreboval urcite DPS abys prosel (= nakoupil predmety) jinak ses dal nedostal. To je naprosty opak toho co u hry ocekavam, a taky toho na cem staly puvodni diabla.
  • Shania
    1. jakeho levelu? Každy hrač než se dostane na 60 bude mít aspoň 500k G, za to si hned na 60l koupi dostatecne vybaveni minimalne na MP 2 v SP.
    2. ano zničila o tom nepochybuju.
    Ale bez aukce by normalni hrac inferno nikdy nedohral.
    Myslis, ze bez aukce by jsi nemusel farmit? Ve hre s random lootem?

Tohle neni ani nahodou nelepsi system, me osobne by vubec nevadilo, kdyby padali ty nejlepsi veci hned, ale inferno neni pro me, je urcene pro maniaky co tu hru chteji hrat porad dokola mesice a roky.
  • Aha takze ty jsi pravdepodobne jediny hrac, ktery hraje hru ne pro loot, ale pro zabijeni mobu. Dobre ty.

1. A ted k aukci - ano mas pravdu v aukci se da sehnat spousty itemu, ale jen do uriteho lvlu, pak zacinaji byt itemy nehorazne drahe a bez farmeni mas stejne hov...
    2. A za dalsi slavna aukce naprosto znicila itemizaci hry, kdy po 1-2 dohrani hry "normalni hrac " nema absolutni duvod hru hrat, protoze mu vubec nic nepadlo ani z last bosse, proste je to uplny fail. Samo krom tebe, protoze tebe bavi zabijeni neustale stejnych mobu bez naroku na odmenu :-)
  • Shania
    Nesmysl, aukce je to nejlepší co mohlo hráče v D3 potkat, HC na ni vydělají a casual si za par goldu koupí dobré vybavení. Bez aukce by hráči byli nuceni farmit pořád dokola předchozí obtížnosti než by se dostali dal, pokud by to tak nebylo, tak by byla hra příliš jednoduchá.

Před pár týdny jsme si konečně udělal 60, nakoupil jsem vybavení v ceně okolo 20 000 G za kus a naprosto v pohodě jsme prošel inferno na MP 1.

Při jednom průchodu hrou se dá nahrabat cca 2 milióny G, takže se dá relativně rychle vydělat na lepší vybavení, pokud ho někdo opravdu chce (je pouze potřeba na vyšší MP)

Neříkám, že by ten systém nemohl být lepší a mě moc nevyhovuje (obecně nemám rád random loot), jen je nesmysl si myslet, že k dohraní hry je potřeba utrácet peníze a občasní hrači jako já si krasně zahrají i s vybavením za 200 k.

A problém taky není v tom, že by nic nepadalo, ale v tom, že se dá velmi levně koupit vybavení, co je lepší, takže se pak náhrada padne jen velmi těžko. Zas na druhou stranu díky tomu, že jsme si výbavu koupil mi umožnilo si hru užít, aniž bych se někde zásek a musel farmit. Hlavní důvod proč já hru hraji je zabíjení monster a ne loot.
  • No není to tak hrozné jako např nazvy Starcraft, Warcraft, Diablo atd.
  • Jo jo aukce system je ted pro Blizzard priorita nas**at tuhle svin*rnu co na ukor hratelnosti naprosto znici hru a pokud to pujde narvat aukci nejlepe do vsech her od Blizzu a propojit, to je ted hlavni ukol ... obrat do morku kosti vsechny hlupaky, kteri na forku spamuji blaboly o tom jak na hre bohatnou :-)

Bohuzel zijeme v dobe penez a i herni trh se tomuhle trendu velice rychle prizpusobil vydavat zabugovena nedodelane rychlokvasky naprosto o houne, ale hlavne predrazene a nejlepe kazdy 2 mesice.

A kluci z Blizzardu tomuhle velice rychle prisli na chut bohuzel jen s tim orzdilem ze hry vydavaji podstatne pomaleji.
  • Give 'em hell Tin Man. Jedny z nejlepsich her vsech dob. +1
  • Dos box a jedem ;)
  • JohnyTheZik
    Blbost..
    DoW2 nema s hack'n slash hrama nic spolecnyho a jestli ti to nejvic pripominalo w3, tak tim spis bys snad mohl napsat, ze to je rts (a to je w3 uplne neco jinyho)..
    Ano, byli tam hrdinove, ale to je asi tak vsechno. RTS s prvky RPG, ok beru, ale RPG rozhodne ne.. Viz Veskoslav..

a btw nejsem grammar nazi, ale bavyt a prusvyh.. to uz je hodne pres caru
  • Aukce III posype penize jeste peknych par let, nemyslim ze by blizzard potreboval novou hru.
  • Třeba to byl účel, aby to bylo směšné. Za předpokladu, že to byl pracovní název, což pravděpodobně byl. Proč si lámat hlavu se sofistikovaností pracovního názvu, když se to většinou stejně nedostane mezi veřejnost.
  • Yeah. Asi do něho zase pudu. .)
  • Crusader: No Remorse/Regret ? :)
  • Big_Pete
    prosimte komu kdy zalezelo na fanouscich a komu kdy nezalezelo ne "vlastni kapse"...vubec nevis, nemas nic, zeres rybiz
  • Jo a ten někdo je relic *1*

DOW2 je spíš rpg než rts, mě osobně styl hraní nejvíc připomínal warcrafta 3, nebo spíš dungeon siedge, hlavně při setkání s bosem šla rts část uplně do háje a šlo jen o to ve správný čas naklikat správné předměty a bylo vyděláno. Kampaň byla sice super a bavylo mě to docela dost dlouho (i s datadiskama), ale jako rts to byl průšvyh.
    Takže srovnávat Dow2 s diablovkou je na místě. *15*
  • Lawliet
    Prooč? Ja myslím že už nemaj co zkazit *2*
  • Sakra mohla to bejt pecka ja toho mlaceni orku skretů ala Torchlight II mne už nebaví

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit