Přejít na výpis diskuzí
Starblo od Blizzardu mělo být Diablo ve vesmíru, ale není
23.10.2012 | Petr Poláček
94 příspěvků
-
RA 2?:-D Proboha....Strategický prvek byl ten, že jsi postavil tolik jednotek, na kolik ti vyšly suroviny a to jsi poslal, žádná strategie nic. Prostě postavil jsi 1000 pěšáků poslal, postavil jsi 500 tanků, poslal, postavil jsi 500 Tesla tanků, poslal. To je ten strategický prvek? Jde vidět, že jsi skutečně "pařan" a RTS máš zmáknuté. Kdyby jsi napsal Total War série či DoW II,kde jsou skutečně prvky strategie, tak to pochopím. Ale toto? No jasně jsi potvrdil, že jsi akorát trol, co je Cody.....A je vidět, že Sc kampaň jsi viděl maximálně tak z letadla a možná ještě více, když tvrdíš něco o slepených mapách.....
-
btw: lepší............... strategie od Relic Homeworld 1.2 atd..............
-
Aha *1* takže jako jediné příklady uvedeš "starý dobrý" War 3 a Red alert 2 (nic proti nim, ty hry mám moc rád) a přitom vyřváváš, že někdo "nic pořádného nehrál" ? Dobře ty, pobavils *15*
-
kampan SC2 je naprosto průměrná 30 skirmish map slepeny blabol příběhem. a o STRATEGII si člověk muže nechat jen zdát. většina misí ma nějakej timer takže trvaj tak 20 minut maximalně. nějaké strategicke uvažovani co a jak a kde udělam je tam naprosto potlačeno. bud není čas nebo prostor mise jsou dělany stylem dostaneš novou jednotku tak ji masuj a pak přejeď NAPROSTO TUPE AI ktere i na větší obtížnost je stejně TUPE jen posílá víc vojáků.
lepší kampaně měl třeba stary dobry WAR3 plus FT, i ten Red Alert 2 byl lepší sice naprosto béčkovej příběh ale jako strategie to fungovalo 100x líp -
Mamko Tatič: no za to ty se předvádíš jako inteligentní člověk *15* . Ne, že bych se potřeboval zastávat Veskoslava, ale musím mu dát ohledně te kampaně SCII za pravdu. A ty mi teď, chytráku, řekni pár příkladů RTS, které měli zajímavější a nápaditější kampaň než Starcraft, třeba z hlediska děje (pomíjím teď fakt, že tvrzení "jedna z nejzajímavějších kampaní" je čistě subjektivní a každý může mít jiný názor, jen by mě zajímaly tvé přiklady, ty tvrdý pařane).
-
Někdo si plete RTS a RPG.
-
8?:)A nenapsal jsem nejzajímavější, ale jedna z nejzajímavějších a to je podstatný rozdíl, ale chápu, že je to těžké tyto dva pojmy rozeznat. Ne to určitě ne. A v rámci RTS mám projeté AoE všechny díly až po III, Total War (Rome, Medieval oba díly a Shogun oba díly), Total Anihilation, všechny díly DoW, Warhammer Mark of Chaos, Rise of Legends, Ground Cotrol I i II, Supreme Commander, Warcraft II a výšše, Dino Island, různé Tyco série, Sim Sity 2000 až po poslední díl, Sc+datadisk, Sc II atd. A pořád trvám na tom, že je jedna z nejzajímavějších kampaní.
-
Tak to mě D2 bavilo úplně stejně jako D2. *2*
-
ty seš mě taky kre-en. prej Kampan nejzajímavější v ramci RTS *1* kolik ti je ??? tak 8 let ne ? si asi nikdy nic pořádnyho nehral když dokažeš tenhle blabol vypustit z drž.ky *1* važně ty tvoje moudra to je jedna kravovina za druhou.
-
Co to meleš ty blboune? V životě jsem Sc nehrál nějak extra dobře, povětšinou jsem byl rád, že se plácám v Platina lize a úspěch maximální byl Diamont. A kampaň považuji za jednu z nejzajímavějších v rámci RTS. Navíc se dá hrát offline bez vázání na battlenet. A co má společného D3 a Sc II například, to mi vysvětli ty blbý šašku?!!! Obzvlášť, když Sc II je 2010 a D3 je 2012....A mám dvě postavy, kdy jedna z tě dvou je bratrova. Ale vlastně reaguji na Tebe, člověka, co lže ve všem, co napíše.
-
fanoušci e-sportu si to pochvalují, ale nazor nekoho kdo ma nekolik postav v d3 na max levelu nepovažuju za relevantni...
-
Ty jses jeste tady?
-
Tak ono je to i logické docela ten název:)
-
Cože? To myslíš vážně nebo jenom tak plácáš? Hlavně, že fanoušci si to pochvalovali a potrvrzují to nejenom recenze hráčů.
-
jako nahražku bych ti mohl doporučit dow2 singleplayer kampaň, je to sice o taktice misto hacknslash ale mas tam levelovani postaviček a spousty predmetu ktere ti padaji a muzes jimi vylepsovat svou jednotku. když si koupíš retribution datadisk tak si muzes i vybrat rasu za kterou hrat kampan
-
kolikrat jsi s nekym z blizzardu mluvil nebo jejich kancelare navstivil? Bordel mas tak leda ve svy prazdny palici...
-
To je přesně to, s tím tu už léta otravuju na fóru. *1* Já bych strašně chtěl Sci-Fi diablovku. Nic ale prostě není. Harbinger vyšel někdy před deseti léty a Space Siege..... no tak k tomu ani nemá cenu nic říkat.
-
no, Harbinger mě nebavil vůbec, Zax jen chvíli a DeathSpank jen první díl, druhej už byl jen recyklace... ať chcem nebo ne, pro tyhle hry to chce prostě nějakou naprosto pohlcující atmosféru/lore/prostředí, který zrovna pro mě má ten Crusader nebo Diablo (Dungeon Siege 2 taky začal dobře), ale ostatní moc ne...
-
Tak třeba Harbinger imho byl dobrej, taky Zax: The Alien Hunter, nebo DeathSpank
-
Starblo, neříkejte mně, že se to tak opravdu jmenovalo, třebaže jen pracovně. *1*