Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor

Asi nejvíc mě to bilo do očí v Metru. Mluví na něj parťáci, žena a on mlčí a čumí. To působilo hodně divně.

• 0011

Jsou série, kde němého hrdinu vyžaduju (a dostávám ho) jako Doom, Legend of Zelda atd. a naopak série jako je Saints Row, kde hlavní hrdina je opravdová osobnost, která komentuje dění ve hře které si bez dabingu nedokážu představit. 

Výběr toho zda má postava mluvit nebo ne rozhodně dnes nesouvisí s technologickými omezeními ale je jednoznačně uměleckou volbou, alespoň u AAA her, které mají na dabing peníze. Osobně kdybych si měl vybrat jestli má Doomslayer krutopřísně hláškovat jako Duke Nukem, nebo radši celou dobu držet hubu volím druhou možnost.

• jojo ;] taky me to stve, zvlast u tech epictejsich, kdy namakany zachrance sveta, vypada v rozhovorech jak retardovany 

• OsamaBinBowlin

Je to chujovina. Hlavne v cutscenach.

NPC: Jsi v poho?

Hrac: ...

NPC: Tak super, bez zachranit svet!

NPC: A urcite nechces zadnou odmenu?

NPC: Vyborne, hrdina se pozna!

• Thanquol

souhlas :)

• medveddd

Když čteš knížku, snad si taky nemusíš číst repliky hlavního hrdiny nahlas, abys měl pocit, že má nějakou osobnost, nebo jo?

Tu osobnost mu dáš těma rozhodnutíme, který děláš a když potom začně ta postava kvákat něco jinýho než sis představoval nejenom tónem, ale i obsahově (zmiňovaný Fallout 4), mě osobně to mrzí.

• Těšil jsem se, ale bohužel moc předčasně. Vypadá to na velké zklamání :-(

• Maxianimal

Tak to je naprostej bullshit, sorry. 

• Jak mu tu osobnost dáš ty? Jakože si u takových her přeříkáváš dialogy hlavního hrdiny nahlas? Co když chci aby měl takovou osobnost, co zní jinak než já?

• Lukyz

Já to mám přesně naopak, protože tu osobnost mu můžeš dát ty a scénárista, kterej kvůli dabingu není vázanej na 4 možnosti jako ve Fallout 4, což byl fakt otřes. 

• Jarisko84

No a to co mna najviac mrzi je ze sa nebude dat pristavat na planetach...skor to bude fungovat ako daky autobus alebo este viac rakety v destiny...vyberes planetu sup animacka ako pristava raketa na vygenerovanej planete a vystupovat... ziadny prelet nad planetou a skumanie zaujimavych miest iba presne urceny bod kde raketa pristane...tato hra bude este velky pruser... postupne davkuju informacie co tam nebude a ako to osekavaju... nema postava, ziadne pristavanie, stary engine, planety alebo skor mapy (kedze sa nebude dat volne preletiet a pristat kde chceme) kde sa odohrava hlavny dej su tusim 4 ostatne je iba nahodne generovana nuda, otrasny gun fire, a urcite more bugov ktre boli vidiet uz aj v prezentacnom videu kde su este tie 1000ky planet...skoda tesil som sa ze zainvestuju a prinesu daco celkom nove ze sa to vsetko zas posunie ... kludne nech to doja potom dalsich 20 rokov.... ale po tom ked dali info ze aj novy elder scroll pojde na tomto engine tak som nemal velke ocakavania...

• MalyZeli

Chjo, nesnáším němé protagonisty, hlavně v RPG. Postava totálně bez osobnosti. Před 10 lety Okey, ale trochu sem doufal že se Bethesda pod Microsoftem posune trochu dál. Chyba.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit