Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "hlavním důvodem, proč Blizzardu všechno tak trvá, je perfekcionismus." Tomu sami neverite. Hlavne kdyz se clovek podiva na Diablo III a posledni 3 datadisky u WoW
  • to že nejsem žadnej pro gamer nemění nic na faktu že sc2 vlastním hral a dohral sem ho a říkám že je to píč.vina a je to stejně relevantní nazor jako ten tvuj tak už běž do haj.lu děkuji *3*
  • Veskoslav
    Nic lepšího tam není? No ty o tom víš asi hodně, co? A člověk nemusí být v 4 vs 4 zase tak skvělý, aby se dokopal do Diamond. Záleží na tvých spoluhráčích....Ale jak říkám, naprosto zbytečné na Tebe reagova. IQ nižší než bod mrazu.
  • GlaDOS
    Promiň, ale nemluv za všechny. Pro mě je scifi prostředí více pohlcující setting, než fantasy. U Harbingera jsem zkejsnul na docela dlouho a Zaxe jsem před pár roky ještě na Win98 propařil skrz na skrz. Takže bych nějakou dobře zpracovanou scifi Diablovku s chutí uvítal.
  • Veskoslav
    A co to bylo ty šášulo?:) RPG? Proboha je to RTS s prvky RPG.....Ale co se snažím, snažší je přemluvit ledničku, aby se stala pračkou než Tobě něco vysvětlovat....
  • Mozna RTS RPG nebo takticke RPG ale radit to nekomu kdo chce dobrou akcni sci-fi Hack'n'Slash hru mi prijde trochu mimo.

Za me bych zkusil spis Alien Swarm. Myslim ze je to podarne kooperativni akcni hricka a je na Steamu zadarmo. Diablovka to ale taky neni to musim uznat :D
  • a co jako se mám posr.t ? nejsem zadnej korejskej esportovec a nemam potřebudu to hrat 24/7 abych si mohl honit triko jak sem dobrej
  • totiž kampan v dow2 nebyla rts ale to bys to nejdriv musel hrat
  • nehral jsi to extra dobre ale byl jsi v diamond lol nice lepšího tam neni
  • Harbinger byl super
  • Hmm co kdybys tu napsal kolik hodin mas odehrane v Diablo 1, Diablo 2 a kolik jsi toho nahral v Diablo 3, kdyz tu jen tak prohlasujes, ze D3 znicilo vse? Takove placnuti do vody umi kazdy.
  • Veskoslav
    Nic to nenašlo. Možná je to mou chybou, ale nemůžu Tě najít.
  • Lepusek#2963
  • Veskoslav
    Ono se to těžko hledá bez toho čísla za nickem;)
  • BTW si mě mužeš najít na BN když si myslíš že sem sc 2 nikdy nehral.... nick Lepusek
  • x_ander
    Ty voe, tak jsem se už dlouho nepobavil. "Vydím", že nejsi žádnej troll, ale obyčejný magor. Plácáš tady, jaký jsi znalec, a přitom teď rychle googluješ hry, abys nás oslnil svou znalostí. Teším se na další hlod :)
  • jo každý ? ty asi každymu vydíš do hlavy že to víš :-D
  • jo a Age of empire 2 taky paráda. já si vzpomenu *1*
  • Veskoslav
    Každý si pamatuje hru, která ho bavila. Každý......
  • ty vole nemužu si pamatovat vše co sem hral a bylo super. zato si pamatuju co mě nasralo a to byla kampan SC 2 *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit