Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Boha lidi to je zas diskuse plná fanboyů té čí oné hry. Copak nám tu musíte jak malí děti psát že ta která hra je 100x lepší jak jina a že je víc kůl a proste lepčí? Zamyslete se. I když ono vám asi o nic jiného než vyvolání flame nejde protože proč by jste jinak psali do threatu o SC2 že? ;) Pro mě osobně jsou obě univerza skvělá ale každé je trochu jiné. A to myslím že je znám celkem dobře at už z her nebo z knížek ;) So ppl calm down :)
  • brakus se dá vyjádřit dvoumi slovy totální močka *12*
  • Kerriganová? To ji někdo vážně říká takhle debilně počeštěným jménem?
    • Kerriganová je tu s námi už přes dekádu, toho se pak holt těžce zbavuje *3*
    • smejki
      třeba já, jejímu jménu přechylování imho nijak neubližuje
    • ales.smutny
      No to bylo dilema! Osobně nepřechyluji a nemám to rád, ale zrovna u StarCraftu mám celkem silně zafixováno Kerriganová... a už tak je tam těch anglicismů (Swarm, XXX-ling) tolik, že jsem výjimečně byl za přechýlení rád.
  • Jen bych to chtěl trošku upřesnit. Přesně naproti tomu, co se tvrdí v popisku, tvůrci HotS považují za "Expansion Pack", v našem regionu bude ke hraní také potřeba původní WoL hra a plánují tomu uzpůsobit cenu. Nečekal bych tedy 1400 jako je tomu třeba u předobjednávky na Xzone, ale nejspíš do tisícovky.
    Také jakékoliv nesympatie k současnému designu nejsou moc relevantní, hra je teprve v rané fázi vývoje a pravděpodobně spousta věcí se bude ještě měnit.

Preview od lidí, kteří v Blizzardu skutečně byli:
    http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=228212
    http://wellplayed.org/forum/114/thread/3805016/show
  • Pravda, mebude to pouze datadisk, ale datadisk za cenu dvou plnych her.
    • tak tak a jen blazen by si koupil stejnou hru 2x tim myslim wol a hos je to proste to same... puvodni sc + broodwar pro me byla nejlepsi realtime strategie ale po tom co blizz predvedl a dvojku rozdelil na 3 hry aby vyzdimal co nejvic penez uz od nich nechci videt nic! vsak pockejte vzpomenete si na ma slova az se bude d3 prodavat za kazdy charakter zvlast *1*
      • kostejnesmrtelny
        Původní SC měl..kolik, 30 misí? Plus mínus.
        SC 2 (ta tvoje třetina hry) jich má 29.
        Jinými slovy, meleš sraczky (fu language filter).
    • smejki
      poměr cena výkon je víc než nadstandardní *3*
    • Anarcha
      Vzhledem k tomu kolik času jsem již strávil v MP SC2 je cena to poslední co by mě trápilo vzhledem k tomu , že co do hodin zábavy se mi to vrátí několikanásobně.
  • Nevim jestli to tu padlo...ale ta Ghostka...ta bloncka je ze StarCraft: Ghost
    • smejki
      ta je i ze SC2 - Nova Terra
      • Tak to nevim co je...tolik se v tom zase neoprientuju...jen když sem viděl ten teaser, tak jsem si vzpoměl na starodávný trailer na StarCraft: ghost...kde byl přesně tendle ksichtík ,)
        • smejki
          jo, to jo, měla být hrdinkou SC:Ghost. Rozhodně se nemýlíš *3*
    • Aha...evidentně nepadlo...když vidim tu stupidní diskusi pouhrovanců
      • Jen mě mínusujte...já se bavím...heslo, že "hádat se na internetové diskuse je jako běh na paraolympiádě, protože i když vyhrajete, stále jste retard" tady sedí jak pr*el na hrnec *1*
        • kostejnesmrtelny
          Třetí pokus o vytrollení a stejně nikdo nezabírá. Pech, co? *5*
          • Třetí pokus? Hybaj zpět na základku *1*
  • Mám pro vás dobrou zprávu!
    Kdo hledá českou verzi, (neobsahuje samozřejmě český dabing) a to za skvělou cenu, mám pro vás řešení.
    Obchod Booth.cz nabízí českou verzi StarCraft II: Heart of the Swarm za 799Kč v předprodeji.
    Momentálně (neděle) je na eshopu cena 799Kč. Od pondělí se ale cena zvedne na Blizzardem určených 990Kč.
    Pro vás, fanoušky StarCraftu, ale cena zůstává při zadání kódu k objednávce (do poznámky): StarCraftCZ sleva 799

Užijte si SC pařani *3*

StarCraft II: HotS (CZ) za 799Kč
    http://www.booth.cz/starcraft-ii-heart-of-the-swarm-pc-krabicova-verze-cz-edice-72855
    • Taky jsem si tuhle hru koupil na Booth.cz, děkuju moc za tip. S obchodem se skvěle spolupracovali a podle této poznámky mi uznali i slevu. Opravdu dobrá spolupráce s tímto obchodem.

Ještě jednou děkuji za tip.
  • x
  • Hrubky kam se podíváš.
  • Teda pánové, přeložit "swarm intelligence" jako "úlová mysl", to si fakt dejte facku.
    • kostejnesmrtelny
      Pwned! *1*
    • ales.smutny
      Tak to je dobře, že v originále je psáno "hive mind" a my se nemusíme fackovat...
      • Tak to by si v tom případě měli dát facku v Blizzardu :o)
      • *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit