Přejít na výpis diskuzí
Start Battlefield 4 byl problémový kvůli velikosti hry, EA se prý poučila
30.1.2014 | Ladislav Loukota
61 příspěvků
-
PR Kecy! Jediný co zjistily je to že ovečky stále sypou.
-
-
Závidíš, že si to můžou dovolit nebo co tě žere?
-
-
Vždyť on říká to, co si všichni myslíme.
-
HAHAH :DDD ty jsi mně pobavil *14*
-
-
-
EA je naprosto nepoucitelna, mam info doslova z prvni ruky od cloveka co pro ne delal (jeste loni, pak utek). Trebas vypravel jak absolutne nezvladaj fyziku ... ze se jim neustale rozpada synchronizace ... proste proto, ze srv o fyzice nic nevi, a vubec ji neresi, je to clientside efekt.
Tohle je jen klasicky "nasypem si popel na hlavu, ovecky to uklidni ... a pristi rok nasypou do pokladnicky dalsi varku $$ za uplne stejne zmrvenej BF5". -
Ehmm prosím každého kdo vlastní kopii. Koukněte se na titulky.
Ta hra měla dva Betatestery. Ne dva vedoucí týmů ale DVA LIDI kteří prováděli betatesting a byli za to placení.
Ok jsou retardovaní nebo jim nedošlo že to je prostě málo lidí? -
-
Ceeece... a to ti nenapadlo, ze predsa EA v ZIADNOM PRIPADE nebude vyhadzovat vlastne peniaze z wokna, ked predsa... NA CO ASI TAK NASADILI VEREJNU BETA VERZIU??? Haaa??? No samozrejme, ze primarne na to, aby vo finale na celom betatestovani usetrili... Ved podla toho, v akom stave bol BF4 najma v case vydania, tak to skratka musel byt zo strany EA len zly vtip... Oni zrejme dufali, ze najviac chyb sa skutocne podari vychytat v ramci verenej bety, kedy sa do nej zapoja tisice hracov, takze nasledne bude mat cele EA + DICE k dispozicii mrte komentarov... a zadara!!! TO JE TO HLAVNE!!!
A ako to dopadlo??? Ano, mrte komentarov MALI, MAJU a zrejme aj BUDU MAT... Ked niekto nedokaze AAA titul vydat v uplne normalnom hratelnom stave, zial... co uz len na to povedat??? No skratka toto vsetko je uplne typicke EA jak vysite. *7* *11* -
a proc by meli platit vic betatestru? i ti 2 je moc! Dneska naopak lidi plati u aby se dostali do alfa verze! *1* *1* *1* Na Nakopejmnedoprdelehnednastartu kupujou nehotovy hry 2 roky dopredu a to vydeli jedno rendrovany videjko a par screenshotu s tim ze gameplay bude az nekdy za rok.... Betatesry jim udelaji zakaznici a jeste vysoli na drevo prasule roky pred tim nez bude hotova alfa *3*
-
Spíše na to hodili bobka. Oni ví, že i přestože vydají totální hnůj, tak jim to spousta lidí koupí a budou trpět a čekat, než hru časem možná dodělaj.
-
-
A jeste se budou v diskusich na webu hadat se vsema kolem o tom, jak je ta hra prece genialni a lip to udelat neslo.
-
-
-
Myslim,ze potreti uz bych chybu, zakoupeni BF, zopakovat nemusel :).
Ale co, stejne jako u BF3 jim nejspis premium/dlc nekoupim, tak aspon takhle jim projevim nelibost. -
ale co , poucili sa ? a jak to ze hit detection a ostatne veci su problemom uz od bad company 2 ? Aby si do niekoho dal zasobnik odzadu a on ta este zabil nozom... nice
-
Nemůžu si pomoct, ale nové díly "battlefieldů" nemám rád. Nelíbí se mi, že při hodnocení nových dílů téhle série se nezohledňuje celá řada negativ, které si možná ani recenzenti neuvědomují. Budu konkrétní.
Hrál jsem BF 1942, BF Vietnam, BF 2 a BF 2142 (a BF3). Nejvíce času jsem strávil s BF2 (asi 3000 hodin). Tahle série měla něco do sebe. Jednak měla svůj unikátní koncept - větší mapy, technika, vždy celkem slušná grafika (a vždy taky slušný bugy) a měla své vlastní herní mechanismy - mj. conquest. Byla to série, která se držela toho svého. Na single player kašlala a všechny síly vývojáři vrhli na multiplayer, který byl opravdu dobrý a hlavně svůj.
Pak přišla série Bad Company a já zbystřil. BF se single playerem jako hlavním obsahem? Byla to konzolová série a všichni říkali, že nový BF díl bude jiný a že se není čeho bát - BF3 měl být plnohodnotný nástupce BF2. Ovšem co se stalo? Vyšel BF 3 a série se zpronevěřila sama sobě ve snaze mít co nejlepší prodeje. Z unikátní hry se stala kopírka CoD. Zatímco BF2 by nikdo nezaměnil s CoD, BF3 už i podle graf. stylu by bylo velmi snadné zaměnit s CoD, ačkoli BF stále vypadá lépe. Do BF3 se také dostala řada herních módů, které nebyly "battlefieldovské" a naopak se potlačil klasický duch série. Zbytečně se investovalo do špatného single playeru a do hry bylo přidáno až příliš nebattledovských herních modů. Ačkoli byla hra technicky vyspělá, herně šla až příliš na ruku všem a unikátnost série zcela záměrně podkopala.
Od BF3 dochází také k několika negativním jevům. Tím hlavním je fragmentace komunity. Zatímco BF2 hráli všichni "battlefílďáci" a jen pár jich na chvilku odběhlo na BF2142, u BF3 nastává problém - množství DLC, dělení komunity na premium a bez premium a nakonec velmi rychlé vydání nového dílu. BF2 jste mohli hrát 4 roky a komunita byla stále stejná a spíše rostla. BF3 dostalo po dvou letech nástupce a část komunity zůstává u BF3, část odchází na BF4 = fragmentace komunity. A zdá se, že to bude horší - ve prospěch zisku se bude "BF" vydávat každé dva roky. Dalším negativním jevem je např. nemožnost modovat hru z jediného reálného důvodu - DLC a snaha o větší zisk. Kdo zná BF2, zná i několik výborných modifikací, kolem kterých také vznikla úžasná komunita. To všechno je pryč.
Z BF série se stala dvouletka ještě rozdělená do DLC. Je to sice dojná kráva, ale cenou je opuštění svého unikátního konceptu, aby se hra zavděčila pokud možno všem. Velké hry "pro všechny" ale nakonec postrádají duši. Z BF série se stal produkt bojující o hráče s CoD. Škoda, že nezůstala sérií, která si jde svou cestou a kterou si nakonec najdou hráči, kteří chtějí něco jiného. Ale není třeba zoufat. Je to divné, ale duch série jakoby přeskočil na Planetside 2. Kdo to tedy cítí podobně jako já, zkuste Planetside 2. *3* -
-
EA nemá zájem ani o to, aby někdo strávil u jedné hry přes 1000 hodin a ani o to, aby se do nekonečna rozrůstala komunita a držela při sobě. Pochopitelně jim jde jen a pouze o tržby a tyhle dva body tržbám nepomáhají.
-
-
Ano, peníze neničí jen lidi ale i hry. Jistě, je potřeba zaplatit vývoj a mít zisk, ale všeho s mírou. Tohle se mi líbí třeba na TES sérii - díly se vydávají jednou za 4 a více let, takže mají hráči dost času si hru pořádně zahrát, vytvořit si komunitu a ještě si pohrát s herními mechanismy v rámci dělání modifikací.
-
-
-
A jinak, už je venku Insurgency, hrajete se to jako Rainbow Six, jen je zatím málo map. Snad dodá komunita.
-
-
Nějaké servery už nové mapy testují. Insurgency je fantastická FPSka, ale v jejím zájmu doufám, že to zůstane tak trochu okrajová hra a nenahrnou se tam paka z Battlefieldů a CoDek a celou hru zkazí (není myšleno proti místním lidem).
-
-
Ono zatím moc taktiky vidět není. Chce to kupu kamarádů na TS/Mumblu, protože prostě od Ravenshieldu jsem se takhle nebavil. Byl to skvělej pocit zase "krájet koláč" když člověk čistil místnost....
-
-
Když si najdeš "svoje" servery, stačí 1 nebo 2, tak to přijde. Já jsem zažil na mapě Ministry, mimochodem výtečná, takovou úroveň taktiky mezi random lidmi, až mně to překvapilo a to nemusel nikdo křičet do mikrofonu.
-
-
-
To je best hra pre mňa aj keď je málo map
-
-
Neuverim dokud neuvidim ... a navic po tolika letech co neco vydavaji to pusoby spise usmevne. Mozna prestat utracet tolik za reklamu a vic investovat do hry :)
-
nech si tie kecy strcia za kolobuk. Mne do dnes nefunguje BF3, ktory po par minutach vytuhne. A nejaka naprava uz ani nebude, vysrali sa na to. Ziadna ina hra, aplikacia netuhne, leb BF3. Nehovoriac o tom ich debilnom battleogu cez web. Fakt nechapem logiku hry kde cast menu je rozbita do nejakeho web pluginu/webu a zvysok zasa do nativnej aplikacie. Dufam ze pri BF5 uz bude treba stiahnut dalsich 4-5 doplnkovych aplikacii/kniznic aby bolo mozne vobec si nieco v hre nastavit
-
-
presne mne u BF3 nejede MP a nejen mne resil jsem to s podporou dostdlouho proslo mnoho patchu od te doby staleto mnoha lidem vubec NEJEDE EA to neresi pac vetsine to jede... pritom nemam absolutne zadny problem s jakokoliv jinou hrou
-
-
No jestli už i kamarád, velký BF fanboy, zavrhuje tuto hru, je něco hodně špatně.
-
-
Tak jaký má díl že.
Podle mě nej : bf1, bf2, bf:bc1
-