Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • spoock

Mám dojem, že by měl MS naznačit Toddovi, že tenhle engine už je hodně pasé. Popravdě jsem to čekal lehce lepší, pokud to bude jako Fallout 4, tak asi budu v pohodě. Já jejich hry nehraju kvůli akci, spíš kvůli příběhu, dialogům, postavám. Snad teď budou už hlavně optimalizovat, aby to dobře běželo i na kafemlejnku.

• medveddd

Jako fanboy Bethesdy a maximální nadšenec do openworld RPGček musím říct, že za mě mega zklamání.

Gameplay vypadá jako chudý příbuzný call of duty s bulletsponge nepřáteli, to město, které ukazovali, vypadalo spíš jako náměstí se dvěma obchůdky...a pak je tam přístupných 1000 planet, takže procedurálně vygenerovaný nic.

Jo ale můžu si vybrat, jestli moje loď bude mít oranžový nebo modrý trysky a jestli budou 2 nebo 4, to to docela zachraňuje, to je přesně to, co jsme od Bethesdy vždycky chtěli.

• KronosDeret

No, tohle je hodně Fallout 4 na trochu lepší grafice. Určitě si to zahraju, ale je vysoká pravděpodobnost, že se těch 70 herních systémů mezi sebou bude rvát. 

• twicer

To srovnání s no man sky se vyloženě nabízí a budou to poslouchat stále dokola. 

Ve chvíli, kdy přilítáte k vesmírné stanici, která je jediným objektem na obrazovce a teprve na pár metrů se na ní začínají vykreslovat stíny naznačuje že technologicky se svým enginem neposunuli absolutně nikam.

• Davies182

Meh. Hra, kterou reálně dohraje max 5% budoucích vlastníků. 

Nepřestává mě udivovat, kdo má vlastně dneska na podobný přehnaně rozmáchlý open worldy (čti open spacey) čas a kapacity? Ale asi jenom závidim lidem bez dětí, bez Netflixu, a obří knihovny 😃😉. 

• Podobné hry zajímají několik typů hráčů. Jednak ty, co mají spoustu času, pak ty, co si kupují třeba jen jednu hru za rok a pak ji prostě hrají pořád třeba jen hodinku denně (podobná sorta jako hráči budovatelských a 4X strategií). No a nakonec jsou tu ti, kterým v principu stačí pocit toho obrovského světa a malá ochutnávka, než projedou hlavní příběhovou linku, která nejspíš nebude nijak extra dlouhá. A určitě jsem na nějaké zapomněl. Já se řadím do té třetí skupiny. Nemám rád, když je tábor banditů minutu cesty od města a hlavní město říše má dvacet budov. Chci mít svět s alespoň trochu realistickými proporcemi (s těmi městy to se SF moc nevypadá, ale budiž). Nemám problém se stylizací, kdy divočinu procházíš v jiném měřítku než město nebo interiér, ale z vlastního pohledu je taková stylizace dost obtížně proveditelná.

• Derp_1337

"kdo má vlastně dneska čas na podobný přehnaně rozmáchlý open worldy?"

Čas na takovéhle hry má jedna skupina lidí a to jsou školou povinné děti. Každý den po 14h přijdou domů a můžou až do večera hrát a nemají žádné závazky či jiné hobby.

• medveddd

Nejenom! Jsem prací povinné dítě a podařilo se mi dát vpodstatě komplet Elden Ring. Sice mi to trvalo čtvrt roku, ale když tomu člověk věnuje hodinu denně a opatrně si vybírá, do jakých her ten čas investuje, zvládne i takovéto stohodinovky.

• Carnage666

Ze židle jsem z toho teda nespadl 😬

• it just works 

• MalyZeli

Vypada to uboze. Ze tam bude 1000 planet je hezke, ale urcite to bude plne bugu a vsechny planety budou celkove stejny. Je to Fallout ve vesmiru, vizualne nekolik generaci pozpatku.

• Jarisko84

Moc toho neukazali... stary engine a 1000 planet ked betesda nevie spravit jeden svet bez bugov...vyzera to ako vesmirny fallout s trochu no mans sky... aby sa z toho nevyklulo daco ako stavitelsky fallout vo vesmire...za mna zatial sklamanie...

• seky

Prijde mi to jako Destiny + No Man sky + Star Citizen v Reunion stylu.... coz nemusi byt spatny. ..NEMUSI ... Az teda na to, ze to neni multiplayer.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit