Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdá se, že nikdo neví o Greed: Black Border... (skoro klon)
  • Které TO máš teď na mysli? *4*
  • Veskoslav
    TO je věc druhá:)
  • To je p*ča :D
  • No je to logické, stejně jako je to směšné. *4*
  • Díky za interní info. Další, co má asi rodiče v Blizzardu...
  • Názor člověka, který má hru projetou několikrát není relevantní? Retarded logic is retarded.
  • este to skusala taka hra ze Restricted Area, ale zapadla prachom. Inac Harbinger po pociatocnom nadseni tiez.
  • Veskoslav
    Pořád je to strategie:) Nebo mi chceš říct, že všechny tyto hry, kdy máš hrdinu a málo jednotek jsou RPG s prvky RTS a nikoliv RTS s prvky RPG? RTS znamená Real-time strategy, což DoW II splňuje na 100;) Je to jenom okořeněné o prvky RPG. Nikde není napsané to, že v RTS musíš těžit, stavět budovy nejsou tam taktické prvky, ovlivňující hru atd. DoW II je stále RTS, ale nikoliv "klasická":)
  • Shania
    DOW 2 neni v SP strategie, je to takticka hra a ma mnohem bliz k RPG. Na druhou stranu to nema nic spolecneho s akcnim RPG.
    Pouze posledni datadisk umoznuje ovladat vic jednotek a i tak bych to zastrategii bal oznacit.
  • Shania
    Alien Swarm bohuzel Valve pro mě z nepochopitelného důvodu zničili, naprosto užasna hra zničená tím, že se o ni přestali starat.
  • P.S.
    jdi si delat ukoly do školky
  • "Dawn of War 2 se už snad ani nedá nazývát RTS tak, jak vešel tento pojem do obecného povědomí. Jedná se spíše o taktické RPG."
    citace z recenze tady na tiscali
  • jestli ses troll tak dobrej, protoze myslim ze mluvis vazne
  • Klidně i Krista poj*bu pro takovou hru!
  • Zerathus
    Nemyslím že Diablo 3 byla špatná hra.Ano spousta věcí mně na ní neseděla (RMAH,debilně udělaný system questů) ale stále jsem u ní proseděl přes 100 hodin a kdyby mně nepřestala bavit tak bych dal dalších 100.Navíc vývojáři se snaží a stále vychází nové patche (1.0.5 zdraví a nabízí nové bosse k vašemu gustu)
  • Tak pokud tě to zajímá, podívej se/poslechni si pád BlizzCastů. Tam to jde dobře vidět. Podíváním člověk navíc moc nezjistí, viz. diskuse.
  • Veskoslav
    Diablo III, jak pro koho:) A co takový Starcraft II a balancování jednotek atd.?:)
  • a co je tohle ??? spíš seš taková píč. co nemá co dělat a tak kecá bláboly ve všech diskuzích a do všeho se sere stejně jako já *1*
  • Veskoslav
    Mamko, já na Tebe už dávno nereaguji, jestli sis nevšimnul;) Nejsi zase středem vesmíru;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit