Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cely Warhammer se da vyjadrit jednim slovem - MOČKA!!
  • SC 2 kampaň - blbost. jestli chcete fakt chytlavou kampaň pri ktere nebudete usinat nudou jako pri SC2, hrejte DoW2 retribution
    • Bla, bla, bla...
    • Anarcha
      víš většiba kupijících SC2 si tu hru nekupuje primárně kvůli kampani , ale MP a kampaň je v zásadě takové spestření.
      • tenhle argument beru, ale pak ať se ta hra neprezentuje prostrednictvim kampane
        • Spades
          A která MP hra se kampaní nereprezentuje ? Vždyť I BF3 má jako hlavní propagaci kampaň :D
      • smejki
        a i ta vydá na 12-15 hodin... na jedno zahrání
    • smejki
      promiň, usnul jsem v polovině tvého příspěvku
      • a jéje, děd vševěd se vrátil
    • Spades
      Každý ma jiné chutě - DoW 2 má podle mě úplně stupidní příběh (i datadisky) a SC2 má luxusní kampaň.
      • nemáš vkus, to chápu
        • Spades
          Mám lepší vkus jak ty. Neděkuji
      • Ta tak. Mám univerzum W40K rád a oba díly DoW jsou podle mě povedené, ale jestli mají nějakou slabost, pak je to kampaň...
    • :D :D A nebo chodit ven a nepsat blbý komenty. U toho taky nebudete usínat. ---> no ták, probuď se *2*
  • Tak nevím. Tohle se udává ve stejné době jako První část? Pokud vím tak Kirrigen *SPOILER* zase změnila na člověka ne?
    • I jako clovek resp. jako ghost v SC1 omezne ovladala Zergy.
  • Zmenila ale schopnosti ovladat zergy ji zustala
  • Neříkám že je SC špatná hra z hlediska hratelnosti ale to jak bezbožně okopírovali Warhammer 40k z hlediska hratelnych ras a snad i celyho universa je teda do nebe volající. Marinaci v power armorech? (=Space Marines), zergové? (=Tyranidi) a ta třetí rasa (=Eldaři). A to stejny Warcraft, jednoduše vykradenej Warhammer (vim že puvodně prvni warcraft měl byt ze světa warhammer ale i tak) Trpaslíci s gyropterama, puškama a parníma tankama? Kde jsem to jen viděl.. aha už vím.
    • smejki
      jedna jediná věc - vůbec mě to netrápí *5*
    • Power armor nieje idea Warhammer 40k, prvy krat sa objavil v scifi starship troopers. A porovnavat par vyvolenych, geneticky vylepsenych, fanaticky oddanych polobohov (space marines) s trestancami, ktorych loajalnost je docielena drogami (terran marines) mi prijde trosku pritiehnute za vlasy.
    • Vdyt snad SC a W tyto znacky vznikli driv tak jaky pak kopirovani;)
      • smejki
        Orly?
        http://en.wikipedia.org/wiki/Warhammer_40,000
        • Pokud chces pouzitvat stylovy "Orly?" tak se aspon naucit linkovat
          • smejki
            tak si to zkus otagovat sám a zjistíš, že to nejede
    • Zayl
      notthisshitagain.jpg

Proč řešíš u novinky o HotS zrovna tohle? Já bych radši řešil jak příšerně teď vypadají její vlasy. Protože i to je víc relevantní.
      • Protože mě to už vážne irituje a taky to jak si někteří myslí jak universum SC není užasně propracovaný a originální.
        • Malus, nedá mi to musím si do tebe rypnout, ehm ze kterého roku je hra Warhammer 40k? z roku 1998? Nebo snad ještě dřív? ... (pravda je že někde z roku 2005-2010 že?) opravdu mě irituje (schválně jsem použil tvoje slovo) jak někdo může porovnávat hru se hrou která vyšla prokazatelně dřív, SC 2 musí být podobný jako SC BW, mě jako fandovy kdyby z toho udělaly něco nového něco úplně originálního co by popřelo samotnou podstatu SC tak zajedu k Blizzardu a rozbiju jim okno šutrem! Já chci pokračování stejné ponuré hry jako byl SC, svět není originální co si budem povídat jde to z té hry cítit obvzlášť u zergské rasy. Když už bych to k něčemu přirovnával tak je to film Vetřelec, srovnejte si vetřelce s podobou hydry, v té době toho taky pravda nebylo moc co kopírovat (obrazně), SC zavedl velkou škálu novinek a navíc je zpružnil, jediná hra z té doby co jeho pozici mohla ohrozit byla serie Command and Conquer a ta ještě byla zoufale pomalá atd... diskuze na X hodin co sem nepatři.

Popravdě Kerigenova, štve mě to, čekal jsem že budu hrát za Overmind, znovuzrozeni slavného Nadvědomí, jenž sjednotí slavnou a krutou zergskou rasu, rasa která svou krutostí a bezohledností mě tak okouzlila, chtěl bych opět vidět ty slavné zergy co vyhlazují planety, přemasí ubohou terranskou civilizaci a v rovnoceném boji se postaví mocným a vyspělým protosum. Mám ve zvyku hlásat slávu roji (swarmu, overmidu apod) ne nějaké královně. Vždycky u zergu platílo že jednotlivec je nahraditelný, tisíc jednotlivců jsou jen ztráty, ztráta několika milionového rodu už zabolí.
          • On pravdepodobne nemyslel PC hru od Relicu Dawn of War, ale universum Warhammeru jako takove. Prvni "stary" Warhammer vysel tusim v roce 1983, Warhammer 40 000, tedy ten z budoucnosti, vysel 1987. A jednalo se primarne o DESKOVE hry resp. hra s miniaturami!
            Navic by se dalo rici, ze snad veskere best sellery Blizzardu je vybrakovany material z jednoho nebo druheho Warhammeru. Napr. Diablo vypada jako dvojce Bloodthirster, podobnost je jiste jenom nahodna.
            A Starcraft vznikl z jednoducheho duvodu. Kdyz Blizzard prisel za Games Workshop, ze by prevedli stolni Warhammer do pocitacove verze, tak to neproslo. Tak si rekli, ze to stejne udelaji; zmeni nazev/jmena ras a voila, na svete je super "originalni" hra. Blizzard je stejny jako Apple, umi prodat cizi napad.
            PS: Deskovy Warhammer je daleko vymakanejsi, nez jakakoliv predloha, at uz ta verna (Dawn of War), nebo jinak recyklovana (Starcraft).
            • Spades
              Ne. On tvrdi, ze strategicka PC hra je lepsi jak strategicka PC hra...
              Nemuzes srovnavat jabka s hruskama - na jednu polovinu sotlni hry a na druhou PC hry...
              To je jak srovnavat knihu s filmem. Muzes srovnat uplne stejnej produkt treba Harry Potter kniha a film, ale nemuzes srovnat napriklad film Blade s knihou Nocni Hlidka...
            • Takze ty tvrdis, ze popularni deskova hra je vymakanajesi nez strategie na pc, ktera vysla o 10 let pozdeji? Hmmm, jak necekane...
            • kostejnesmrtelny
              Asi takhle bych to viděl:
              DoW 2 měl jedinečnou šanci vymést se SC2 podlahu. Jak to dopadlo, víme všichni *5*
              Vzhledem k tomu nechápu, jak vůbec nějakej fanoušek Warhammeru může vytýkat StarCraftu, že je to vykrádačka, aniž by ho hanba po papuli lépala. Podle týhle logiky by přece DoW 2 měla bejt mnohem lepší hra. No ne? *7*
        • A co Tyranidi/Zergove vzdyt to jsou vetrelci a ten film byl natocenej uz v roce 1979, Blizzard byl zalozenej presne pred 20 lety 1991 a prvni Warhammer hra vysla v roce 1983 takze klidek iritovat te muze uplne vse *1*
          • Tak, tak. Ale myslím si, že to až takový průšvih není, když se někdo inspiruje už od hotového. Co třeba Bioware s Mass effectem. V podstatě se jedná o mladšího bratříčka Star wars a taky je to super hra se skvělým příběhem. Ono vypůjčit si nějaký nápad není zločin, ale sprznit ho, to nasere.
        • Zayl
          No nechci ti kazit zábavu, ale W40K vyrabovalo snad každou solidní existující sci-fi a fantasy Warhammer je zase vykradena tradiční fantasy.

Originalní tady není ani jedna značka. Což nám snad nebrání v užívání si obojího.
  • Tesim se!
  • Pěkné, ale to menu je otřes ( hlavně ta žížala s rukama ) To už v Blizzardu hulej trávu?
  • Citace: Diskuse pro Článek StarCraft II: Heart of the Swarm předvede bohyni Kerriganovou.

Můžete ten nadpis někdo upravit a to slovo bohyni vyškrtnout? Tohle by mohl napsat jen někdo do občas SC zahraje ale fanda ten paradox pochopí. Kerriganova není bohyně, jediná rasa který ten titul mohla nést byla Xel Naga, ona je jen mobilní cerebroide, lépe vybavena a s o něco lepšími schopnostmi nic víc. Tohle mi přijde jako kdyby jste nazvaly bohem Alexandra velikého, Napoleona nebo Hitlera a jiné slavné vojevůdce.

Ovšem pro laika je to velmi velmi všeobecné vysvětlení významu té osoby
    • ales.smutny
      Cituji přímo vývojáře - Zergové dle nich začnou uctívat Kerriganovou jako bohyni. Tahle informace se tam několikrát opakuje.
    • bmarg
      Nechci tady nikoho bránit, nebo tak.
      Jen jako mě - normálnímu člověku z toho došlo, že ten její Swarm jí uznává jako bohyni... Je to tupá rasa, co se jen množí a všechno sežere - zabije. S tim rozdílem že u Kerrigenové ten její "roj" začíná trošku inteligenčně mutovat a tim pádem ovládat ty slabší Zergy. Takhle na mě působí celé tažení Zergů pod taktovkou Kerrigenky jako pro lajka.
      Co takhle koukám na ty světy u Blizzardu, tak až jim ty hry přestanou vynášet (což X let ještě nehrozí) , tak bych strašně rád zkoukl StarCraft třeba o 5 filmech, třeba... nebo i ten Warcraft rád viděl. Akorát je otázka, jako takhle Animované co vidíme ty CGI filmečky ve hře, nebo jako hrané...
  • Spades
    Kerrigan vypadá strašně...
    Měli ji necht rozpuštěné vlasy, protože takhle vypadá jak nějaká rasta feťačka...
    EDIT: Zdá se mi to, nebo je na posledním screenu fakt černá ???
    • Mahcake
      Vypadá tak, ale když se koukneš doprostřed (jak je ta krajina zasněžená) tak tam je to zas v pořádku. *3*

Ale jinak vypadá dobře, podle cinematicu ve WoL.
    • štourale, nevíš jak vypadala v původní hře? pár rozplizlích pixelů....
      • Spades
        no jelikož SC2 je od stejných designérů, tak bude vzhled vycházet z právě původní hry, pokud se nepletu... ä tam šla vidět v animačkách a na obale

důležité je to, že tahle Kerrigan vypadá víc jak Gabriel Tosh než ta původní Kerrigen
        • Třeba ji naučil kouřit trávu, tak taky přešla na rastafarianství. ;)
          • Spades
            Hulila, hulila, až z toho na posledním screenu zčernala :D:D:D
    • Co ty vis, kdyz je moznost si hrdinu upravovat, tak se treba bude vzhled taky menit :)
    • kostejnesmrtelny
      Jo. A tak jí to v tom outru z WoL seklo... *9*
  • proc uz kua konecne neudelaji stary dobry Shadowrun nebo este hutnejsi Mutant Chronicles (v CZ Warzone ....a aby se amici dobre posraly , tak to este i sfilmovat.)

Drzim tu s ludmi co maju nazor ze SC je jedna poxebana hra ktora sprosto vykrada ine zanre.
    • převedeno do jiné teze: jediné skutečné auto je Ford, že jo?

Já si vážím Warhammeru, pokud se nepletu, pravidla vychází z deskové hry, kterou SC převzal a stvořil dokonale fungující jednoduchý a zábavný svět (systém), nebo se pletu?
    • Spades
      To jsi takový vypatlaný retard, či ?
      99% věcí není originálních. A asi jen 5% z nich je lepších jak originál (Mezi ně patří i Starcraft 2)
      Ano, je to vykradenej Warhammer 40k, ale je tak 1000x lepší...
      Navíc všechny fantasy jsou vykradené od Tolkiena a z DnD a Sci-Fi zase ze Startreku, Starwars a starship troopers
      • Anarcha
        Mě třeba pokud bych měl porovnávat herní zážitek tak u mě jasně vede SC2 na druhou stranu co do propracovanosti universa SC2 W40K nesahá ani po články prstů u nohou.
      • Lukasko nevim kdo tu je retarder , ale ked uz stes do mna rypat ...WH40k je len mladsi brat WH...a co sa tyka sveta WH tak ten ma jednotiek daleko viac ako posrany SC2.
        Ale vobec neviem kde si sa docital alebo kde si pocul ze SC 2 je lepsi nez prapovodny original z ktoreho pochadza ....
        na margo J.R.R.T a DnD > Tolkien to pisal ako dielo o jazykoch a nareciach v starobylom anglicku s "spetkou"reflexie na II. svet. vojnu, pricom DnD je cisto ciste stolove "HC papirove RPG.
        Kdezto Blizz vydava SC2 jak cisty marketingov tah ( a zdima tupcov jak si ty o lowe) .
        Stes epic battle ?
        Kup si zopar flas vodky alebo svojho oblubeneho napoja, hafo ganje , zavrite sa s partiou priatelov a priateliek na tyzden na chatu a mastite RPG ( shadowrun, Warzone, AD&D, dracak je mi jedno co , ale ver mi ze pozitok z SC2 sa tomuto nevyrovna.
        • Spades
          Myslím, že zapomínás na jeden důležitý fakt. My se tady bavíme o POČÍTAČOVÉ HŘE - tzn. to jestli mě bude nebo nebude bavit stolní hra je irelevantní
          Důležité je to, že WH a WH40k POČÍTAČOVÉ HRY jsou totální sračky, a SC2 spolu s warcem jim natrhávají pr*el jak na běžícím pásu...

Máme tu i stolní hru StarCraft, která je naopak totální blbost, a určitě bych si radši zahrál Warhammer 40k než toto, ale to už je ůplně jiná kategorie...

Ohledně toho Tolkiena a DnD - Tady jsem to myslel jako kdo přebral nápad (kouzla, příšery atd... ne mechanizmy) a Tolkien sice bral z nějakých těch afrických legend či co, ale to neznamená, že většina fantasy je teď až moc podobná jeho dílu...
          • Já mám zase W40K radši než SC a taky jsem toho názoru, že SC je jen vyhypovaná vykrádačka. Od tebe se ale liším v tom, že to nikomu necpu jako fakt. Tvůj názor ohledně W40K je jen subjektivní, tak to tak příště prosím prezentuj...
            • Já nevím, nereaguješ na špatnýho? On to tu nezačal, trochu to měříš dvojím metrem...
        • smejki
          Tokien jakoukoliv spojitost s WWII popřel, to jen tak pro pořádek *3*
    • kostejnesmrtelny
      Tak jdi do toho, co ti brání?
    • Za hru z prostředí Mutant Chronicles bych rval ruce. A bylo by mi jedno jaký žánr. RPG, střílečka, MMO, strategie - a klidně i tahová, těch je jak šafránu ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit